Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:16 | maj 24, 2011

Krossat glas och glädje

Hej min vän. Kom hem igårkväll, några timmar senare än planerat dock på grund av inställt flyg. Det har varit galet blåsigt här så alla mina utesaker och möbler har farit runt på terassen, även saker har gått sönder som du snart kommer få se. Den här dagen verkar också bli blåsig, grå och regnig. Men för att inte klaga och sucka över det så har jag valt att se det positiva i det och vara tacksam istället. Nu slipper jag vattna gräsmattan 🙂

Jag fick några extra timmar i Båstad med min familj här nere och det var mysigt trots strulet med flyg mm.

Jag fick några extra timmar i Båstad med min familj där nere och det var mysigt trots strulet med flyg.


Vi hann med en lunch i solen nere i hamnen i Båstad med Amanda, Pernilla, Marianne och Urban.

Vi hann med en lunch i solen nere i hamnen i Båstad med Amanda, Pernilla, Marianne och Urban.


Det ska börjas i tid :-) Liv såg så söt ut när hon åt med kniv och gaffel, lite förstora också.

Det ska börjas i tid 🙂 Liv såg så söt ut när hon åt med kniv och gaffel.


Varmrökt lax, sparris och romsås. Gott!

Jag åt varmrökt lax, sparris och romsås. Gott!


liv-jag
När vi landade på Arlanda såg jag ett meddelande från min granne, ”Pojkarna mår bra men ring så fort du landar!”. Drabbades av panik då jag är en människa som alltid tror det värsta. Kan få för mig de mest hemska saker då mamma, barnen eller någon annan jag bryr mig om inte svarar i telefon eller inte  hör av sig när de lovat. Kan du också vara så?
Jo, i alla fall så fick jag veta att ett fönster gått sönder hemma och det var glas överallt. Du vet ju att vi inte har vanliga fönster utan sådana som går från golv till tak. Så det är inte lite glas.
Ingen hade som tur var skadat sig. William hade öppnat sin balkongdörr och glömt att haspa den, och på grund av det blåsiga vädret så for den upp och smälde igen med ett KRAS!
Är evigt tacksam till mina grannar Rosie och Micke som inte bra ahjälpte mig med pojkarna utan även hade sett till att en vän till dem satt upp en spånskiva och även hjälpte mig med att få upp allt glas. Tack! Idag kommer glasmästaren så vi får se om det blir något nytt glas.

Är evigt tacksam till mina grannar Rosie och Micke som inte bara hjälpte mig med pojkarna utan även hade sett till att en vän till dem satte upp en spånskiva och även hjälpte mig med att få upp allt glas. Tack! Idag kommer glasmästaren så vi får se om det blir något nytt glas. Tills dess är det avspärrat på terassen, för man vill inte gärna ha en glasskärva i huvudet.


Har en hel del att fixa med idag och lite svårt att få allt att gå ihop men det är skönt att vara hemma. Jag får skriva en lista och planera dagen på bästa sätt så löser sig nog allt 🙂
MiniMoj.

MiniMoj.


William börjar bli så stor eller så är det jag som köper för små kläder :-) Imorse hade han min tröja på sig

William börjar bli så stor eller så är det jag som köper för små kläder 🙂 Imorse hade han min tröja på sig.


Liv dansade av glädje över att träffa brorsorna Mio och Limmy (som hon säger) igen.

Liv dansade av glädje över att träffa brorsorna Mio och Limmy (som hon säger) igen.


Önskar dig en fin dag.
All kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Krossat glas och glädje”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Phew! Tur att det gick bra (dvs ingen skadade sig, alltid trist med trasig glas såklart) med rutan!
  Jag ville passa på att säga att jag var en av de lyckliga vinnarna i TWAJS tävlingen. Klänningen vi valde (Kusin Bella, fast i ett annat grönt/vitt tyg) är dunderfin! Vår lilla dotter är helt ljuvlig i klänningen som kommer att användas flitigt i sommar! Spar den lite till hennes tvåprsdag i Juni.:) Jag vill verkligen rekommendera http://www.twajs.com till er som inte redan hittat dit! Tack Bloggfamiljen!

  Svara
 • Vilken tur med så fina och hjälpsamma grannar!
  Den där balkongdörren ser lite livsfarlig ut :p
  Är det bara en dörr rätt ut utan någon balkong eller liknande?
  Stor kram hoppas du får en fin dag!

  Svara
 • Nej, fy. Det är en plexiglasskiva i midjehöjd på insidan så man inte bara kan ta ett kliv rakt ut.
  Livsfarligt annars.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Hej!
  Undrar vilken mascara du använder på första bilden i detta inlägg? Du var jättefin! Har själv långa och många fransar, och har testat lancome defincile (som jag vet du har nämnt att du använder) och älskade den. Är dock student så har tyvärr inte råd att köpa den varje månad. Vilken mascara rekomenderar du? Dvs. som är en billigare variant! Skulle behöva tips på en som täcker alla fransarna då jag är ljus och sepererar dem fint då dem är som sagt många. 🙂

  Svara
 • Hej Nana, jag mascaror är dyra 🙁 Jag har Lancome Definicils på bilden, men brukar också använda Million Lashes från L´oreal. Den är minst lika bra men billigare.
  Jag har alltid mina mascaror för länge. Är alldeles för snål för att köpa ny varje månad 🙂
  Kram
  /H

  Svara
 • Hej Hanna!
  men åh usch va jobbigt att komma hem till detta =(
  hoppas dock att resan gick bra.
  Du, ja e oxå sån .. tror alltid det värsta om allt jobbigt =)
  Hoppas du får en skön dag och att allt löser sej
  stor kram ullie

  Svara
 • Godmiddag du sköna.Vilken otur med rutan.Typiskt det ska hända när man inte är på plats.Tur med så snälla grannar.Ojoj vad barnen växer.Känner knappt igen William ,stora killen.Duktiga Liv med kniv o gaffel.Lilla trollet Mio så söt så.Det är inte lätt att få ihop allt med tre barn och jobb och allt därtill.Undrar faktiskt ibland hur du hinner med allt.Puss o kram hela dan.

  Svara
 • Hej!
  Tack för svaret.:) Den ska jag testa! 😉
  Kram

  Svara