Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:16 | maj 26, 2011

Middagsgäst och lite ångest

Hej min vän. Förlåt för min frånvaro halva dagen men jag har haft fullt upp sedan imorse. Möten har avlöst varandra och besök i olika butiker. Har farit runt hela dagen. Det är farligt för mig att besöka barnbutiker för jag går alltid ut därifrån lite fattigare. Köpte gummistövlar, mjukisdjur och annat fint på bl a BONTI. Kan inte låta bli. Såg även en lampa som föreställde Bambi på Bonti men då höll jag i plånboken. Kan dock inte sluta tänka på den. Liv skulle älska den.
1285791213_heico-bambi-lamp_-bambi-night-light-petit-home_w200_h200
Emile från JOOLZ, Holland är fortafrande här men flyger hem ikväll så det gäller att hinna med så mycket som möjligt under hans korta Sverige visit. Vi hade i alla fall en mycket trevlig kväll igår trots att jag var trött. Så fort vi kom in till stan så piggnade jag till. Vi åt middag på Italianos bakficka Papas och sedan tog vi en sväng till Café Opera.

Trevliga Jonas som är chefar på Café Opera, Emile och jag.

Trevliga Jonas som chefar på Café Opera, Emile och jag.


Vilket fantastiskt väder det är. Solen skiner och man kan inte bli annat än på gott humör. Eller hur?
Nu ska jag laga middag. Emile ska äta här så det får bi min köttfärssås. den är jag i alla fall bra på :-) Får alltid lite ångest när jag ska bjuda på mat.

Nu ska jag laga middag. Emile ska äta här så det får bli min köttfärssås. Den är jag i alla fall bra på 🙂 Får alltid lite ångest när jag ska bjuda på mat.


Ikväll ska jag krypa ner i min min nybäddade säng som doftar blå Comfort, äta skruvar och titta på film. Längtar!

Ikväll ska jag krypa ner i min nybäddade säng som doftar blåa Comfort, äta skruvar och titta på film. Längtar!


Hej på en stund.
Puss och kram ♥


10 kommentarer10 kommentarer om “Middagsgäst och lite ångest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja fy, jag får också alltid ångest när jag ska bjuda på mat.
  Känner mig som en amatör jämfört med mina gourmetkockar till kompisar :).
  Kram

  Svara
 • Det fixar du finaste Hannah.Jag är inte heller så bra på mat men min köttfärssås och min fläskfile sinkadus den går inte av för hackor.Fin bild på dig i den randiga tröjan.Jättesnygg i håret.Här har också solen tittat fram idag även om det blåser.Avskyr blåst mer än regn.Idag har jag varit på återbesök hos läkaren som op. mig.Allting var bara bra.Imorgon är det äntligen Fredag.Puss o kram hela dan.

  Svara
 • Vince Vaughn är kung!
  Ha en fin kväll,söta frun.

  Svara
 • Ja visst är det underbart men nybytta sängkläder, och klassiska blåa comfort luktar så fräscht och ”tryggt” på något vis mm.
  Stilig han är den där Emile ;)…
  Hoppas middagen förlöpte väl och att du får en mysig stund för dig själv innan John Blund kommer. Kram!

  Svara
 • Eller föressten, vem av dem är Emile? Vad vet jag :S , jag syftade på han i mitten 😉 !

  Svara
 • Kikar in och önskar en skön dag till dig =)
  Kram

  Svara
 • Prova Icas eget sköljmedel blå flaska.Helt underbart ljuvlig.

  Svara
 • Claris har en jätte söt kaninlampa som vi ärvde av en släkting först gillade jag den inte. Sen så blev den finare å finare nu älskar jag den. Och sen upptäckte jag den på flera inredningstidningar jätte populär och kostade 600-800kr tur att jag tog emot den 😉 Softlans sensitive luktar också ljuvligt =) Dom frågade på förskolan vad jag använde för sköljmedel för det luktade så gott!!! Ha en fin fredag min började inge vidare låste in bilnyckeln i bilen så jag sitter här och väntar på min svärfar som fixar extra nyckeln. Min son missade sitt teoriprov för körkort pgav det en riktig pissmorgon så nu kan det bara bli bättre =) Kram

  Svara
 • Hoppas du hade en fin kväll! Hur var filmen?
  Kramar

  Svara
 • Blå comfort är underbar!
  Hur lagar du din köttfärssås? Börjar tröttna lite på vår….. Skulle vara kul att testa nån ny! Lägg gärna ut det på bloggen! Ha en skön fredag!!
  KRAM!!

  Svara