Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:54 | maj 27, 2011

God fredag

God morgon min vän. Ska köra pojkarna till skolan alldeles strax, ville bara säga hej innan. Det regnar och är grått så ingen av dem vill cykla. Helt förståeligt 🙂
Jag hasar runt i min Ziperall och skulle kunna göra det hela dagarna. Älskar den. Så skön, men kanske inte riktigt passande för dagens möten och jobb inne i stan.

Eller?

Eller?


Efter skolan har Mio klassfest. Det är min föräldragrupp som håller i den. Vi hade väl hoppats på sol och värme för vi ska vara ute och grilla, ha tipsrunda mm. Får hålla tummarna för att det blir bättre väder i eftermiddag.
Är du skotokig som jag är? Tänkte tipsa om en tävling där du kan vinna superfina skor. Gå in HÄR och titta.
Önskar dig en fin dag och glädje.
Varma kramar ♥


13 kommentarer13 kommentarer om “God fredag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gu så mysigt det ser ut, jag måste kanske köpa en sån ”dräkt” ändå 😉
  Ha det så bra idag och vi håller med tummarna för bättre väder.
  kram

  Svara
 • Den där dressen ser supermysig ut, får kanske titta närmare på en sådan!
  Hoppas vädret blir bättre under dagen så att ni slipper bli blöta och kalla under klassfesten.
  Trevlig helg, kram

  Svara
 • Så fin din Ziperall är, älskar färgerna! Trevlig helg!
  Kram

  Svara
 • Synd att man ser fyrkantig ut i en sån då man , som jag, har former…:)
  (http://blogg.aftonbladet.se/fetfulochmotbjudande)

  Svara
 • Va mysig du ser ut i din ziperall! Vill med ha en! Vilken storlek valde du? Jag funderar på xs, men vill ju inte att den ska sitta som ett körvaskinn.. hmm..

  Svara
 • Nej, körvaskinn är ingen hit 🙂 Jag är 173 lång och har min i S.
  Kram kram
  /H

  Svara
 • God förmiddag! här skiner solen med sin frånvaro också o regndugg till o från.Vilken jättefin o gosig overall, ser så skön ut!
  Går också o hasar runt här hemma denna lediga dag, har massa att göra men tar det i lugn takt. Nu är det dax att sätta på en maskin tvätt.
  Ha en bra dag Hannah!
  kram

  Svara
 • Åhh vad mysig den ser ut! Den blev jag allt sugen på, jag som jämt hasar runt i mysbyxor hemma 🙂 Stötte på en bekant i affären här igår, då jag åkt iväg med mina myskläder på. Hon tittade till flera gånger innan hon sa; ”Jag tyckte att det var du men jag var inte säker…” Hihi! 😀 Idag har jag en föräldradag för dagis är stängt. Sov i 12 timmar, såååå trött efter att jag varit sjuk, men vaknade ändå med stark huvudvärk. Nu känns det iaf bättre efter mitt kaffe så idag ska jag och gossen hitta på något kul och ikväll ska jag på after work med mina grann-tjejer till ett mysigt ställe här på landet 🙂 Trevlig helg!! Kram

  Svara
 • Myyys. Du är jättefin i din overall.Hoppas vädret vänder till i em. när Mio ska ha klassfest.Här regnar o stormar det som vanligt.Myskläderna har åkt på och helgen kan börja.Ha en skön Fredag.Kram söta du.

  Svara
 • Så mysig den ser ut! Men det är nog bara du som kan bära upp den så snyggt 😉 !
  Kram!

  Svara
 • Håller med dig.

  Svara
 • Jättefin ny bild på dig i Klick.Vacker som en sommardag som vanligt.

  Svara
 • Hej allihop:)
  Först måste jag hålla med alla andra om vilken supermysig mjukisdräkt!
  Och sedan även säga att din nya bild i Klick! var jätte fin:) Vacker som en dag!
  Trevlig helg på er allihop här inne <3
  KRAM!

  Svara