Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:30 | maj 31, 2011

Oplanerad frihet

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Min morgon började även idag med en cykeltur. Har precis tagit en skön dusch och ska börja göra lite nytta. Hade möte inbokat i stan men det blev inställt så helt plötsligt har jag en lucka i min agenda. Tänker inte fylla den med något utan bara njuta av den extra lediga stunden. Det blir nog en långlunch med min man 🙂
Trevligt att jobba tillsammans med sin man. Sitta på samma kontor, som är vårt eget, och dessutom spendera dagarna ihop. Vi klarar oss bra utan att ryka ihop… än så länge 🙂
Skulle du kunna jobba nära din partner eller bästa vän? Många kan tycka att det blir konflikter och tjafs som är svårare att lösa när det är med en man lever eller umgås med dagligen.

Vill man se Liv le och bli vild så ska man säga, "Vill du gå till förskolan?" eller "Vill du ha glass?".

Vill man se Liv le och bli vild så ska man säga, "Vill du gå till förskolan?" eller "Vill du ha glass?".


Hej hej!

Hej hej!


Livis gör hallen fin annars spyr jag av blotta synen. Alla dessa skor! Vet inte vad jag ska göra av dem. Fotbollsskor, gummistövlar, Peters stooora skor, mina, ja det är helt enkelt skor överallt. Känner du igen dig?

Livis gör hallen fin, annars spyr jag av blotta synen. Alla dessa skor! Vet inte vad jag ska göra av dem. Fotbollsskor, gummistövlar, Peters stooora skor, mina, ja det är helt enkelt skor överallt. Känner du igen dig?


Efter cykelture åt jag frukost på altanen. Hittar hela tiden stora glasbitar från fönstret som gick sönder, trots att jag plockar hela tiden. Det är skotvång på vår altan och gräsmatta.

Efter cykelturen åt jag frukost på altanen. Hittar hela tiden stora glasbitar från fönstret som gick sönder, trots att jag plockar konstant. Det är skotvång på vår altan och gräsmatta.


Nu är det dags att fara.
Önskar dig en underbar dag och allt gott.
Stor kram ♥
HannaPrutt


14 kommentarer14 kommentarer om “Oplanerad frihet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va söt hon är, lilla Liv!!

  Svara
 • Jobbigt med glasbitarna… 🙁 Hoppas ingen hinner trampa på någon innan ni hittat alla!
  Härligt att hon gillar förskolan så mycket!
  Känner verkligen igen det där med skorna, och då är vi ändå ”bara” 3 i familjen :).
  Kram!

  Svara
 • Gud så söta bilder 🙂 Ja jag känner verkligen igen mig i det med skor. Vi är 7 varannan vecka så du kan ränka dig sko mängden 🙂 sedan veckan med bara vi tre då är det ordning bland skorna 🙂
  Ha en underbar dag. Jag håller på att skriver det sista på min tentamen, så snart kan jag också gå ut och njuta av solen och en promenad. Kramix

  Svara
 • Ett litet tips: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50178091
  Vi hade också skor överallt innan och vi är fyra stycken. Med en sådan ”skohylla” så finns skorna lätt tillgängliga men man slipper se dom 🙂

  Svara
 • Hej! Jag jobbar också på samma företag som min kille. Tycker att det mest är fördelar. Vi har samma arbetstider, och lätt att bolla idér och ventilera när man båda känner till företaget och personalen.
  Kram

  Svara
 • Jag jobbar oxå med min man på vårt företag. Det funkar jätte bra och vi har aldrig bråkat över jobb.
  Det bästa är ju oxå flexibiliteten det är med att jobba för sin man 🙂 Vill jag vara ledig så kan jag ta ledigt.
  Du det där med skor känner jag väl igen. Hos oss är det skor överallt. Jag hatar det !!!
  Vi har även världens fulaste hall matta som måste bort men den är så himla bra och suger upp smuts från alla skitiga skor.
  Men skorna . . . ja vad gör man åt dom ???
  Kram

  Svara
 • Anställdes av min man 😉 som då blev min chef 😉 Vi jobbade nära varandra i två år och det funkade jättebra, kan sakna det ibland nu när vi båda gör helt andra saker. Skor…suck, ja dessa skor. Ha en underbar dag <3 kram

  Svara
 • Hej, ett litet tips till alla skor. Jag har ett snyggt skoställ som jag köpt på jysk faktiskt. Var träfärgat men sprayade det vitt. Tar ej stor plats heller och där går i en hel del skor:)

  Svara
 • Hej! Goa bilder på Liv, bedårande söt! Det där med skor känner man igen, har dock en garderob att ställa undan i men den är full av gamla sletna skor så dax o rensa. Här är kokhett i cityland..hoppsan låter som det mullrar nu, lite åska på gång!? Har just varit hos sjukgymnasten som ska få bukt med mitt vänstra knä som svullnar o gör mig halt, de är så duktiga, redan bättre, men jag måste träna själv nu sa hon med pekpinnen…Nu börjar dwet ösregna o jag som ska ner på sonens fotbollsmatch, tjohoo vilken blixt, bäst att stänga av datorn.
  kram kram fina Hannah

  Svara
 • Jag och min sambo/fästman träffades på jobbet. Vi jobbade ihop ett år innan vi blev ett par. Vi jobbade sedan ytterligare två år ihop innan jag valde att byta. Vi trivdes väldigt bra med att jobba ihop men jag bytte för att jag inte trivdes med det arbetet. Så tummen upp för att jobba med sina respektive! 🙂

  Svara
 • Jag måste ge dig en eloge för att du alltid skriver förskolan istället för dagis!! Tack för att du lyfter upp förskolan och arbetet som vi pedagoger gör! Jag tycker det är skamligt att pressen inte kan uttryka sig rätt vad gäller förskola/dagis! SÅ en STOR eloge till dig!!!

  Svara
 • Livis är för söt!! 🙂 Jag hade nog kunnat jobba ihop med min sambo, vi tänker ganska lika och kommer bra överrens men jag har ett STORT behov av egentid! Nu jobbar jag som säljare och sitter mycket ensam i min bil eller på tåget när jag kuskar runt i landet och jag behöver verkligen den tiden. Tycker det är skönt med några ensamnätter på hotell då och då men sen är det supermysigt att komma hem igen 😀 kramis!

  Svara
 • JAG HÅLLER MED DIG 🙂
  Man har slitit med TUNGA akademiska studier för att bli en pedagog/ förskollärare- INTE en outbildad dagis-fröken (fröken är ok för barnen att kalla oss så klart).
  Det mest pinsamma va när alla politiker hade diskussion kring detta o den enda som visste att det hette FÖRSKOLA va Mona S(tycka vad man vill om henne men hon va den som sa till de andra att de faktisk heter förskola inte dagis)…
  Vi är pedagoger/förskollärare med en lååång akademisk utbildning- vi arbetar på en förskola- en pedagogisk verksamhet… att det ska va så svårt att förstå..?..
  Sen undrar ju jag stillsamt-…..- vill man som förälder inte veta i vilken verksamhet man har sitt barn hela dagarna…?.. Intressant att vissa tror de lämnar in barnet på barnpassning dvs dagis idag 2011 när dagis inte har funnits sedan läroplanen för förskolan Lpfö98 kom ….
  Kram Nikki 🙂

  Svara
 • Hej fina Hanna ! Du har så fint hem och jag gillar verkligen din/er stil. Vi har satt in en gaderob med skjutdörrar i svart”glas” från Mirro och köpt till inredning ifrån Elfa.Där finns praktiska utdragbara skohyllor.Super dupersnyggt och sväljer måååånga skor det vill jag lova. Tack för jag får nöjet att läsa om ditt liv… kärlek till dig ! //Y

  Svara