Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:56 | juni 1, 2011

Solskensbarn

God kväll min vän. Har du haft en fin dag?
Här hemma har det varit lugnt och skönt. Till middag blev det grillkorv med bröd. Enkelt och gott. Men för att barnen skulle få i sig något grönt och nyttigt så blev det broccoli till förrätt 🙂
William och Peter har varit iväg på fotbollsträning och när William kom hem så fortsatte Peter vidare till sin tennis. Hurtgubbe!
Lite bilder från eftermiddagen och kvällen.
a12
a22

Mio, Liv och lill-kusin Tristan.

Mio, Liv och lill-kusin Tristan.


a42
Nu börjar Grey´s.
Puss ♥


4 kommentarer4 kommentarer om “Solskensbarn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Go kväll. Här nere i Småland har vi haft kalasväder heeeela dagen 🙂 Ikväll har jag fått träna på min knaggliga engelska för vi har haft indier på besök.
  Ha en trevlig långhelg på er.
  Kram

  Svara
 • Fina bilder! 🙂
  Här i vårt lilla lägenhetshus (de bor 3 ensamma mammor (jag är särbo) o 5 stycken 5-6åriga pojkar) har barnen haft vattenkrig mot andra gården (flickor)… vi mammor satt på balkongerna o skratta med dom.. vilket liv o man minns själv när man va så liten ha älskade vattenkrig 🙂
  Jag måste fråga dig.. är du alltid vid så gott mod..?.. Jag tänkte på tiden när du va ensamstående eller när du försökte få Liv..?.. Jag är nästan alltid glad varje dag.. men ibland är det svårt att va vid 100% gott mod.. Om vissa saker inte går som man vill o drömmer om oså… kan känna att andra har de så himla lätt, blir gravida med alla barn på 1a försöket o aldrig verkar behöva ha en tung dag då de har män som gör allt åt dem.
  Jag har tex en vän som har fått 3 missfall… som jag verklgien lider med.. att det kan va så orättvist.
  Har en annan vän som oxå fått gått den tunga vägen (liksom jag) som gång på gång blir sårad.. hon är så extremt fin så man förstår liksom inte varför vissa (som inte förtjänar det) har det så lätt o andra som är så underbara personer har det så svårt…
  Kram… .

  Svara
 • Så fina bilder på barnen! de har blivit så stora man ser det mest på Liv, usch tiden går så fort. Efter sommaren börjar min minsta i skolan, då har jag ingen som går på dagis…känns sorgligt.
  Ha en underbar långhelg med familjen, här i skåne skiner solen!
  Många kramar Marie

  Svara
 • Sv:
  Hur söt är inte du då som tänker på oss!! <3
  Jo, här har det varit full rulle minst sagt, jag och Oliver har ju flyttat till en mindre lägenhet och det är svårt att anpassa lägenheten efter de möbler man har haft när man bott bra mycket större. Jag vill ju inte bo så här litet men förhoppningsvis så är det bara under en kort period.
  Min katt har anpassat sig förvånansvärt bra i den nya lägenheten, kanske för att jag inte har visat honom att det finns en balkong än haha.. Så fort den dörren öppnas ja då står han och kraffsar och mjauar hela nätterna. Jag älskar min katt över allt annat och vill bara att han kommer nånstans där det finns MINST lika mkt kärlek och tid. Hojta till om du vet någon som kan ta sig an Sisse! Helst någon äldre utan barn och andra djur…
  Nej, dags att passa på att ta sig en dusch medans lillkorvis förmiddagsvilar.
  Massor av värme och kärlek!
  Fiffi.
  http://prinsessbakelsen.blogg.se

  Svara