Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:01 | juni 2, 2011

Hockey och baddräkt

Hej min vän. Härligt med sovmorgon en torsdag. Vi sov till klockan nio hela familjen. Jag hade nog kunnat sova ett tag till men när man väl gått upp och tagit en dusch så är det skönt att ha hela dagen framför sig och inte vara seg för att man har sovit för länge 🙂
Jag hade dock hoppats på bättre väder. Här är det grått och det ser ut som om det nog kommer regna snart. Min mamma kommer hit vid lunch och vi tänkte grilla, men det kan man ju göra under tak också.

Till frukost åt jag barndoms-favoriten Skogaholmslimpa med massor av smör och hushållsost. Varm choklad att doppa i är ett måste. jag doppar alltid bullar, kakor och mackor i min choklad, te eller kaffe. Brukar du doppa?

Till frukost åt jag barndoms-favoriten Skogaholmslimpa med massor av smör och hushållsost. Varm choklad att doppa i är ett måste. Jag doppar alltid bullar, kakor och mackor i min choklad, te eller kaffe. Brukar du doppa?


Får nog byta till byxor om inte solen vill komma fram (shorts d.Brand och t-shirt Gina Tricot).

Får nog byta till byxor om inte solen vill komma fram (shorts d.Brand, t-shirt Gina Tricot och tårna har jag lånat av E.T).


Liv valde kläder sjlv idag. Det blev baddräkt och silverfärgade ballerinaskor och ryggsäck. Hon drar runt på sin bebis i dockvagnen och ropar, "Köpa glass!".

Liv valde kläder själv idag. Det blev baddräkt, silverfärgade ballerinaskor och ryggsäck. Hon drar runt på sin bebis i dockvagnen och ropar, "Köpa glass!".


Så här ahr det sett ut den senaste timmen och säkerligen ett par timmar till. Hockeyturnering på PS3.

Så här har det sett ut den senaste timmen och säkerligen ett par timmar till. Hockeyturnering på PS3.


Nu ska jag fara och handla kyckling som vi ska grilla till lunch och till det en fräsch sallad.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek och Omtanke ♥


15 kommentarer15 kommentarer om “Hockey och baddräkt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godförmiddag Hannah! här i cityland vaknade vi också till en mer mulen dag än man förväntat sig. Sonen o jag har ätit en god frukost o nu är han på fotbollsträning. Blir att plocka lite inne under förmiddagen. Nu hoppas vi på sol!
  Ha en go dag med dina nära o kära !
  kram kram

  Svara
 • Hoppas ni håller er från regnet!! Här nere har vi 19 grader och sol. Tyvärr lite blåst med.

  Svara
 • Godmiddag min vän.Nja solen är väl framme siså där idag.Hade förväntat mig en riktig kanondag.Men bara vi slipper regn så.Ursnygga shorts Hannah.Rött är min färg.Lilla Livan och hennes Hello Kitty,hon älskar verkligen den där katten va?Härligt med grill och Mamma besök.Hoppas ni får en toppendag hela familjen.Puss o Kram.

  Svara
 • Så stora William och Mio har blivit.Växer så det knakar tycker jag.

  Svara
 • God middag fina du!
  det är så kul att läsa din blogg och följa lilla Liv då min minsta dotter är precis lika gammal. Hon gillar oxå att få klä sig själv och precis som Liv blir valen inte alltid 100%. Ser på bilden att skorna är på fel fot – även det slår ju aldrig fel.
  Vill önska dig och familjen en skön helg.
  Kram från mig!

  Svara
 • Lika trist väder här. Men vi sov länge och sen gick jag upp och sprang en runda (sambon är ute och powergår nu :-)) Sen ska vi börja helgen med en natt på Spa!! Gossen är exalterad för hans älskade farmor o farfar ska sova över här hos honom. Jag har lackat mina naglar med den färgen du har, älskar den! Kunde inte motstå att köpa 2 fina sommarfärger till… Önskar er en underbar helg! 😀 Stor kram alla mina goa vänner här.

  Svara
 • God middag från ett varmt och soligt Skåne. Rena värmeböljan här. Varit på loppis,men fööör varmt för sånt.Snart blir det kalasdax.
  Ja Jag doppar oxå i allt. Som du skriver skogaholms i choklad. Mmm. Gärna knäckebröd oxå i choklad.
  Ha en härlig torsdag…kram

  Svara
 • Haha, vad söt hon är Livis! 🙂
  Doppa saker är något jag typ avskyr, tänk vad olika det kan vara. Däremot har jag också barndomsminnen av Skogaholmslimpa, som jag idag tycker smakar skit rent ut sagt.
  Ser soft ut med hockeyturneringen.
  Hoppas kycklingen blev god & att ni får en fin helg!
  Kram!

  Svara
 • Jag har också nämnt ET i min blogg idag :-). Dagens icke-filmtips kanske?!
  Doppar absolut. Skogaholmslimpa med ost och varm choklad… MMMM! Inte direkt Olga-kost dock, får spara på det lite…
  http://mama.blogg.nu/beatatjata/

  Svara
 • Hej hej.
  Ja jag doppar i kaffe eller te. Kakor smörgåsar och typ allt.
  Apropå tår hmm jag har riktiga E.T tår långa och fula. 🙁 Men men det får jag leva med finns ju värre saker 🙂
  Ha en bra kväll kramiz

  Svara
 • Underbar fammilj du har <3!!!!!
  kram Malinapralina

  Svara
 • Schnygga ben du har lady!Har alltid haft komplex för mina valross varianter…men idag har jag fått sola de likvita lemmarna till kokt kräfta kulör.
  Hoppas ni har tid för nån bloggträff snart:)

  Svara
 • Hej,
  Du är för go. Kul att följa din blogg.
  Jag har en lite fråga.
  har för mig att duskrivit om pigmentfläckar. Vet du ngt om att ta bort med IPL laser? Funderar på det själv nämligen…
  En annan fråga, har du ngt erfarenhet om Exuviance hud produkter?
  Pussa dina fina familj

  Svara
 • Hej! Tack Hannah för att du ägnar tid åt bloggen, jag älskar att läsa den! Vill även säga att min mage kurrar som SJUTTON när jag ser din frukost, den frukosten ska jag se till att ordna fortast möjligt : )

  Svara
 • Hej! Brukar inte kommentera men va bara tvungen att skriva och berätta att doppa är ett måste. Vissa tycker att det är äckligt o dåligt bordskick men jag älskar det.
  Jag dricker inte kaffe men doppa ostmacka i kaffe är så gott o annars doppar jag min macka i te varje dag,hihi, mums.
  Många kramar från mig!

  Svara