Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:48 | juni 3, 2011

Ensam flugätare

Hej min vän. Vilken fantastisk dag. Solen skiner och svetten rinner. Går runt och flåsar men njuter också 🙂
Nu är sommar här!
Jag och Peter har fixat i trädgården sedan imorse. Pojkarna har jag knappt sett röken av då de och grannflickan är ute och leker. Vad roligt att växa upp och få en vän i sin granne. När jag var barn och vi flyttade från Storvreta/Uppsala så bodde vi mitt ute i skogen utanför Sigtuna i ett litet samhälle som heter Alsike. Närmsta grannen var en gammal man med syrgastuber som bodde i en liten röd stuga. Hos honom satt jag mycket och pratade, han var så ensam. Jag gjorde egna tidningar till honom så han skulle ha något att läsa i sin ensamhet 🙂 Syrran hade häst och var ute och red hela dagarna. Det var lite ensamt men jag hade ingen brist på fanatsi och hade fullt upp hela dagarna i alla fall. Skogen var min vän. Där lekte jag hela dagarna när jag inte satt och pratade med syrgasgubben och gjorde egna tidningar, vill säga 🙂

Har pillat bort ogräs mellan alla stenar på vår gång. Mina fingrar blöder.

Har pillat bort ogräs mellan alla stenarna på vår gång. Mina fingrar blöder.


Liv har haft fullt upp med sitt. Strosat runt, gått in till grannen, ätit glass, hjälpt mig rensa ogräs och tagit en lång middagslu. När hon sov middag så passade jag på att ligga i en solstol på altanen. Vaknade av att jag låg och gapade. Undra hur många flugor jag fått i mig?

Liv har haft fullt upp med sitt. Strosat runt, gått in till grannen, ätit glass, hjälpt mig rensa ogräs och tagit en lång middagslur. När hon sov middag så passade jag på att ligga i en solstol på altanen. Vaknade av att jag låg och gapade. Undra hur många flugor jag fått i mig?


Ikväll ska jag, Peter, Mio, William och grannflickan Lollo gå på tv-inspelningen av TALANG. Inget som jag tycker är fanstastiskt kul men vad gör man inte för sina barn 🙂
Vad har du för dig denna varma sommardag?
All kärlek ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Ensam flugätare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej fina hannah
  jag gör som dig njuter av solen å värmen här i göteborg .
  bättrar på min efterlängtande solbränna 😉 som har försvunnit men nu börjar vi om från början igen me att bygga upp den. ikväll blir de grill här …
  ha en jättefin kväll
  kram

  Svara
 • Här har dagen gått åt till att förbereda kvällens kalas. Stora flickan fyller 7 år idag och hela tjocka släkten kommer. Grillad korv med en krämig pastasallad och efter det lite marängswiss (eller hur det nu stavas) och imorgon är det dags för barnkalas för alla flickorna i klassen. För att göra det enkelt kör vi samma meny båda dagarna 🙂

  Svara
 • God eftermiddag í det underbara vädret.Idag hittade vi ett riktigt smultronställe.Helt fantastisk badsjö och nästan inga folk,härligt.Vi har badat,solat och slappat hela långa dagen.Nu blir det tv och go mat.Visst är livet bra härligt?Puss o kram på dig du min värdefulla vän.

  Svara
 • Ett litet tips för att rensa plattorna…ta kok hett vatten å häll mellan plattorna, så dör ogräset…brukar använda vattenkokaren… 😉 Ekologiskt o lätt… 😉

  Svara
 • Har också ett tips så du slipper slita med ogräs mellan plattorna. Blanda ättika och vatten och häll på, då dör ogräset.

  Svara
 • Vi håller på å byter tak på huset =( tomten ser ut som f……n å vi kan inte vara ute risk att det ramlar ner något på oss…. så vi rymde till vår nya Ikeabutik i Västerås å shoppade lite 😉 Känner ingen solpanik ska åka till Side på tisdag jag å Claris med en vän å hennes son. Vi har sålt på tradera å grejbytardagar å spart pengar 😉

  Svara