Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:24 | juni 8, 2011

Det blir bättre

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Sitter och dricker mitt morgonkaffe och försöker bli på gott humör. Vaknade med en molande oro och känner mig lite låg. Kanske hormoner eller en själslig dip. Känner mig alltid som en dålig mamma när jag varit småirriterad på morgonen och låtit det gå ut över barnen. Visst, pojkarna kan vara sega som attans på morgnarna och idag var inget undantag. Kände att jag fick räkna till tio när jag satt i bilen och väntade efter att ha sagt till i god tid att det var dags att göra sig klara. Vi blev dock vänner i bilen på väg till skolan så allting gott…

Har en lugn morgon så jag se till att få bort min jobbiga känsla i bröstet. En promenad eller...

Har en lugn morgon så jag ska se till att få bort min jobbiga känsla i bröstet. En promenad kanske hjälper eller...


... en så får jag avreagera mig på de tre små getingboen jag hittade under husknuten.

... så får jag avreagera mig på de tre små getingboen jag hittade under husknuten.


Igår var vädret med oss på Williams klassdag. Det blev inte en flopp som Mios då regnet öste ner och vi fick ställa in.
Brännbollsmatch. Föräldrarna mot barnen. Jag hade Liv så ingen match för mig :-) Tur det för Williams skull.

Brännbollsmatch. Föräldrarna mot barnen. Jag hade Liv så ingen match för mig 🙂 Tur det för Williams skull.


Peter var brännare och William stod redo att slå.

Peter var brännare och William stod redo att slå.


Vi grillade och umgicks. Riktigt trevligt!

Vi grillade och umgicks. Riktigt trevligt!


Deras skolgård är jättefin och stor. bandyplan, fotbollsplan, grillhydda, skog och berg. Livis trivdes att springa runt där och leka.

Deras skolgård är jättefin och stor. Bandyplan, basketkorgar, gungor, klätterställningar, fotbollsplan, grillhydda, skog och berg. Livis trivdes att springa runt där och leka.


jag och Liv gick och mötte Mio efter hans fotbollsträning så han också hann vara med en stund på Williams klassdag.

Jag och Liv gick och mötte Mio efter hans fotbollsträning så han också hann vara med en stund på Williams klassdag.


När många barn och föräldrar spelade fotbollsmatch var det blöjbytedags och Liv var blev trött. Hon hjälpte mig att bära...

När många barn och föräldrar spelade fotbollsmatch var det blöjbytedags och Liv blev trött. Hon hjälpte mig att bära...


... och så satte vi oss i bilen och väntade på killarna. Liv tittade på film och vilade med napp och filten.

... och så satte vi oss i bilen och väntade på killarna. Liv tittade på film och vilade med napp och filten tills de kom.

a102

Önskar dig en fin dag.

Vi hörs om en stund.

All kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Det blir bättre”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad jobbigt det är när man känner sig lite sådär låg, men det gör vi ju alla lite då och då. Hoppas det hjälper till med en prommis. 🙂
  Vilka jättefina bilder!
  Hoppas du också får en fin dag.
  Kram

  Svara
 • Låga är vi alla till och från, det går över. Och kommer tillbaka. Livet, helt enkelt! Hoppas du får en fin dag trots allt, gör nåt riktigt ego, det brukar lift my spirits i alla fall 🙂

  Svara
 • Hoppas du mår bättre snart!!
  Vad skönt att vädret va med igår 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Är också väldigt låg idag! Min dag började inte heller bra. Blev osams med ett av mina tre barn. Dem andra två fick tyvärr också lida på grund av det. När dem 2 stora åkt till skolan och jag lämnat minstingen på dagis så fick jag en så hemsk ågren. Fy vilken hemsk mamma man är ibland!!!! Men jag älskar dem över allt annat ändå. Skall köpa något gott till ikväll och be om ursäkt. Kram

  Svara
 • Hej finaste Hannah.Ja låg känner man sig ibland.Tyvärr är inte livet alltid en dans på rosor.Du ska veta att du är oerhört värdefull för många inte minst för mig.Du är en otroligt vacker person både inuti och utanpå.Efte regn kommer solsken det vet du väl?Stor kram från lilla mig.

  Svara
 • Åh vad perfekt med en liten tv i bilen för barnen 🙂 Hoppas du känner dig bättre nu! Kram

  Svara
 • Hoppas det känns bättre nu. Vet precis vad du menar. Det e inte alltid man kommer på varför man känner sig låg.. Och jag tycker det är jätte jobbigt. Men ibland smyger det sig bara på. Tur att man inte e ensam om det iaf. Och tur att går det över! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för en underbar blogg som alltid får en på gott humör 🙂 Har en lite konstig fråga kanske som jag hoppas du vill svara på… Har du fräknar på benen och armarna också eller bara i ansiktet och bröstkorgen? Har själv fräknar, men har alltid ogillat dem 🙁 Fast det är fint på andra… Kram ♥

  Svara