Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:09 | juni 14, 2011

Hotellfrukost och Big mama

Hej min vän. Idag känns allt så där härligt bra. Ingen oro, ångest eller jobbiga känslor som ibland kan ta över. Känner mig vid gott mod på riktigt 🙂 Jag som mamma brukar annars ha kronisk malande oro, dåligt samvete och stress inom mig.
Hoppas att du också känner frid i själ och kropp.
Dagen ser ut att bjuda på sol och värme. Jag verkligen njuter av att sommaren är här. Imorse gick William och Mio runt och övade på sångerna de ska sjunga på skolavslutningen på torsdag. Fick mig att minnas mina avslutningar med vackra sånger, förväntansfulla barn och glädje i den lilla kyrkan där vår skola alltid höll våra avslutningar. Kommer så väl ihåg känslan när man fick kuvertet med betygen. Hittade betygen jag fick i årskurs 8 när jag sorterade i förrådet härom dagen. De såg bra ut, en del 4:or och 5:or men så fanns det en 2:a. Vet du i vilket ämne? Familjekunskap 🙂
Minns att jag tyckte det var så tråkigt. Jag skulle ju ändå aldrig skaffa barn 🙂 Tänk så fel jag hade. Idag är det ämnet det som ligger mig varmast om hjärtat.

Tidigare imorse åt vi frukost med Kai på Stadshotellet här i Sigtuna. Nygräddade scones med cream cheese och hallonmarmelad. Mums!

Tidigare imorse åt vi frukost med Kai på Stadshotellet här i Sigtuna. Nygräddade scones med cream cheese och hallonmarmelad. Mums!


a221
Åt frukost med en vacker utsikt över Mälaren.

Åt frukost med en vacker utsikt över Mälaren.


Packade upp mina nya tavlor igår. Än har jag inte fått upp dem på väggen, men vill visa dig i alla fall.

Packade upp mina nya tavlor igår. Än har jag inte fått upp dem på väggen, men vill visa dig i alla fall.


Det är en konstnär som har målat och gjort grafitti på en husvägg som sedan fotograferats och blivit tavlor.

Det är en konstnär som har målat och gjort graffiti på en husvägg som sedan fotograferats och blivit till tavlor.


Här på den stora vita väggen ovanför matsalsbordet ska de hänga.

Här på den stora vita väggen ovanför matsalsbordet ska de hänga.


De jag gillar extra mycket med de nya tavlorna är att de fångar upp färgerna i vår "Big Mama-fåtölj". Det ger en snygg helhet i rummet.

De jag gillar extra mycket med de nya tavlorna är att de fångar upp färgerna i vår "Big Mama-fåtölj". Det ger en snygg helhet i rummet.


Både jag och Peter har letat efter en eller två stora, snygga tavlor att ha på den väggen i flera år. Googlade för några veckor sedan och hittade dessa hos DESENIO. Deras hemsida var så snygg att jag direkt började kolla där. Fastnade direkt för den här duon! Tavlorna är gjorda i ett ljudabsorberande material vilket passar perfekt för oss. ”Rummet” är nämligen hela vår undervåning och jag och barnen har en förmåga att prata väldigt högt (enligt Peter) så nu blir det som bomull i öronen 🙂
Kika in HÄR. Du kanske också behöver en tavla eller två?
I eftermiddag ska jag ge mig på att få upp dem på väggen.
Var rädd om dig!
All kärlek ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Hotellfrukost och Big mama”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nice med hotellfrukost :-)Vi hade med behövt ljuduppfångande tavlor här hemma…
  Ha en fortsatt bra dag!! Kram

  Svara
 • Tack, allt är bra här! Härligt att ni snart får sommarlov oxå, vår avslutning var i fredags! Tavlorna var otroligt fina och kommer passa perfekt! Inte bara i vår familj där ljudvolymen är hög mellan varven då 😉 Kram på dig och ha en fortsatt fin dag!

  Svara
 • Vad fina tavlor! Var har du köpt den snygga t-shirten du har på dig? Kram 😀

  Svara
 • hej fina hannah ..
  visst e de mysigt me hotellfrukostar .. fullkomligt älskade de, men nu tycker ja de inte e lika mysigt då man äter de varje dag / jobbar på hotell så ja äter de varje dag så man har nästan tröttnat på de nu 😉
  jättefina tavlor
  ha en fin kväll
  kram

  Svara
 • Hej fina.Visst är det härligt med hotellfrukostar? Finns inget godare.Jättefiina tavlor.Jag var inne på deras hemsida och kollade runt.Blev helt såld på dom svart/vita tavlorna.Vi skulle behöva en stor över vår svarta skinnsoffa.Jag tycker det är fint med färger men fastnar ändå för det neutrala.Kram kram

  Svara