Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:52 | juni 28, 2011

Oriflame

God kväll min vän. Har hunnit med en hel del idag. Farit fram och tillbaka till kontoret och stan och sedan en härlig eftermiddag med familjen och fika hos grannarna. Ännu är dagen inte slut så jag kommer nog hinna med lite till 🙂 Har dock blivit helt orkeslös på grund av värmen så det kanske blir en lugn kväll på altanen med en iskall dryck istället.
Träffade min vän Jonas Wramell i stan. Här jobbar för Oriflame och har tagit fram flera olika kollektioner för dem. Den senaste är Blue Lagoon, en sminkkollektion perfekt för sommaren. Jonas är, enligt mig, Sveriges bästa make up-artist. Han har sminkat mig inför många modeplåtningar, skivomslag, när jag var med i melodifestivalen och så fixade han mitt hår när jag gifte mig med Peter.
Jag fick äran att få prova den nya sminklinjen och det var han som sminkade 🙂 Lyx! Jonas är en superstjärna runt om i övriga Europa. När han är i t ex Öststaterna så vallfärdar 25-30 tusen kvinnor för att se och träffa honom,  höra allt om sminktrender, tips och se hans kollektioner för Oriflame.

Jonas med sina magiska händer. Synd att jag inte skulle på fest efter det här.

Jonas med sina magiska händer. Synd att jag inte skulle på fest efter det här.


Hans solpuder på kinderna fick mig att se piggare ut.

Hans solpuder på kinderna fick mig att se piggare ut.


Lipgloss i sommarfräsch korallrosa nyans.

Lipgloss i sommarfräsch korallrosa nyans.


a428
Fick mig en ny mascara. Perfekt!

Fick mig en ny mascara. Perfekt!


a620
Visst är han en riktig snygging?

Visst är han en riktig snygging?


Kolla vad Jonas skickade med så att Du också ska ha chansen att prova på hans senaste kollektion…
Solpuder, mascara, ögonskuggspennor och läppglans.

Solpuder, mascara, ögonskuggspennor och läppglans.


Håll ögonen öppna. I dagarna kommer detta lottas ut. Tävlingen kommer du finna på Bloggfamiljens startsidan.

Håll ögonen öppna. I dagarna kommer detta lottas ut. Tävlingen kommer du finna på Bloggfamiljens startsidan.


Hej på en stund 🙂
Kram kram ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Oriflame”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt att bli ompysslad. Har fyra barn hemma och än så länge är det bara jag som har semester…. Som tur är kan vi åka till stranden på dagarna! Vi är mitt i ett husbygge och idag blev ett möte inställt, så vi lät barnen stanna hos barnvakten och tog en tur på vespan till Norra Hamnen i Helsingborg för en stor glass i solen. Det är härligt att längta efter tid tillsammans och lyckas hitta små mysiga luckor! Härligt det låter med mammadag.
  Mys å må i sommarsolen
  Kramar från Skåne

  Svara
 • My god jag finner inga ord för så VACKER DU ÄR HANNAH.Du har verkligen precis allt.Du är den vackraste kvinnan någonsin både på insidan och utsidan.Jag ser fram emot tävlingen låter spännande.Puss o kram på dig fina du.

  Svara
 • Åh, vad fin du är!! Precis som alltid!! 🙂 Har du också upptäckt att ACOs fuktkräm i den lilla blå flaskan har slutat säljas (lilla pumpflasken)?? Jag har också använt den och har varit helt förälskad i den?? Har du nåt bra tips på liknande kräm? Vet inte vad jag ska köpa nu 🙁
  KRAM, Carina

  Svara
 • Vilken LYX 😉

  Svara
 • Hej finaste du! Där har du ju mascarorna jag tipsade dej om, vad tyckte du. Har själv sålt oriflame i 10 år och är super nöjd med många av produkterna. Ha en skön sommar! Kram

  Svara