Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:37 | juli 2, 2011

Sjön suger

God kväll min vän. Nu är vi hemma igen. Hyrde fem filmer på vägen hem ut ifall att det blir dåligt väder imorgon 🙂 Ska kolla på två ikväll mer orkar jag nog inte, är en riktig somna-till-film-typ.
Det blev ingen båttur idag för våra vänner, med båten, som skulle möta upp oss ute på Ekerö fick bensinstopp på vägen dit. Stackarna hade fått sitta i timmar innan sjöräddningen kom.

Det var ett båtrece-event ute på Ekerö så det var fullt av båtar och folk som dansade på borden och var smått galna :-) Det var lite för mycket för oss så jag.

Det var ett båtrace-event ute på Ekerö så det var fullt av båtar och folk som dansade på borden och var smått galna 🙂 Det var lite för mycket för oss så vi åkte vidare.


a21
Vi lämnade snabbt festen och hittade en kvarterskrog i Ekerö centrum som hade sååå god mat. Åt man dessutom två vuxna så bjöd de på maten till barnen. Jag åt kyckling fajitas.

Vi lämnade snabbt festen och hittade en kvarterskrog i Ekerö centrum som hade sååå god mat. Åt man dessutom två vuxna så bjöd de på maten till barnen. Jag åt kyckling fajitas.


Liv somnade så hon fick ta sin mat i doggiebag.

Liv somnade så hon fick ta sin mat i doggybag.


Vi har fått låna en väns lägenhet inne i stan så efter Ekerö for vi dit. Liv pimpade möbleran med möbeltassar.

Vi har fått låna en väns lägenhet inne i stan så efter Ekerö for vi dit. Liv pimpade möblerna med möbeltassar.


Med stor presesion klistarade hon. Fick städa efter henne när hon inte såg. kanske inte så uppskattat och komma hem till sin lägenhet och hitta möbeltassar överallt.

Med stor precision klistarade hon. Fick städa efter henne när hon inte såg. Kanske inte så uppskattat och komma hem till sin lägenhet och hitta möbeltassar överallt.


Vi tog en promenad kring Karlaplan.

Vi tog en promenad kring Karlaplan.


Det var fler än Liv som ville bada i fontänen.

Det var fler än Liv som ville bada i fontänen.


a91
Minns du rönn-näsan?

Minns du lönn-näsan?


a111
a131
Har precis tryckt i mig en kebab med bröd dränkt i vitlökssås så nu måste jag lägga mig på soffan och kolla på en av filmerna.

Har precis tryckt i mig en kebab med bröd dränkt i vitlökssås så nu måste jag lägga mig på soffan och kolla på en av filmerna.


Vad gör du?
Önskar dig en skön lördagkväll.
Kärlek ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “Sjön suger”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men åh, Liv är verkligen stora tjejen nu!! Här händer ingenting alls, ostbågar och läsk framför dålig teve. Önskar att jag hade någon tv-serie på box eller osedd film i skåpet, men tyvärr inte :(! Man får vara lite förutseende nästa lördag, nu när det är sommartablå som gäller… ;)! KRAM

  Svara
 • Tråkigt att det inte blev en båttur för er, men ni verkar ha haft mysigt ändå.
  I Skåne har det precis regnat och åskat så både tv och datorer har varit avstängda. Vi har istället spelat spel vilket var jättemysigt. Jag vann haha! Kram

  Svara
 • Har köpt samma klänning till min dotter som Livan hade på sig. Sommarfin!
  Ja, visst är det kul när man kan visa sina barn en sån klassiker som lönn-näsan.. 🙂
  Verkar som ni fick en mysig dag! Kram

  Svara
 • Min mamma och styvpappa som bor ute på Gällstaö (i närheten av där båtracet var på Ekerö) valde att åka iväg för dagen och natten faktiskt pga allt röj som är där då. De bor inte precis vid vattnet men ljudet studsar upp till villan ändå! Synd att ni inte fick åka båt men jag tror att lilla Liv fick en supermysig dag med er i alla fall!
  Här blev det lite parkhäng och grillning med grannarna på kvällen.
  Ha en fin dag du dina!
  Kram
  http://prinsessbakelsen.blogg.se

  Svara
 • du fina skulle det givetvis stå…

  Svara
 • Jag skulle ha åkt båt med mina föräldrar, som har båten vid den där marinan på Ekerö, igår.
  Tyvärr låg jag däckad i migrän så båtturen blev aldrig av för mig heller :(.
  Kan berätta att mina föräldrar var smått irriterade på de båtägare som hade snott deras båtplats när de kom tillbaka efter att ha sett racet…
  Hoppas filmen är bra :).
  Kram o god natt

  Svara
 • Vilka otroligt coola solbrillor. Jättefina på dig. Vill också ha!

  Svara
 • Well I really liked reading it. This subject offered by you is very constructive for correct planning.I’m still learning from this blog, but I’m trying to reach my goals. I absolutely love reading everything that is written on your website.Keep the posts coming. I loved it!If you want Buy Onitsuka tiger shoes online, you can visit the website:http://www.asicsonitsukatiger.co.uk/

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilken fin klänning du har på dig! Var är den ifrån?

  Svara