Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:46 | juli 4, 2011

Vinn smink kit från Oriflame

Nu är det dags! Jag kommer genom min vän, stjärnstylisten och make up-artisten Jonas Wramell, lotta ut fem kit från hans linje Blue Lagoon. Två lipgloss i korallrosa och bronzeguld, solpuder, två ögonskuggspennor i bronze och azurblå, Oriflames nya mascara Beauty Maxi Lash och en sarong, perfekt att svepa om dig på stranden, från Oriflame.
Det är Jonas som tagit fram denna linje för Oriflame men det är inte hans första. Han är ett levande framgångskoncept och vet precis vad vi tjejer gillar.
Denna sminklinje lanserades i juni så du kommer vara bland de första att få prova den. Jag älskar den 🙂
Här är bilder då du får följa med behind the scenes på plåtningen för sminklinjen i Sydafrika. Jonas har gett oss hans privata bilder så vi kan se hur det går till 🙂

Modellen för sminket och Jonas på en strand i Cape Town.

Modellen för sminket och Jonas på den vita sandstranden i Cape Town.


Modellen i likadan srong som du har chans att vinna.

Modellen i en likadan sarong som du har chans att vinna.


oriflame5

Den vita duken hjälper till att ge det perfekta ljuset.

Det är många som behövs för att få till bilderna, ljuset, sminket, kroppen, badkläderna och alla andra små detaljer som ingen annan ett ett proffs skulle tänka på.

Det är många som behövs för att få till bilderna, ljuset, sminket, kroppen, badkläderna och alla andra små detaljer som ingen annan än ett proffs skulle tänka på.


Här fixar Jonas det perfekta shimmret på modellens kropp.

Här fixar Jonas det perfekta skimret på modellens kropp.


Vill du se resultat från plåtningen? Kolla in det här!
Så här snygga kan vi bli i sommar :-) i alla fall nästan.

Så här snygga kan vi bli i sommar 🙂 i alla fall nästan.


oriflame1
Så för att bli den lyckliga vinnaren av Blue Lagoon-kitet behöver du svara rätt på den här frågan och även dela med dig av ett vackert, roligt eller pirrigt sommarminne.
Fråga: Oriflame sponsrar WTA Touren och bl a den kvinna som är rankad som världsetta inom damtennis. Vad heter den danska tjejen?
Lycka till!
Vinnarna kommer dras måndagen den 11 juli. Svaret lämnar du i kommentarsfältet.
Puss ♥
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


112 kommentarer112 kommentarer om “Vinn smink kit från Oriflame”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tror det är Caroline Wozniacki,sport är inte min grej…men sommar är det:)
  har så många bra minnen att det är svårt att välja men om jag ska va lite ”corny” så är det är nog när vår dotter föddes på vår bröllopsdag den 7:e maj.
  Hoppas man vinner,köper smink en gång om året och min nuvarande mascara är torr som fnöske,haha

  Svara
 • Caroline Wozniacki är namnet ni efterfrågar. Mitt pirriga sommarminne måste få bli tre. Jag gifte mig med min föredetta man 2001 den 22 juni på midsommarafton, året efter föddes min första dotter den 21 juni, på midsommarafton, tre år efter det föddes dotter nr 2 den 22 juni, inte på midsommmarafton denna gång men dock på vår bröllopsdag. Sminkar mig sällan då jag liksom inte gillar ett sminkat utseende men detta vara bara så snyggt så det måste testas.

  Svara
 • Svar-Caroline Wozniacki .
  Mitt bästa sommarminne är då min son föddes för 5 år sen Juni 2006,solen värmde genom fönstret på bb och jag visste att hela livet skulle förnyas. Idag har jag 2 barn och varje sommar pirrar lite extra med alla äventyr som väntar tillsammans som en familj,Min älskade familj! Trevlig sommar Kramar Tessan

  Svara
 • Caroline Wozniacki!!!
  Ja Idag för 30 år sedan sa vi ja till varandra jag och min kära make.
  Tyvärr blir det inget särskilt firande mer än en god middag då jag är arbetslös och han pensionär. Så då får man hålla i sina ynka slantar, men som sagt kärleken övervinner allt!!!
  Jag hoppas på många år till tillsammans.

  Svara
 • Caroline Wozniacki är rätt svar 🙂 Mitt finaste sommarminne är när jag träffade min förra sambo på Cypern förra året. När vi gick längst stranden en tidig morgon efter en vild natt ute 🙂 Vattnet var varmt och vi båda kastade alla kläder för ett dopp i det klara vattnet 🙂

  Svara
 • Caroline Wozniacki! =)
  Ett minne som jag aldrig kommer glömma är jusst den här sommaren. Vi väntar nämligen vårt första barn. En lååång väntan med ångest, gråt, hopp och förtvivlan är äntligen snart över. Känslan av att inhandla till vår alldeles egna bebis kommer för alltid finnas kvar hos mig när jag tänker på sommaren 2011. Tyvärr kommer väl ens egna behov och inköp i skymundan.

  Svara
 • Hon heter Caroline Wozniacki
  Ett pirrigt, romantiskt och härligt sommarminne jag har och som jag kommer minnas resten av livet är en sommarnatt för snart precis tre år sedan. Jag hade 7 månader tidigare träffat en kille som jag från första gången jag såg honom tänkt att ”honom ska jag ha”. Men det hade nu varit 7 månader med mycket strul och många många tårar.. Han hade till en början inte riktigt kommit över sin förra tjej och han hade också väldigt svårt att lita på en ny tjej. Så jag kämpade på, dag ut och dag in.. Var världens sötaste, gladaste och världens bästa på att laga mat jämt när vi träffades (vilket var ofta) för att sen bara bryta ihop när jag kom hem. Jag var ju sååå kär.. Och han visst det men kunde liksom inte riktigt sortera sina egna känslor!
  Så den 11/7 för tre år sedan så hade vi varit på en middag ihop med hans vänner. Det var en underbar sommarnatt och när vi lunkade genom stan på vägen hem så skämt tjaffsade vi om en grej och jag sa ”så länge du inte är kär i mig så bestämmer du inte över detta”.. Då stannade han upp och sa bara ”men om jag är det då!” Det var som att jag stod stilla och hella världen bara snurrade runt mig!
  Vad som än händer så kommer jag aldrig glömma detta.. Och jag lärde mig så mycket om mig själv och mina känslor under dessa 7 månader..
  Vi åker till Rom på torsdag och kanske kanske kanske får jag ett nytt sommarminne den 11/7 i år. Eller rättare sagt två nya, ett i mitt hjärta och ett på mitt finger! 🙂

  Svara
 • Svar; Caroline Wozniacki
  Jag är så lycklig, det är första sommaren jag ska ta med barnen till vackra Gotland. Jag själv var där varje/varannan sommar som barn. Å äntligen!! I år får mina barn följa med, sist jag va där hade barnen pappavecka så jag är såååå glad för i år 🙂
  KRAM

  Svara
 • Caroline Wozniacki är rätt svar.Sommaren 1973 när jag väntade mitt första barn bara 16 år gammal.Den 5 Aug. föddes världens finaste underverk.Den sommaren glömmer jag aldrig.Att bli Mamma är det största som finns.

  Svara
 • Jag säger…Caroline Wozniacki … Det finaste minnet från denna sommaren var när min lilla son för första gången badade i havet. Det var en lycka att se glädjen i hans ögon när han sprattlade runt i havet längs med Gotland. Önskar dig en skön sommar..

  Svara
 • Åh, har längtat efter den här tävlingen sen du skrev att den skulle komma!! 🙂 jag svarar Caroline wozniacki. 🙂 Ett av mina bästa sommarminnen måste nog vara från förra sommaren; jag var på café med min sambo, jag åt en chokladboll. Det konstiga var att jag inte kunde äta upp den, utan började. Då tänkte jag att om jag, världens kakmonster, inte kan äta upp en chokladboll utan att må illa, då är det nåt som inte stämmer. Så jag gick och köpte ett graviditetstest, och mycket riktigt hade det börjat växa en liten bebis i min mage! Helt underbart! 🙂

  Svara
 • Svaret är Caroline Wozniack.
  Bästa sommarminnet är såklart när våran gullplutt kom en solig dag för 3 år sedan. Det går aldrig att slå ngt sådant..
  Eller.
  Den där sommaren -88, när jag och pappa var hemma i Christopher Walkens föräldrarhem utanför New York. Det var stort.
  Fast det fattade jag inte då, det är först nu jag är starstruck..!

  Svara
 • Caroline Wozniacki Heter den vackra modellen..
  Mitt absolut finaste sommarminne är ifrån sommaren 2009, då min dotter föddes.. Efter ha gått över 18 dagar blev jag ÄNTLIGEN igångsatt och på den 19:e dagen föddes hon ÄNTLIGEN.
  Ha en underbas sommar!!Följer slaviskt din blogg 🙂

  Svara
 • Rätt svar är: Caroline Wozniacki.
  Mitt vackraste minne är från sommaren 2009. Det var i juli då jag och min sambo befann oss i underbara Göteborg på semester. Jag hade veckan innan vi åkte börjat misstänka att jag kunde vara gravid och testat flertalet gånger men med negativt resultat. Vi bestämde oss för att inte testa under våra dagar i Göteborg för att slippa bli besvikna men min sambo hade köpt två tester OM jag mot förmodan skulle vilja testa ändå. Tidigt, tidigt en morgon smög jag upp på toaletten på hotellrummet med ett test i handen. Jag såg knappt med mina morgontrötta ögon och när jag tyckte mig se ett väldigt svagt plus ropade jag högt på min sambo, som kom in direkt. Är det ett plus på stickan? frågade jag. Det är ett plus! sa han. Du är gravid. Vi ska ha barn! En ny underbar era i våra liv. Ett vackert minne som jag aldrig någonsin kommer att glömma.
  Tack fina du för en underbar och jordnära blogg. Kram Sofi

  Svara
 • Jag svarar Caroline Wozniacki 🙂 Mitt bästa sommar minne var när jag 2006 var i kungsan under Lilla DN-galan. Där träffade jag min största idol Carolina Klüft och fick en autograf och ta ett kort tillsammans med henne, det hänger än idag över min säng <3 Helt klart det bääästa sommar minnet hittils 🙂

  Svara
 • Caroline Wozniacki är svaret :)… Jag kan inte beskriva med ord hur glad jag blivit om jag vann.. Jag prioriterar alltid mig själv sist… Du e bäst Hanna…Kram Fanny

  Svara
 • Svar:Caroline wozniacki
  Min bästa och finnaste sommar minne var förra sommarn då jag blev mamma till en liten kille den 2 aug. Jag skulle bli jätte glad då jag precis fick veta att jag inte har något jobb kvar efter mamma ledigheten vilket nu betyder att jag är utan jobb. jag skulle bli överlycklig! Tack för en helt underbar blogg! KRAM

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki! VILL VINNA! Längtar efter lite lyx – bara för mig… Kramis

  Svara
 • Caroline Wozniacki – mitt senaste sommarminne är från Gotland där vi tältade och grillade i solnedgången vid stranden. Underbart väder i underbar omgivning *restips* 😀
  Ååå håller tummar å tår, suktar efter lipglossen som såg somrigt härlig ut!

  Svara
 • Caroline Wozniacki är svaret, hoppas jag…. 😉 ett av mina bästa sommarminnen är våra tjej vecko r som jag och mina tjejkompisar haft på Gotland, nu har vi alla gått vidare med familjer mm, men de 3 åren som vi åkte så var det mycket tjejsnack, mys, skratt, flört, dans, sommriga drinkar och världens bästa vänner. Det är sånt man kommer minnas lite extra på ålderns höst…. 😉

  Svara
 • Svaret är Caroline Wozniacki.
  Fint att du frågade efter ett fint sommarminne. Jag har nu suttit och funderat på massor av härliga minnen. Platser jag besökt, människor jag träffat, god mat och långa nätter.
  Ändå slår inget det som hände förra veckan. Min son var för första gången naken i gräset. Jag höll hans händer som stöd när han nöp fast gräset mellan tårna och skrattade. Lycka!

  Svara
 • Caroline Wozniacki
  Mitt vackraste sommarminne är när jag och mina två äldsta barn (min dotter var 11 år och min son 9 månader) åkte till min pappa i Borås där han bodde. Det var så där härligt somrigt som i en Astrid Lindgrenbok. Vi satt ute och njöt av den ljumma sommarkvällen och pappa tog med sig min son Mika i famnen och gick till skogen för att plocka blåbär som han sedan gav Mika med mjölk, Mika åt även blåbären med fingrarna och blev så där sött blålila runt munnen. Pappa såg så glad och lycklig ut. Han mådde bra. Varje gång jag känner mig lite nere plockar jag fram detta minne och genast mår jag bättre. Och jag vet att pappa också minns det där han nu är. Det är ingen storartad händelse men det är de små händelserna man minns och bevarar mest.
  Kram Linda

  Svara
 • Rätt svar: Caroline Wozniacki
  Mitt bästa sommarminne: Ingenting slår en solig försommardag för drygt ett år sedan när min son föddes! Mitt första barn och ALDRIG hade jag trott att ens kärlek kunde vara så stor, så oändlig! Min busunge till son älskar att utforska allting och nu senast min sminkväska och vips hade mitt solpuder åkt i golvet och gått i kras så jag skulle bli jätteglad om jag vann detta sminkpris 🙂
  Kram till dig och din familj!

  Svara
 • Caroline Wozniacki heter den danska tennisstjärnan!
  Jag måste säga att sommaren 2006 var den absolut bästa sommaren på mycket länge. Trots att jag sommarjobbade några veckor så avlöstes besöken från Norge varandra. Det var kusiner, tredjedelskusiner och andra släktningar som kom och veckorna spenderades på liseberg, med kräftfiske (vi introducerade norrmännen till denna tradition) och mycket annat roligt. Fantastiskt bra sommar med mycket sol, bad och kärlek! <3

  Svara
 • Den danska tennisstjärnan heter Caroline Wozniacki..
  Ett sommarminne som ligger mig varmt om hjärtat är alla kräftfisken som jag var på när jag var liten.. Min morfar hade mycket mark och på denna mark fanns en fiskedam där vi har tillbringat MÅNGA timmar.. vi har fiskat, grillat och haft det helt underbart. I augusti när kräftfisket börjat har vi under kvällen slängt i burar för att sedan plocka upp dem precis innan vi gick hem (beroende på vad klockan har varit) eller så har pappa väckt mig och så har vi åkt och plocka upp dem för att sedan slänga i dem igen och åkt tillbaka tidigt på morgonen.. Detta är ett sommarminne som jag sent kommer att glömma och jag får rysningar när jag tänker på hur mycket fint det har givit mig.. att få gå med ficklampa och lysa och hitta dessa stor kräftor.. Kärlek!! Hoppas fler där ute har fått prova detta, helt underbart och något jag kommer att göra med mina framtida barn, kan inte lika mycket som när jag var liten då morfar är död och vi inte har tillgång till dammen på samma vis som förr.. Ha en bra sommar vänner! Njut! Kärlek till er alla <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tennisstjärnan heter Caroline Wozniacki.
  Jag tycker att alla somrar tillsammans med barnen väcker minnen från min egen barndom. Alla växter, alla dofter, alla frukter och att man faktiskt kan springa omkring barfota. Fortsätter att njuta av sommaren så länge den varar…
  Kram!

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki. Ett roligt sommarminne: Hade varit på bröllop på en ö i Stockholms skärgård och lånade en båt för att komma till en annan ö på morgonkvisten. Åkte farleden för att komma till den andra ön och då fick jag självklart bensinstopp. Hittade en dunk i båten och när jag stod i långklänning och fyllde på bensinen kom en ålandsfärja…Det står ett gäng med kameror på färjan och börjar peka och fotografera. Det var bara att smila upp sig och posa lite:)Såg nog lite roligt ut när jag stod där i långklänning…haha

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki. Mitt bästa sommarminne är från förra året, då min pokjvän för första gången introducerade mig för sin familj och släkt i Kosovo. Efter mycket lång väntan och en stor dos tålamod var det dags; en dag jag aldrig glömmer 🙂

  Svara
 • Caroline Wozniack är nog tjejen
  vilka underbara fina bilder
  mitt finaste: är när våra små barn har kommit till världen . De är alla sommar barn så det e dom allra finaste minnen från sommaren som ändå e det bästa på hela året 🙂
  Hoppas din dag varit bra Hanna
  Stor kram

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki
  Mitt finaste sommarminne är förra året när jag och min man åkte till afrika och bara hade det underbart. Det var behövligt efter många dödsfall och tragiska händelser.
  Du är värdefull Hannah, glöm inte det! <3

  Svara
 • Caroline Wozniacki är det rätta svaret!
  Ett glatt sommarminne för mig är min student! Den bästa dagen i mitt liv med personer som gör mig lycklig ända in i själen. Världens finaste väder och världens underbaraste stämning. Jag tror inte att jag har känt så mycket kärlek och gemenskap någon gång som jag gjorde den dagen. Den dagen kommer förevigt förgylla mitt liv genom bilder och minnen.
  Tack för en underbar blogg, Hannah! 🙂

  Svara
 • Hon heter Caroline Wozniacki..Ett av Mitt vackraste minne är från i lördags då och jag och min sambo äntligen blev man och fru efter 8 år tillsammans. De blev en kanondag och solen sken på oss efter regn på morgonen. De andra vackra minnerna jag har är när mina två underbara barn kom till världen i april 2006 och september 2010.. att vinna detta skulle vara en bra bröllopsgåva till mig själv 🙂
  p.s följer din blogg varje dag. den är bara bäst <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Svaret är Caroline Wozniacki.
  Jag har två sommarminnen som är oförglömliga.
  Sommaren 2006, då jag träffade min älskade sambo och sommaren 2007 då vår underbara dotter föddes. Det kan ha gått snabbt men här sitter vi idag, fem år senare och fortfarande lika kära och med barn nummer två på väg 🙂
  Kram på dig!

  Svara
 • Det rätta svaret är Caroline Wozniacki, Mitt bästa, sämsta, pirrigaste minne av sommaren, är väl just SOMMAREN, denna underbara årstid

  Svara
 • Rätt svar är caroline Wozniacki. Mitt bästa sommarminne är för drygt ett år sedan, lördagen den 26/6 förra året. Onsagen innan hade jag varit på grillunch hemma hos en kollega och där var även Peter en kille som jobbar på samma företag som jag men som jag nästan aldrig träffar i arbetet. Det sa klick mellan oss och vi hade bara ögon för varandra den lunchen. Kommande lördag dvs midsommardagen så bestämde vi att han skulle komma hem till mig på middag. Jag minns det som igår när jag såg han komma gåendes på gräset med en blombukett i handen, det har aldrig pirrat så mycket i magen och det kändes som jag svävade på moln! Det var den kvällen första kyssen kom och vi räknar som ”våran” dag!♥

  Svara
 • Rätt svar är:Caroline Wozniacki.
  Mitt bästa sommarminne är när jag och min sambo var nykära och åkte tandemcykel genom Gotland.Va underbart vackert det är där men tyvärr var inte vädret med oss och det regnade mycket..vi sa att klarar vi det här klarar vi allt..och nu har det gått snart 20 år 🙂

  Svara
 • Hon heter Caroline Wozniacki.
  Mitt bästa sommarminne är från förra sommaren, det är egentligen massor med härliga minnen eftersom det var min första sommar som mamma. Med en liten spädis blev sommaren väldigt olik mina tidigare somrar. Men bästa minnet får ändå bli från juni förra året när jag låg i soffan i 30-gradig värme och fick se min son le för första gången. Lycka!

  Svara
 • Hej!
  Rätt svar: Caroline Wozniacki
  Vad roligt med tävling och smink är ett favoritämne så klart!
  Mitt bästa sommarminne är frå när jag var runt 10 år och sommaren kändes hur lång som helst och badvattnet jämt varmt och vi gick till våra badklippopr varje dag jag och pappa som tyvärr gick bort i våras.

  Svara
 • Rätt svar: Caroline Wozniacki
  Kul med trevlig tävling.
  Tack för en bra blogg. Läser inte om varje dag så flera ggr per vecka.
  Ha nu eb bra sommar du & din fina familj.
  Från en Glad Skåning. P&K

  Svara
 • Del två.
  Måste ju komplettera med ett sommarminne.
  Kan ju vara från förra veckan när vi besökte västkusten. Min son på 10 år spelade Cup i Bovallsstrand. Då passade min man & Jag på att besöka Smögen, Lysekil & min favorit Fjällbacka. Åt på bryggan där, fint minne!

  Svara
 • Hon heter Caroline Wozniacki. När det gäller sommarminnen finns det många. Men det senaste fina ögonblick var någon helg sedan, när vi var på landet och gjorde en picknick längst ute på bryggan (den är lång) kvällstid. Vi satt endast i badkläder i solen jag och min man – fastän klockan var efter 21. Det var romantiskt och mysigt.

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki
  Bästa sommarminnet var juni 07. Vår förste son föddes och det var gassande sol ute. Strålarna värmde upp hela rummet och de var verkligen helt fantastiskt. Jag och solen strålade ikapp. Nu i sommar, när som väntar vi vårt tredje barn 🙂

  Svara
 • Hon heter så mkt som Caroline Wozniacki!
  Mitt bästa sommarminne från i år är att jag går och har en liten hemlis, tillsammans med min fina sambo. Vi har 2 barn.. och väntar ett till!!
  Men har fått reda på det väldigt väldigt tidigt… Så vi går bara å myser, vi får vänta ett tag tills vi berättar… Tre barn är en dröm som blir sann för mig och min sambo.. : )
  Ps. Din blogg är superhärlig, har blivit ett måste att titta in sisådär 5 ggr om dagen Ds.
  Kram Carro

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki.
  Bästa sommarminnet är när jag som liten red barbacka tillsammans med min bästis, genom skogen i full galopp, håret fladdrade i vinden och frihetskänslan var total och vi var oövervinnerliga!

  Svara
 • Hon heter Caroline Wozniacki och spelar fantastiskt!
  Mitt bästa sommarminne är helt klart från sommaren 2008 då jag träffade min sambo för första gången. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet när han (som seglade med en gemensam bekant)stod på Masstrands brygga och tog emot vår båt. Jag glömmer aldrig de ögonblicket och nu är jag världens lyckligaste som får gå och lägga mig med honom varje kväll och vakna med honom varje morgon!

  Svara
 • hon heter Caroline Wozniacki . Hoppas ja vinner…behöver lite lyx i tillvaron….är tvåbarnsmor…

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki
  Sen vill jag bara tillägga att det är så kul att följa din blogg med blandning av både privat/familjeliv och din karriär..
  Ni har en så otroligt fin och mysig familj.
  Jag kör lätt fast i samma gamla sminkserie och vågar ofta inte testa något nytt eftersom det är dyrt med smink och man är rädd för att det ska vara dåligt och man slängt pengarna i sjön eftersom man inte har så gott om dom 😉
  Så detta skulle vara ett ypperligt tillfälle att testa något nytt och denna verkar väldigt lovande 😉
  Kram på er!

  Svara
 • Caroline Wozniacki heter det danska tennisproffset!
  Mitt pirrigaste sommarminna är från den midsommar första året jag träffade fadern till mina barn 🙂 Vi var på en idyllisk plats ute på landet och stämningen var underbar! Jag ville aldrig åka hem igen för att det var så underbart!
  Kram,
  Isabell

  Svara
 • Caroline Wozniacki is the proffs!! Sommar för mig är när jag intagit klipporna på västkusten, barnen samlar snäckor, fiskar kräftor och vi tar salta bad. Ljumma kvällar med god mat och ett gott rosé! Ett uppiggande tips är att ha en fin sommarbild att ta fram till hösten och vintern och ha som bakgrund i telefonen el på datorn!

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki sägs det att hon heter 🙂
  Bästa minnet, som med fler, är när min son föddes 22 juni 2001. 🙂 Midsommarafton och otroligt varmt och soligt. En komplicerad förlossning med medföljande men för min del men det vackraste som finns kom till världen och förgyller varenda dag.
  Kramar Jennie J

  Svara
 • Hej Hannah. Detta är första gången jag kommenterar trots att jag följt din fina blogg från starten… Därför vill jag börja med att berömma dig för din oändligt fina familj! Gud välsigne er alla. Gångerna är många då jag tänkt skriva men med tre små barn hemma är jag lycklig om jag hinner läsa:) Men nu måste jag skriva några rader, för detta sminkpaket låter som rena drömmen att vinna. Skäms som en hund när jag tänker på hur det låter dock.. Skriver när man kan vinna. Förlåt mig för detta:I Men jag tror vi är många osynliga läsare som är minst lika troget följer din blogg, som de som syns i kommentarsfältet…
  Svaret på frågan var enkel;) Kikar man på de övriga 40-någonting svaren så ser man hur alla svarat Caroline Wozniacki, som om det vore det mest självklara i världen, och framförallt på ett sätt så att ingen skall misstänka att man sneglat på de anras svar:)) Haha….
  Mitt allra finaste sommarminne är min sommar när jag träffade den där mannen som jag aldrig trodde fanns: Min sambo (och så snart vi har tid- min man). Det var en sommar jag aldrig någonsin glömmer.. Jag ryser när jag tänker tillbaks på det när jag idag sitter här bland tvätt, kissblöjor och disk. Passionen var så stark och vår kärlek växte sig så stark som något jag aldrig någonsin vågat drömma om. Jag är så lycklig över denna man. Denna sommar blev jag gravid med våra tvillingar, en pojke och en flicka… och lyckan var total! (Liksom ringarna under ögonen, de kom att bli lika totala dom!) Jag skulle kunna skriva hur mkt som helst… men jag nöjer mig här. Jag önskar er en fortsatt härlig sommar och var rädda om er!

  Svara
 • Hej Hannah, svaret på frågan är Caroline Wozniacki. Jag har ett roligt sommarminne som jag kom att tänka på direkt, när jag och min syster var 6 & 9 år ungefär så skulle vi åka på sverige-semester. Vi hade tält med oss och hade packat in allt i bilen, när vi kom fram till första stället så öste regnet ner.. jag och min syster satt i bilen och tittade på när mamma & pappa kämpade med att få upp tältet.. vi hoppades att det skulle sluta regna men det slutade verkligen aldrig.. Efter två dagar när jag och syrran ligger i tältöppningen och tittar på en familj som ”bor” precis bredvid oss i en husvagn som sitter och spelar spel, äter chips och verkligen ser ut att ha det varmt och mysigt brast det för min pappa. Vi fortsatte vår semester men tog in på hotell istället och året efter hade pappa köpt en gammal husvagn som han renoverade och vi åkte runt med.. Ett roligt barndomsminne idag, min pappa pratar fortfarande om när han ser oss ligga där och han tycker sååå synd om oss! Må gott!

  Svara
 • Rätt svar: Caroline Wozniacki
  mitt somamrminne är inte så pirrande… Förra sommaren råkade jag ut för en ridolycka. Både jag och hästen hade änglavakt och jag klarade mig undan med ett krossat nyckelben och andra mindre skador. Somamren 2010 blev verkligen inte som jag tänkt mig. Men mitt i kaoset så lyckades jag vända på det negativa til positivt. Så fort jag var opererad och kunde kalra mig själv så var begav jag mig ut på äventyr. Sommaren spenderades i somamrfina Sverige på Goland och i Falsterbo. Somamren 2010 blev verkligen inte som jag tänkt mig, den blev bättre! neu ett år senare, ett löjligt stort och fult ärr rikare och många glada minnen rikare så är jag tacksam över hur det blev. idag har jag lärt mig att palnera mindre och uppskatta det jag har runt omkring mig, min familj och mina fina vänner!

  Svara
 • Rätt svar: Caroline Wozniacki
  Mitt bästa sommarminne är absolut när jag gifte mig hemma på vår gård den 29/7 2006. Med alla våra barn (10 sammanlagt) och våra underbara vänner och släkt. Dagen var magisk, vädret, maten, festen på logen jaa det var som en saga att få stå brud med den finaste mannen på jorden och äntligen känna att vi hittat rätt. Lyckan är lika stor än idag!
  Ha en fin dag.
  Många kramar från Ulla

  Svara
 • SVAR: Caroline Wozniacki
  Mitt bästa sommarminne är från när jag var barn och vi bodde i vår sommarstuga vid sjön och man vaknade på morgonen av att man hörde morfars båt (han och mormor bodde på en bondgård en bit därfrån bara). Då kom han med solmogna varma jordgubbar som jag åt till frukost med iskall mjölk! Saknar dessa somrar så och vill ha dem tillbaka trots att det är snart 30 år sedan! Får försöka uppleva dem igen med mina 3 fina barn trots att min älskade morfar inte längre finns med oss…..saknar honom så! ♥

  Svara
 • Hej Hannah ( och Jonas, tänka att få bli sminkad av dig!) Mitt svar är: Caroline Wozniacki..fick googla, haha! Jag har många fina, roliga, härliga sommarminnen. Spontana dagar med min familj <3 , utan tid, måsten! Cykla, spela mingolf, stranden, äta jordgubbar…ja, du förstår – LEVA. Kraaam A

  Svara
 • Åh den här tävlingen vill jag vara med i, vill oxå känna mig vacker som den gravidtjockis jag är 😉 Rätt svar är: Caroline Wozniacki :). Mitt härliga sommarminne är från i år! Då jag gifte mig en helt underbart solig dag nedanför Ingarö Kyrka på Ingarö Brygga. Båtarna tutade, solen sken, sen enorma björken hängde som en grön ram runt oss…jag grät, Magnus grät, släkten grät…till o med prästen! 🙂 Magnus ord till mig gick rätt in i hjärtat, en helt fantastiskt underbar dag <3 Kram

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki
  Mitt bästa sommarminne är egentligen många minnen: mina bästa sommarstunder är de jag spenderade med min bästa vän Sussi. Vi gjorde allt tillsammans och kunde umgås i veckor i sträck på sommarloven. Hur lite vi än hade att göra hade vi så fruktansvärt kul! Nu bor Sussi på andra sidan jordklotet, så även om somrarna nu är fyllda av ett tomrum så går det inte en sommardag utan att jag tänker på våra roliga upplevelser tillsammans! Det är fina sommarminnen för mig! 🙂

  Svara
 • Caroline Wozniacki
  Vad jag kommer att tänka på är ju alla barndomssomrar som varade i all evighet, och när man tänker på dem känner man tom dofterna som om det vore i går. Man sprang omkring barfota och badade hela dagarna, och man hade inte ett endaste bekymmer. Var underbart enkelt livet var då! Nu glömmer man ofta bort att leva i nuet och njuta av stunden pga av alla måsten och all stress.
  Ha en underbar sommar och fånga ögonblicket!
  Kram!

  Svara
 • Caroline Wozniacki.
  Mitt bästa sommarminne är sommaren 2010 då jag tog studenten. Det var en helt underbar sommardag med en temperatur över 20 grader, en dag som man fick fira med den klass man gillar allra bäst och bara skratta och ha roligt hela kvällen och natten lång. Det var den bästa dagen i mitt liv, jag har aldrig någonsin haft så roligt som då, då man stod och viftade med svenska flaggan och man äntligen var fri och man bara levde som om det inte fanns en morgondag, det ögonblicket skulle jag gärna uppleva en gång till. En helt underbar känsla! 🙂

  Svara
 • Hej!
  Rätt svar: Caroline Wozniacki.
  Jag har många bra sommarminnen, men det som tar priset är sommaren 2009, den 19 juli då min älskade dotter föddes! Kärleken till ett barn är obeskrivbar. Jag visste inte vad kärlek var innan jag fick upp min dotter på mitt bröst. Jag förstår fortfarande inte hur man kan känna sån kärlek för någon som man aldrig träffat förut (hade en ganska jobbig graviditet och hade svårt att känna något för det som fanns där inne i magen).
  Kram Tess

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki
  Sommarminne: Måste vara när jag överraskade min svärmor med en tian lott som plåster på såret för att vår husvagns semester regnade bort. Det var år 2004 och efter 6 dagars i hållande regn gick jag och köpte varsin lott. Jag vann inget men älskade svärmor skrapade fram 10 000kr! Oj vad roligt vi hade. Det blev pizza till alla tio, barnen fick välja nya skor och jag fick en underbar parfym.
  vh
  Monika

  Svara
 • Svaret är: Caroline Wozniacki.
  Bästa sommarminnet är från när jag själv var liten och spenderade sommaren (eg. flera somrar) i Tunisien där min pappa kommer ifrån, och jag kunde leka m 20 kusiner i olika åldrar – fr morgon t kväll!! Alltid var det ngn som kom för att umgås m mig. Vi badade och busade i ett :))

  Svara
 • Caroline Wozniacki. Ett roligt sommrminne var när min man och jag var ute och promenerade. Jag såg ett gäng riktigt fina kantareller inne i en kohage. Min man kryper in under elstängslet och blir utjagad ur tjur(!)hagen. Det var ingen fara så vi kunde skratta gott åt det tillsammans!<3

  Svara
 • Hej! Rätt svar är Caroline Wozniacki. Ett utav mina bästa sommarminnen är när min sambo tog med mig till Utö på min födelsedag för ca 5 år sedan. Vi hyrde cykel och badade i havet och åt och drack gott för att sedan ta båten tillbaka på kvällen. Det var en dag med klarblå himmel och riktigt riktigt varmt och härligt. Önskar dig och din familj en trevlig sommar! Kram Maria L

  Svara
 • Hej!
  Svar : Caroline Wozniacki
  Bor på Cypern och vårt mysigaste sommarminne är när vi tar med picknick korgen till stranden och kvällsbadar med barnen. Här blir det mörkt tidigt men barnen älskar, även om det är lite läskigt, att bada när det är mörkt och bara månen lyser upp. Så skönt under den varmaste månaden….

  Svara
 • Rätt svar: Caroline Wozniacki. Ett av mina roligaste sommarminnen är när min, idag 14 åriga tjej, då 1,5 år gamla dotter sitter i en lerpöl och själaglad klappar med händerna i leran. Den lycka som riktigt lyser om henne glömmer jag aldrig. Hon var lerprickig upp på solhatten! Jag känner igen mig med min dotter i er dotter. Ser riktigt allt hyss som finns.
  Hoppas att jag har tur och vinner denna fina vinst.
  Kramar

  Svara
 • Rätt svar: Caroline Wozniacki
  Mitt bästa sommarminne är när jag var runt 14-15 år. Jag brukade alltid åka upp till Sundsvall-trakten och hälsa på min bästa kompis som bodde på en stor gård där.
  På dagarna cyklade vi ner till stranden och var där hela dagarna, och sen på kvällarna tog vi med massor av filtar och kuddar och sov sedan på deras höskulle!
  Kram

  Svara
 • Caroline Wozniacki
  Mitt roligaste sommarminne var/är när jag och min kompis av en slump blev statister på en filminspelning i Chicago. Vi är med i en dramadokumentär om Al Capone.

  Svara
 • Svar:Caroline Wozniacki.
  Sommarminnen har man många 🙂 Men ett speciellt minne var när jag var 14 år och jag och min familj var på Bödacamping (Öland) som så många andra år. Vi ungdomar gjorde upp en eld nere vid havet när solen var på väg att gå ner. Vi satt där och såg solnedgången samtidigt som en begåvad kille spelade gitarr. Det var helt magiskt. Underbara människor, underbar musik och ett obeskrivligt lugn. Vi var så tagna av stunden så att ingen ville gå hem, vilket resulterade i att alla var kvar även för att bevittna när solen gick upp igen :). När jag tänker på den kvällen får jag en feelgood-känsla i hela kroppen. 🙂

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki.
  Mitt bästa sommarminne är helt klart från i midsommar nu i år när min underbara sambo friade till mig. Dessa känslorna går inte att beskriva…. Lycka till tusen! 🙂

  Svara
 • SVAR: Caroline Wozniacki
  Mitt bästa sommarminne är faktiskt förra året 22 juli då vår dotter föddes några veckor för tidigt. Det var verkligen en riktig sommar present som jag aldrig kommer glömma. Min sambo va ute i trädgården o jag inne o storstädade. Och han ropade att jag skulle komma. Vattnet hade gått men jag var nog i en liten chock att jag inte fattade nånting. O sambon blev irriterad för att jag aldrig kom ut. Osså kom vår lilla dotter.

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki
  Mitt sommarminne är att åka till stranden med barnen o njuta av solen o glass 🙂
  Kram

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki
  Mitt sommarminne är från 1998. Jag väntade mitt första barn och hade foglossning så jag tillbringade den mesta tiden i soffan framför tv:n. Det enda som visades (nästan iaf ;D ) var fotbolls-vm… Jag tittade på varenda match och när min man kom hem från jobbet refererade jag varenda match jag hade sett. Jag kommer fortfarande ihåg vad vissa av fotbollsspelarnas namn… iaf de som satte mest intryck hos mig.
  Ha en fortsatt fin dag.
  Kram

  Svara
 • KUL med tävling!! =D
  Svar: Caroline Wozniacki.
  Mitt sommarminne är ifrån midsommar 97. Jag var 17år & blev tillsammans med min sambo. Vi dansade tillsammans till en av Dilbas låtar, gick sen ut på en udde & hörde vattnet klucka. Där kysstes vi för första gången & sedan dess är det vi! <3 Vi har nu två barn på 7½ & 4½år & väntar nu 3:an som kommer i januari 2012!
  Eftersom jag är gravid & ständigt är trött (orkar knappt sminka mig el.göra något annat för den delen heller) & illamående så skulle jag bli jättglad om jag vann lite smink för att känna mig snygg!
  Stor kram från en trogen bloggare!!!

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki
  Mitt bästa sommarminne är semestrarna på Öland som liten med alla kusiner och mormor i en liten stuga. Vi spelade kort till långt in på småtimmarna och bara umgicks. Älskar att umgås många och skulle gilla kollektiv=)
  Kraam

  Svara
 • Rätt svar: Caroline Wozniacki
  Mitt sommarminne är ett barndomsminne från sommarställe. Skulle hjälpa till att fösa in kor för mjölkning, varpå bondsonen skriker ”Akta”! Jag höll på att stångfas mellan två bråkande kor. Tack och lov gick det bra och jag hade en av de mest minnesfulla somrar. Inte bara av detta minne dock.
  Tack för en bra blogg

  Svara
 • Åh, sjlvklart vill jag vara med och tävla! 🙂
  Svaret på frågan är Caroline Wozniacki.
  Mitt bästa sommarminne var sommaren 2007 då jag fyllde 20 år. Jag och min sambo hade hyrt ett litet hus på västkusten där vi skulle semestra några dagar. Huset vi hyrde ingick i en stugby, och när vi kommer fram efter resan hoppar mina fem bästa vänner med partners fram. Då hade de i hemlighet med min sambo bokat in sig i samma stugby för att vara med och fira min 20-årsdag.
  Vi hade fyra underbara dagar med massa rosévin, sol och bad. 🙂

  Svara
 • Underbara bilder 😀 och självklart vill jag vinna dessa underbara produkter från Oriflame!
  Rätt svar är: Caroline Wozniacki och mitt bästa sommarminne är när jag var liten och pappa alltid tog mig till sin fars by nere i Kosovo där vi till sammmans planterade äppelträd,jag var 7 år gammal och nuv har jag tagit med mig mina 3 barn dit så de får uppleva samma sak.
  Kram L

  Svara
 • Svaret är Caroline Wozniacki .
  Ett av mina bästa sommarminnen är nog när jag var barn och vi fick följa Mormor och Morfar ut med båten kl 7 på morgonen för att ta upp strömming- och siknät och ligga där framme och guppa med vågorna, och slumra till. Sen när vi kom hem fick vi plocka solvarma smultron i slänten brevid rökeriet som luktade rökt sik även fast ”röken” inte var igång och sedan äta Smultronbryta med tunnbröd och mjölk.

  Svara
 • Rätt svar:Caroline Wozniacki
  Tack för din glada familjära och glada o mänskliga blogg!
  Bästa sommarminnen är när jag o mina 2 syskon tillbringade våra sommrar hos älskade mormor på landet i stugan gammalt torp röd m vita knutar! Vattenpump på gården ( utedass ngr år, men tack o lov sedan toa inne) vedspis som fanns en liten smyg vid sidan där man kunde sitta tidigt på morronen m mormor i köket o värma sig! Ett stort skafferi o tänka sig på hyllan i barnhöjd brukade det finnas ett fat m chockladbollar, ( som var tänkta för små smygande barn:) Mormor gjorde skatt kartor m små presenter o godis. Odlade grönsaker o plocka av, mums! En ladugård m höskulle o leka i, men tyvärr inga djur kvar, men med barns fantasi var det inte tomt:)! Suck saknar… Men som jag o syster yster säger om man bara försöker o ge våra barn en del av det som mormor gav oss, dröm o fantasi världar skatt kartor, bli sedda o älskade för den man är! Alla barns rätt kan man tycka!
  Bättre sommarminnen finns inte! Lycka
  Kram Ulrika

  Svara
 • Rätt svar: Caroline Wozniacki
  Mitt allra bästa sommarminne är sommaren 2008!
  Den sommaren gifte jag mig med mannen i mitt liv. Våran prinsessa var brudnäbb. I vacker vit klänning o ringarna i handen var hon otroligt stolt denna varma soliga dag!!
  Ha en bra dag!!
  KRAM

  Svara
 • Rätt svar är Caroline Wozniacki.
  Ska troligtvis se matchen mellan henne och Sofia Arvidsson idag.
  Mina bästa sommarminne är att tillbringa tid med min familj. Vi älskar att åka till Spanien där jag också träffade dig och din familj i Puerto Banus för några år sedan. Liv var bara en liten bebis. Vi satt bakom er på Restaurang Picasso. Ha en underbar sommar. Kanske vi ses i Båstad. Kram

  Svara
 • Rätt svar: Caroline Wozniacki
  Mitt sommarminne är ett minne som sträcker sej 17 år tillbaka i tiden…den sommaren när jag träffade min sambo…och pappan till vår son! =) Pirrigt, härligt, underbart!! =)

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki
  Fotbolls vm 1994, en oförglömlig sommar hemma i Sverige!

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki
  När det gäller just sommarminnen är svårt att välja ut ett som ”bästa”. De flesta fina minnena är från sommaren. Men jag har ett minne som är förknippat med en underbar känsla av lugn, trygghet och kärlek. Och framtidstro. Jag, min man och vår då 4 månaders lilla son sitter och fikar en sommarkväll på det som ska bli vår altan. Vi har just skrivit kontrakt på huset och fick av ägaren lov att ta en fika på altanen. (De var inte hemma.) Några månader tidigare hade vi förlorat allt vi ägde i en brand så vi hade haft tuffa månader bakom oss som ”hemlösa”och med liten bebis med kolik. Men när jag satt där vid vårt blivande hus, njöt av kvällen och såg på mina älsklingar kom en sådan fantastisk känsla över mig. Vi hade varandra. Allt kommer att ordna sig. Det blir bra. Så länge vi har varandra, tar hand om varandra så kan världen rasa omkring oss. Det blir jobbigt ett tag, men man kommer igenom det. Och livet blir bättre igen. Den känslan fick jag en kväll i juni för fyra år sedan. Och det är så sant! 🙂

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki
  Mitt bästa sommarminne är när jag gifte mig sommaren 08. Alla härliga underbara vänner familjer och släktingar är samlade och har rest land och rike runt för att hylla min man och min dag!
  De började med regn på morgonen och även regn under fotograferingen som var utomhus men med lite droppar i kronan betyder tur och de har vi haft så jag tackar vädergudarna.
  Väl under vigselakten ändrar vädergudarna vädret så när vi nygifta och lyckliga går ut på kyrktrappan skiner solen på oss och solen gassar i ca. 25 grader 🙂
  Världens bästa dag i mitt liv!

  Svara
 • Caroline Wozniacki gissar jag på.
  Mitt bästa sommarminne är faktiskt från i år. Min dotter fyller snart 3, och hon tycker ALLT är roligt sålänge vi är ute.
  Vi har lyckats besöka skansen och furuvik djurpark, och det är underbart för mig att se hur lycklig hon är.
  Som ensamstående sjukskriven mamma ligger det dåliga samvetet på mig jämnt, hon har ingen kontakt med sin pappa heller.
  Vi har haft det tufft men det är GULD VÄRT när man ser lyckan i hennes ögon när hon nu första gången i sitt liv fick rida på en häst.
  sommaren är underbar och behöver inte kosta en massa pengar som tur är, vi tar med oss picknick och hittar på små dagsutflyckter nästan varje dag när det är fint väder 🙂
  Smink har jag inte haft råd att köpa på år och dar, så jag skulle blir såååå glad om jag vann! 🙂

  Svara
 • Caroline Wozniacki
  Bästa sommarminne måste vara när jag var 11år och fick en egen häst. Det var pirrigt, härligt, spännande och aldeles underbart. Som jag väntade tills slutet på juli den sommaren. Kännslan att få rida ut själv på en sommaräng på sin aldeles egna ponny är obeskrivlig:))

  Svara
 • Hej!
  Rätt svar är : Caroline Wozniacki.
  Jag har ett fantastiskt sommarminne som jag aldrig kommer glömma. Jag har alltid drömt om att åka till NEW YORK. Förra året blev drömmen sann. Jag fick uppleva min 30-års dag, vilket infaller den 4 juli, i denna underbara stad. Inte nog med det. Jag och mannen i mitt liv förlovade oss i ett stekhett Central Park!!Varje gång jag tänker tillbaka pirrar det i hela kroppen och jag längtar tillbaka nästan varje dag….. Önskar dig en underbar sommar 🙂

  Svara
 • Hej på er!
  Rätt svar är Caroline Wozniacki!
  Åhhh, sommarminnen har man så många fina. De finaste har jag haft med min dotter på 4,5 år! Finns väl inget ljuvligare än att visa henne allt man själv uppskattade som barn i vårt fina land, som jag tycker är som allra vackrast på sommaren! Stranden, plocka smultron och trä på ”strå” och andra bär. Men mycket mycket mera!
  Tack för den bästa bloggen!
  Ha en skön sommar!
  Krams Tina

  Svara
 • Svar. Caroline Wozniacki.
  Mitt bästa sommar minne är vårt sommar bröllop juli 2003.
  Underbar dag och vår ett åriga dotter var tärna:-p
  Hoppas på turen nu;-)
  Kram vackra du.

  Svara
 • Rätt svar är Caroline Wozniacki.
  Ett av mina bästa sommar-minnen är dagen jag gjorde ett perfekt dyk från bryggan! Så länge jag kan minnas sneglade jag avundsjukt på tjejerna som gjorde graciösa dyk från bryggan eller pallen i simhallen. Jag däremot, var livrädd för vatten och gick alltid ner med fötterna först. Tanken på att dyka i med huvudet före gjorde mig skräckslagen! Men, skam den som ger sig. Sommar efter sommar övade jag, i smyg. Det dröjde till sommaren jag var 19 år innan jag gjorde mitt första, riktiga, dyk- som kändes… perfekt! Vilken lycka, det sommarminnet vårdar jag ömt… 🙂

  Svara
 • Svar:Caroline Wozniacki
  Jag vet att man inte är ”ful” utan smink så att någon behöver en hink för att spy för att folk kan skämta och säga så för att man är så ful. Men alla är LIKA MYCKET VÄRDA och alla är otroligt fina och speciella på sina egna vis!! Men jag skulle så gärna vilja få chansen att få sminka till mig med en riktigt festig sommalook!! För många är ”vacker utan spackel” men jag skulle också vilja få någon kommentar som du får men det är för att du är så OTROOOLIIIIIIGTTTTT FIIIIIIINNNNN!!!!!!!!!!!!!
  Ett av mina bästa sommarminnen av mina nyss fyllda 16 år måste nog vara att jag mådde oerhört dåligt ett bra tag och det blev värre över sommaren, jag ville ta mitt liv för allt var riktigt riktigt skit dåligt!! Men jag vet att det inte går att jämföra med alla fantastiska minnen som skrivits här om att fått blivit mamma, fått en egen häst och många andra fina minnen! Men jag och mina kusiner har ingen kontakt idag (tyvärr) och hade inte det men det var många svängar men jag skulle i alla fall bo nere hos min farbror (inte deras pappa utan min pappas andra bror) men då så gjorde vi alldagliga saker som att spela minigolf, inget stort med det men jag tyckte att det var glädje för mig och det gjorde några minuter lite ljusare på den skit sommaren och jag är enormt ledsen att inte mina kusiner och jag har någon kontakt för jag tycker att det är så enormt viktigt med familjen!! Och jag hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas verkligen så djupt i mitt hjärta att jag och min syster kommer att få en sån fin kontakt som du och fina Magdalena har och att som era barn som är kusiner är så nära så skulle jag också vilja ha det men så är det inte men därför så hoppas jag innerligt att om jag och min syster får barn senare i livet att då våra barn som blir kusiner blir lika nära som era barn!!!
  Ha det bra och jag hoppas att det inte var ett dåligt minne men för mig så var en sån liten tur en sån glädje!!

  Svara
 • Rätt Svar: Caroline Wozniacki
  Sommarminne…hmmm…det finaste är nog när mellersta barnet, en dotter föddes. mitt i sommaren 2006 och sååå varmt. Varenda dag var en pärs, men så plötsligt var hon där. <3

  Svara
 • Svar:Caroline Wozniacki
  Jag minns sa val sommrarna nar jag va mellan 9-13 ar och fick cykla och kopa tidningen at pappa varje morgon, och som tack for hjalpen fick man alltid en glass! Kan ibland sakna dessa stunder, men nu skapar jag nya fina minnen med min egna underbara lilla familj!

  Svara
 • Rätt svar: Caroline Wozniacki
  Mitt underbaraste sommarminne är när jag väntade min son. Det va värmerekord sommaren 2005 när han föddes..Jag va så säker att jag skulle gå över tiden, som alla andra..Så jag gick höggravid på min bästa väns bröllop (6 dgr) innan BF)och dansade o kom hem sent i natten..sov inte mycket och dagen efter höll vi på o jobbade i förrådet..Så jag va helt slut när jag la mig till sängs den kvällen..och såklart då sätter det igång, vattnet går och det enda jag kan tänka på mitt i all glädje är nej, inte nu när jag är så trött.. 🙂 Efter två dygns kämpande, kommer sen min vackra prins i min famn! (det blev tillslut akut kejsarsnitt) Värmen utanför fönstret var otrolig men kärleken i hjärtat till den lilla krabaten var oändlig! Underbart minne! nu har vi två underbara barn!
  Må så gott! puss& kram

  Svara
 • svaret är Caroline Wozniacki
  ett härligt sommarminne.. det finns så många att välja på när det gäller sommar och glädje, de flesta blir mycket gladare på sommaren och trivs mer, vilket gör att minnerna blir bättre.
  men det jag minns mest är näår jag var på Scoutläger -92 och fyllde år. var så ledsen över att jag inte skulle få nga presenter det året, inte samma dag jag fyllde år iaf! (fyllde 10) men min mamma hade gett ett paket till min ledare som överraskade mig på morgonen inför alla med paketet + ett paket från alla ledare!!
  jag minns att jag vart så lycklig, även över koppen med scoutmärke som jag fick av ledarna. kände mig speciell

  Svara
 • Caroline Wozniacki.
  Mitt bästa sommarminne delar jag med min familj. Vi har spenderat några av våra somrar på Öland och längst uppe på Norra udden finns en superfin stenig strand. Där kan man sitta i solnedgången och all vardagsstress bara försvinner. En stund av tillfällig total lycka! Se sina barn leta småfiskar i nån av alla vattensamlingar och njuta av lugnet ihop med sambon! Underbart! Så mitt bästa sommarminne måste vara första gången vi upptäckte stranden och upplevde solnedgången där. Alla barnen vill alltid att vi går ”till solnedgången” när vi kommer till Öland <3

  Svara
 • Rätt svar: Caroline Wozniacki.
  Ett av mina bäst sommarminnen var när jag och min nuvarande man var på Gotland. Vi tog våran MC och åkte ön runt, vi var inte på alla ställen. Vi hyrde en lägenhet, mitt i centrala Visby, av en gammal dam som då bodde i ett större hus utanför murarna. Hon bjöd in oss på en fika under veckan som hon säkert inte trodde vi skulle nappa på. Men så fel hon fick och så glad vi gjorde en gammal dam. Det blev kaffe 7 soters kakor och mycket prat. Det kändes bra i hjärtat när vi åkte därifrån…x antal timmar senare….
  Stor sommarkram!

  Svara
 • Hej Svar Caroline Wozniacki. Mina bästa sommarminnen är när vi syskon var hos mormor i Blekinge varje sommar. Fiskade, åt jordgubbar och det var alltid soliga sommrar. Kram Anki

  Svara
 • Hej 🙂
  Hon heter Martina Hingis.

  Svara
 • Hej, hon heter Caroline Wozniacki.
  Mitt pirrigaste sommarminne hände för 8 år sen, nykär till tusen, slutat jobbet, hämtat lilltjejen och får ett samtal om att HAN kommer och möter oss på vägen hem från dagis. De känslor som bubblade över i min kropp när jag såg han komma emot oss kan jag än i dag bli varm i kroppen av och få ett fånigt leende på läpparna till när jag tänker på det.
  ha en härlig sommar.

  Svara
 • SVAR: Caroline Wozniacki.
  Mitt roligaste sommarminne är då jag gjorde ett graviditetstest (förra sommaren) och fick ett plus!
  [email protected]

  Svara
 • Caroline Wozniacki.
  Bästa sommarminnet är vår första semester ihop för 15 år sen. Vi var på Gotland en vecka. Redan första natten regnade det så att tältet rasade ihop, det flöt vatten runt (och i) sovsäckarna. Jag skar mig i fingret när jag skulle fixa längre tältpinnar och till slut låg jag genomblöt och gapskrattade åt eländet i tältet. Sambon (scout…) var rädd att jag skulle åka hem men inte då. Natten efter sov vi i en hyrd stuga och ägarna tog hem allt vårt blöta och tvättade och torkade, fantastiskt att det finns såna människor!
  Trevlig sommar alla!

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki.
  Mitt allra bästa minne är när jag sommaren -09 födde vår älskade lilla dotter… kärlek!!!

  Svara
 • Rätt svar: Caroline Wozniacki
  Ett härligt sommarminne var när vi för 2 år sedan hyrde husbil och åkte och gjorde massvis med roliga utflykter bara anpassat för våra två tjejer 4 resp 7 år. De tyckte att det var bästa semestern någonsin, en mysig familjesemester blev det verkligen!!!

  Svara
 • Testar en än gång att vinna en tävling, men men, vi får väl se…. Rätt svar: Caroline Wozniacki!!!!!
  Mitt bästa sommarminne är nog sommaren 1994 när jag var sjutton, det var supervarmt och soligt, jag använde Kenzos De´te(!) och upplevde min allra första riktiga kärlek!!!
  Bamsekram!!!

  Svara
 • Svar: Caroline Wozniacki
  Mitt bästa sommarminne är hela tiden, hela sommaren med min sambo & våra 5 barn, campa med tält, utlanssemestar och dagsutfykter!! Allt blir galet & hur kul som helst!!! Tack för en underbar blogg!!! Kraaam

  Svara
 • Mitt svar är Caroline Wozniacki.
  Har många sommarminnen, de flesta med romantiska inslag. Just nu, så är det ändå sommaren 2011 som är hetaste kandidaten. Jag har på allvar bestämt mig för att försöka genomföra ”stora” Vätternrundan nästa år. Tjejevättern avklarad tidigare i sommar. Känslan som infinner sig då man märker att man blir starkare och starkare av träningen och att målet kanske inte är omöjligt är enormt. Håller kroppen ihop så står jag på startlinjen 2012 🙂

  Svara
 • Hej!
  Ett härligt sommarminne att tänka tillbaks på är när jag var liten och precis hade badat klart i en sjö nära vårt sommarställe. Frusen kröp jag upp i min mammas famn. Hennes hud var varm och mjuk av solen, drack hemmagjord saft och åt mariekex!! Härligt!!
  Svar på tävlingen: Caroline Wozniacki

  Svara
 • Hej! Svar: Caroline Wozniacki. Mitt bästa sommarminne är en kväll på Gotland för ca 10 år sen då jag och min man satt vid en brygga, drack lite vin och såg på solnedgången…Hoppas jag vinner, skulle vara så spännande att prova sminket 🙂 Ha en fin dag, / Lina

  Svara