Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:33 | juli 7, 2011

Båstad-Biffen rules!

Hej min kära vän. Huvva, jag inte tycker om att jag inte skrev till dig igår mer än tävlingen. Har knappt kunnat slappna av. Känner mig som en dålig vän. Jag hittar då alltid något att stressa upp mig över.
Men jag satt i bilen hela dagen igår och sedan tog jag kvällen med min Skånefamilj 🙂
Med fullpackad bil for vi mot Skåneland.

Familjen Taikon på väg. Liv och Mio har varsin stol sen har vi fält ner baksätet och fyllt med IKEA-påsar, väskor, hamsterbur, vagn och annat skräp. vad är det för fel på oss?! Hur sjutton ska William få plats när vi ska fara hem :-) .

Familjen Taikon på väg. Liv och Mio har varsin stol, sedan har vi fällt ner baksätet och fyllt med IKEA-påsar, väskor, hamsterbur, vagn och annat skräp. Vad är det för fel på oss?! Hur sjutton ska William få plats när vi ska fara hem 🙂 ?


Här ligger Leffe Storpung i sin resebur.

Här ligger Leffe Storpung i sin resebur.


På vägen ner till Båstsd passade vi på att besöka Kizshop i Ödeshög som säljer JOOLZ. En otroligt mysig butik. Ville knappt gå därifrån.

På vägen ner till Båstad passade vi på att besöka Kizshop i Ödeshög som säljer JOOLZ. En otroligt mysig butik. Ville knappt gå därifrån.


Förstår du varför? De hade allt som jag gillar. leksaker, Joolz :-9 smink, parfym ja, du ser. Allt en mamma vill ha på samma ställe.

Förstår du varför? De hade allt som jag gillar. Leksaker, Joolz 🙂 smink, parfym ja, du ser. Allt en mamma vill ha på samma ställe.


Vi visade tjerena vår nya vagn i grönt med bruna skinndetaljer, Natures collection.

Vi visade tjejerna vår nya vagn i grönt med bruna skinndetaljer, Earth Collection.


Du hittar butiken på nätet HÄR.Mio och Liv fick varsin present. Liv valde ett paraply, som hon sedan dess vägrat släppa :-) Jag hittade en mini-parfym från nostagi- Salvador Dali. Kommer dofta som jag gjorde i mina ungdomsdar :-) .

Mio och Liv fick varsin present. Liv valde ett paraply, som hon sedan dess vägrat släppa 🙂 Jag hittade en mini-parfym från nostagi- Salvador Dali. Kommer dofta som jag gjorde i mina ungdomsdar 🙂 .


Det är en oerhört vacker väg vid Jönköping, allas vårat Cityland :-) Solen sken över Vättern.

Det än en oerhört vacker väg vid Jönköping, allas vårat Cityland 🙂 Solen sken över Vättern.


När vi äntligen kom fram så bjöds vi på Lyxhamburagre av min fina svägaerska Pernilla och Micke. De har ett tält på torget i Båstad där de mellan kl 12-03, denna vecka och nästa, flippar fantastiska burgare.

När vi äntligen kom fram så bjöds vi på Lyxhamburgare av min fina svägerska Pernilla och Micke. De har ett tält på torget i Båstad där de mellan kl 12-03, denna vecka och nästa, flippar fantastiska burgare. Du måste prova! Jag kommer hänga där varje dag 🙂 .


100% nötkött, tryffeldressing, fetaost och annat gott! Mmmm!

100% nötkött, tryffeldressing, fetaost och annat gott! Mmmm!


Micke är kock i grunden och hans hemiga recept på hamburgarna är sagolikt.

Micke är kock i grunden och hans hemliga recept på hamburgarna är sagolikt.


a112
T.o.m. brödet är specialbakat av ett bageri för att passa perfekt till köttet. Ett tips om du är här, besök Båstad-Biffen! Hälsa Pernilla att hon är en prutt (menat med kärlek :-) )

T.o.m. brödet är specialbakat av ett bageri för att passa perfekt till köttet. Ett tips om du är här, besök Båstad-Biffen på torget! Hälsa Pernilla att hon är en prutt (menat med kärlek 🙂 )


När vi kom upp till huset samlades alla kossor vid muren när de såg Mio göra konster, stå på huvudet och hjulade.

När vi kom upp till huset samlades alla kossor vid muren när de såg Mio göra konster, stå på huvudet och hjulade.


Tycker att det är så roligt att kossorna står precis vid muren till trädgården. Det gäller att inte nakenbada för poolen är precis där.

Tycker att det är så roligt att kossorna står precis vid muren till trädgården. Det gäller att inte nakenbada för poolen är precis där.


Så typiskt Mio! Hittade honom med kläderna i båten i poolen.

Så typiskt Mio! Hittade honom med kläderna i båten i poolen.


Kossorna kommer garanterat tillbaka idag. De vill nog inte missa den dagliga Mio-showen.

Kossorna kommer garanterat tillbaka idag. De vill nog inte missa den dagliga Mio-showen.


Liv gav mig en vacker nyponros.

Liv gav mig en vacker nyponros.


Kusin-Amanda och en trött Mio.

Kusin-Amanda och en trött Mio.Nu har jag inte dåligt samvete längre 🙂 Dags att äta frukost. Är vrålhungrig.
All kärlek ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “Båstad-Biffen rules!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka lyllos när ni som är i mitt älskade Båstad..!!!!
  Har längtat och längtat men vår tur är inte förrens slutet på juli, ska ta Danmark och Legoland först..Men sen ska jag njuta av Båstad, och allt Skåne har att erbjuda..goooood mat, spa på Sandhotell och SHOPPING, av någon lustig anledning känns det helt ok att bränna sin årsbesparing just i Båstad med omnejd..:D Ha det ljuvligt och hoppas vädret är med er i år!!
  kram

  Svara
 • Inget dåligt samvete Hanna. Du är ju så duktigt med att uppdatera annars, en dag är ingen dag.
  Önskar att jag var i Båstad nu och kunde testa Båstad Biffen för det ser supergott ut på bilderna!
  Sen hade jag gärna avslutat dagen med bad i er pool, en god middag på det plus fint sällskap OJ så fint det hade varit men ack vad avis jag är nu.
  Ha det superbra nere i skåneland!
  Kramar
  http://www.lisahallen.blogspot.com

  Svara
 • Välkommen till Skåne! Härligt med kossorna vid staketet, de njuter säkert av Mioshowen haha! Kram

  Svara
 • Hallå!
  Kul att du tittade förbi Ödeshög & ”våran” jättemysiga affär Kidzshopen!!! Jag bor själv i Ödeshög & vet att du & din man har eran vagn JOOLZ till försäljning där! Brukar gå in & spana på vagnen titt som tätt…;)
  Hoppas ni hade en bra dag på ”bynn” (ödeshög)& att ni får en trevlig semester nu & ta hand om varandra! Kram Klara

  Svara
 • Det ÄR ju Micke – honom har jag inte sett på massor med år!!! Du måste hälsa från tjejerna som hade butiken BELLA i Helsingborg! Micke är störttrevlig och det var roligt att se att han är sig lik och burgarna är ju bara att döööö för! Riktiga partyburgare som passar perfekt i Båstad! *skrattar*
  Ha en ljuvlig dag och njut av vackra Båstad!
  Kraaaaaaaaaaaaaaam från ett väldigt varmt Mallorca!

  Svara
 • Godkväll fining.Tusen tack för tipset.Dom hamburgarna ser ju urläckra ut.Det ska testas i morgon.Bra pris också.Absolut ska jag hälsa Pernilla att hon är en prutt haha.Hoppas att vi äntligen ses i morgon.Ps.Du ska verkligen inte ha dåligt samvete när du inte bloggar även om jag blir lika glad varje gång där är ett nytt inlägg.Du är fantastisk Hannah.Puss o kram på dig och hoppas ni får en underbar vistelse i Båstad med massor med SOL.

  Svara
 • Hej Hanna
  Jag har en liten fundering kring ditt hår… Jag brukar göra slingor och då gör jag väldigt mycket för att jag vill att det ska vara riktigt blont. Brukar bli bra. Anledningen till att jag inte gör en helblondering är för att jag tror att det ska bli fult och se konstigt ut. Vet inte varför jag tänker så… Ditt hår är jättefint ; ) och det ser ut som om du helblonderar. Är det så? Jag är så rädd att det ska bli gult så att man ser ut som en polsk ho.. (ursäkta uttrycket) men det gör ju inte du! Du har en jättefin färg. Skulle du vilja tipsa mig så blir jag jätteglad! Gör du det på salong och vad säger man att man vill ha för färg?? Ditt ser ganska vitt ut.
  Känns lite konstigt att fråga en personlig fråga och jag förstår om du hoppar över att svara… Färgen är bara så perfekt : )
  Tack för en trevlig blogg. Har inte läst den så länge men jag gillar att kika in till dig. Tycker nog mest om att du verkar vara väldigt familjekär och där känner jag igen mig.
  Ha en fin dag!
  Kram Charlotte

  Svara
 • Hej, alltid kul att titta in och se vad du gör och se alla roliga bilder!

  Svara
 • Mio är underbar. Jag gillar hans galna stil. Du är ingen dålig vän Hannah, men jag förstår hur du tänker. Jag har haft dåligt samvete för att jag inte varit inne på din blogg på över en vecka. Man blir helt förslöad när man är på landet. Men jag tror faktiskt det är hälsosamt att ta en paus från datorn ibland. Kram 🙂

  Svara