Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:44 | juli 10, 2011

Skägget och lugnet

Hej vacker. Är allt väl? Här är det lugnt och skönt och vi tar dagen som den kommer. Tänkte dock att vi kanske far ner till Båstad och kikar på folk i eftermiddag och kanske fiskar vi krabbor i Torekov efter det. William var ju inte med i torsdags och han har längtat sedan förra sommaren 🙂
Igår var inget undantag. Lugnt och skönt.

Jag somnade likt en strandad säl vid poolen.

Jag somnade likt en strandad säl vid poolen.


Glassen går åt, det kan jag lova!

Glassen går åt, det kan jag lova!


Glassbockskägg.

Glassbockskägg.


Här i området där vi bor finns det massor av sommarkompisar så pojkarna syns knappt till. De springs mellan husen och fotbollsmatcher och bad byter av varandra.
Lagade en enkel middag igår som var väldigt god. Hittade pastareceptet hos Matplatsen, Victoria.
Capresesallad till förrätt.

Men innan pastan åt vi capresesallad till förrätt.


Min mat har en förmåga att inte se så god ut men den här gången smakade den i alla fall gott.

Min mat har en förmåga att inte se så god ut men den här gången smakade den i alla fall gott.


Philadelphia och Laxpasta
200 g sockerärtor
250 g tagliatelle
200 g Philadelphia Naturell
2 msk mellanmjölk
saften av en halv citron
125 g kallrökt lax
nymald svartpeppar
Instruktioner
Koka sockerärtorna i lättsaltat vatten i några minuter. (De ska ha mjuknat lite men fortfarande vara spänstiga).
Koka sedan pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda Philadelphia-osten med mjölken och citronsaften i en kastrull. Värm försiktigt under omrörning – det ska inte koka. Blanda den nykokta pastan med såsen. Lägg i den rökta laxen och sockerärtorna och smaka av med nymald peppar. Servera genast!
Ett enkelt och gott mattips.
img_5049Somande inte förrän vid två inatt. Låg och tittade på film och så har jag vänt på dygnet en aning. Det har vi alla gjort. Jag får väcka Liv och pojkarna vid tio på morgnarna om jag själv är vaken då vill säga 🙂
Blir du också en sjusovare på semestern?
Önskar dig en fin dag.
All kärlek ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “Skägget och lugnet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sitter i bilen påväg hem från Göteborg och vad spelas på radio om inte ” you, you got you got what I waaaaaant ” 😉 hihi. Och vet du vad jag har faktiskt skivan hemma. Signerad och allt!!! Men jag vågade aldrig gå fram till er och köpa en utan smet fram när ni lämnat butiken och köpte ett av de extra exen ni signerat 😉 sen gick jag och köpte samma outfit som ni hade på omslaget och poppade runt i hemma!!!! 🙂
  Kramar Victoria
  (ps Olivia är galen i glassbilen hon med, man kan köpa en leksaksglassbil av dem för 20 kr, väldigt poppis!!!

  Svara
 • Jag har inte börjat min semester ännu.. Men om 2 veckor!! 🙂
  Igår somnade jag redan kl 21.30, sov till 9 idag. Skönt ibland när kroppen får hinna ikapp lite sömn!
  Brände mina ben lite igår, men som tur är lägger det sig snabbt! Hoppas ni trivs i Skåne!

  Svara
 • Vad härligt det ser ut! Härligt att ni fick tur med vädret i år:)
  Måste bara fråga vart du köpt din bikini? Supersnygg och vill gärna prova en likadan!
  Kram frå Gbg

  Svara
 • Jag har väldigt svårt att sova länge på morgnarna. Speciellt när man på vardagen kommit in i en rytm att gå upp tidigt. Dock är jag allt bättre på att ta en ”powernap” mitt på dagen… Gärna ute på playan om det som i sommartider är möjligt.
  Njut av semestern Hanna 🙂
  Ät mycket glass, njut av god mat, utflykter och familjens sällskap.
  Kramar

  Svara
 • Jag tycker din mat ser supergod ut.Lilla Liv som älskar glass.Ja vem gör inte det?Underbara bilder på henne med struten i högsta hugg och Mamma Hannah vacker som sen solskensdag.Puss o kram på dig.

  Svara
 • en solskensdag ska det ju stå.Ibland går det lite för snabbt.

  Svara
 • Måste pröva pastan 😉

  Svara
 • måste bara få fråga vart ni ha köpt den lila hello kitty badrocket till liv….

  Svara
 • Måste också prova pastan,ser smarrigt ut :-)ska jag göra under min semester som börjar om en vecka läääääängtar.Då ska jag ha fyra härliga veckor!!!

  Svara