Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:51 | juli 19, 2011

Kroppslyx

Hej min vän. Tack för alla semestertips ♥ Vad gullig du är som engagerar dig och hjälper mig. Uppskattar det djupt. Du är en fin vän.
Vi är dessvärre väldigt begränsade i våra datum då vi kan fara så vi får ta det som funkar just de datumen och där resan inte är allt för dyr. Marianne kan bara särskilda datum och jag har en tv-inspelning som jag måste göra också, men jag blir lycklig oavsett vart vi hamnar så länge jag får sol, hav och min man helt för mig själv 😉
Nu till lite kroppslyx. La Prairie kom i sommar ut med en härlig serie för kroppen, Cellular Energizing Body Collection. Du hör ju bara på namnet. Efter en dusch och nypeelad kropp känner man sig helt ljuvlig och doftar fräscht efter att ha smörjt in sig och sprayat på sig kroppssprayen. Tyvärr mår plånboken desto mindre bra. Dyr som attan.
a128
a216

Har denna spray bara i en liten test så nu vet jag precis vad jag ska önska mig i födelsedagspresent.

Har denna spray bara i en liten test så nu vet jag precis vad jag ska önska mig i födelsedagspresent.


Nu ska jag ta ut alla kuddarna till utemöblerna och göra fint på terassen efter det blir det en sväng till Plantagen och sedan ska jag njuta av en dag med strålande sol. Ska plantera om i mina krukor. Har du tips på vackra och lättskötta blommor?
Önskar dig en underbar dag.
All kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Kroppslyx”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah. Jag kommenterar inte så ofta, men är inne & läser varje dag! Jag har ett tips om ni inte skulle hitta en resa som passar, så skulle jag åka till Lubeck i Tyskland. Det gjorde jag & min sambo en sommar när vi inte kunde komma på ngt semestermål vi ville göra. Det är jätte mysigt & romantiskt om man hamnar rätt. Middagar vif vattnet, små söta gator, vacker natur! Ett litet tips bara, som vi tyckte om allafall. Men givetvis är en solsemester kanske det bästa 🙂 Vi hade väldigt vackert väder när vi var där och njöt till fullo!
  Varm Kram

  Svara
 • Hejsan
  Jag har varit dålig på att kommentera men läser flitigt 🙂
  Åh vad härligt för er att komma iväg själva, det är ni verkligen värda, som alla andra. Egentid med sin man är guld värt och behövs verkligen emellanåt. Vi gör pckså små avstickare ibland, men vi har dock inte kommit utomlands ensamma ännu, men det kommer nog någongång 🙂 Ha en fin dag kram

  Svara
 • Hej! Är i Tylösand och har det bra i det fina vädret! Nu kanske du redan har handlat men lavendel och trift är mina favoriter! Kram

  Svara
 • Hej! Jag har tyvärr inte varit så mycket i Grekland, bara på Halkidiki på fastlandet och grekiska Cypern. Jättetrevligt, men jag åker kanske inte tillbaka just dit. Vi ska åka till Mallorca i slutet av sommaren, till Cala Bona faktiskt, precis som Viktoria Matplatsen :)! Älskar Mallorca, men Grekland är verkligen något speciellt. Skulle också vilja komma till Skiathos! KRAM

  Svara
 • Låter verkligen härligt att åka iväg själva 🙂 man behöver det, jag tror man blir en bättre förälder om man får egentid tillsammans med sin partner. Men visst saknar man de små liven. Hoppas ni hittar nån riktigt härlig resa 😀
  Kramis//Linda

  Svara
 • Såg att någon annan oxå avrått från Kreta och måste tyvärr hålla med-en av de tristaste,smutsigaste & otrevligaste ställen jag varit på…men upplevelser är ju så individuellt.Du nämnde Santorini och det tror jag mer på eller Kefalonia.Måste ni inte åka till just Grekland så är Sardinien riktigt fint och hör och häpna-Mallorca! Själv kanske det blir en roadtrip till la france:)Ja,som du märker älskar jag att prata resor….suck. Apropå blomval säger jag bara-lavendel,lavendel,lavendel…får inte nog av denna underbara växt!
  Hoppas ni hittar nån resa,annars kan ni väl åka över till Gotland…?!
  Kramar

  Svara
 • Föresten vågar ni äta av blåbären? Dvärgbandmask någon?

  Svara
 • Hej Hannah! Du kanske inte behöver fler restips nu, men måste bara berätta för dig att jag gillade Kreta! Smaken är ju som baken. 🙂 Så hittar du en billig resa dit tycker jag absolut du ska slå till. Var där med min kille för några år sedan, vi bodde i Rethmynon som var en turistort som alla andra, men med en lång fin strand med strandpromenad och en gammal mysig stadskärna, lite som Gamla stan. Bra läge att utgå ifrån också med hyrbil, finns så fina stränder på Kreta (Elafonisi, Falasarna m.fl.)att besöka. Tycker mkt bättre om Kreta än Santorini, fanns inte lika mycket att se på Santorini och dessutom var inte stränderna lika fina, även om det är en vacker ö (var där för längesen med en kompis, vi ville festa och det var ingen party-ö direkt men sen åkte vi till Ios och där var det hålligång vill jag lova!) Upplevde inte Kreta som mer smutsig än någon annan ö. Smuts har ju sin charm också. Jaja, alla är vi olika, sällskapet är ju trots allt viktigast. 🙂 Kram

  Svara