Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | juli 20, 2011

En dag i Sigtuna

Hej min vän. Hur mår du denna vackra onsdag? Här i Sigtuna skiner i alla fall solen. De blommor som jag varken köpte eller planterade igår ska inhandlas idag och förhoppningsvis hamna i en av mina krukor innan dagens slut 🙂
Jag har redan lavendel och det lutar åt att det blir ännu mer lavendel. Den doftar underbart, är så blygsamt vacker på något vis.
Igår var det fullt hus. Barnen hade kompisar här, och en sov över, så lekarna och buset pågick hela dagen. Det var allt från pilkastning till fotboll och så spelade vi ”Jenga”. Du vet spelet med trästavar som man staplar och så ska man ta ut en och en utan att det rasar. Vi höll på i timmar.
a129
a217
a316

Målis Mio.

Målis Mio.


En vanlig syn i sommar, glass runt munnen.

En vanlig syn i sommar, glass runt munnen.


Williams kompis Johan. I måndags sov William hos honom och inatt sov han hos oss. Kul för pojkarna att inte alla kompisar är bortresta.

Williams kompis Johan. I måndags sov William över hos honom och inatt sov han hos oss. Kul för pojkarna att inte alla kompisarna är bortresta.


När killarna hade fotbollsmatch i trädgården hejjade jag och Livan på.

När killarna hade fotbollsmatch i trädgården hejade jag och Livan på.


a89
a910
Kvällen avslutades med tända ljus i sommarnatten sittandes på vår terass med två av våra trevliga grannar. Vi planerade en kräftskiva i augusti då vi ska duka med långbord längs med vår gata, tält ska hyras, kräftor ska beställas och vi ska ha en kul kväll. Tone, vår granne, är från Norge och är inte van vid vår kräftskivetradition så här ska hon invigas i den årliga festen. Längtar!
Imorgon fyller William tio år så jag har en del att fixa med idag. Han har ju redan haft sitt kalas med kompisar men vi i familjen har väntat med att fira honom tills han fyller på riktigt. Imorgon smäller det. Pannkakstårtan ska förberedas, paket slås in och så måste jag försöka få tag i ett par Adidas byxor som han önskar sig.
Nu ska jag boka resan också. Tror jag har hittat ett riktigt bra upplägg. Ska berätta när allt är klart.
Önskar dig en fin dag.
Allt gott.
Puss ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “En dag i Sigtuna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sannerligen blir jag imponerad av allt ni hinner med…

  Svara
 • Hej hej!
  tänkte åka till New York till hösten och undrar om du kommer ihåg vad hotellet som ni bodde på hette och ungefär vad det kostade och även om du har nått annat tips på hotell!
  Ha en fortsatt bra sommar och hoppas ni hittar en bra resa!
  kram

  Svara
 • Världens sötaste lilla Liv med världens vackraste Mamma.Puss på er.

  Svara
 • Alltid lika mysigt att kika in har hos er! Nu ar det bara 4 dagar kvar tills vi far njuta av svensk sommar och kraftor 🙂 langtar…..
  Kram

  Svara
 • Gokväll fina! Härlig dag med sol, tur man har förmånen att kunna jobba ute med. Snart semester, ska bli så gott!Härligt när barnen kan vara ute o spela fotboll. Hoppas ni kommer iväg på er resa.
  kramar

  Svara
 • Grattis till Willian 🙂

  Svara
 • Vilka fina örhängen!! Vart kommer de ifrån?

  Svara