Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:49 | juli 22, 2011

Rekordvärme och bio

Regn? Inte så långt ögat kunnat nå. Här i Sigtuna har det, istället för det utlovade regnet, varit sommarens hittills varmaste dag. Över 30 grader har termometern visat. Jag hade sedan tidigare köpt biobiljetter till Harry Potter i 3D till mig och pojkarna. Galet kan tyckas en sådan här dag men det var faktiskt ganska skönt att fly in i en sval biosalong när det var som varmast. Filmen var jättebra!
a138
a220

En stor del av min bionjutning ligger även i detta.

En stor del av min bionjutning ligger även i detta.


Köpte med oss pizza hem. Peter och Liv blev extra glada av det :-) De hade varit hemma och påtat i trädgården.

Vi köpte med oss pizza hem. Peter och Liv blev extra glada av det 🙂 De hade varit hemma och påtat i trädgården.


Efter allt för många pizzaslice lade jag mig i soffan på terassen och slappade.

Efter allt för många pizzaslice lade jag mig i soffan på terassen och slappade.


Barnen satt vid mig. William bredvd mig med sin mobil i högsta hugg...

Barnen satt vid mig. William bredvid mig med sin mobil i högsta hugg...


... Liv vid bordet staplandes trästavar.

... Liv vid mina fötter staplandes trästavar...


... och så Minimoj så klart!

... och så Minimoj så klart!


Efter en stund var vilan slut. Liv hittade en handtrumma och satte igång med en musikkavalkad.

Efter en stund var vilan slut. Liv hittade en handtrumma. Behöver jag säga mer?


Hur har din dag varit?
Tack för att Du finns!
Kärlek ♥
PS. Jag har inte packat upp mina väskor ännu 🙂


11 kommentarer11 kommentarer om “Rekordvärme och bio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • TRÖTT har min dag varit 🙂

  Svara
 • Här har det varit skitväder hela dagen ca 16 gr.Konstigt det kan vara sådan skillnad på väder.Vi har haft trots dåligt väder en kanondag tillsammans med syster och hennes familj.Lek o stoj och god grillmat stod på schemat denna dag.Nu är det snart sängen som gäller för denna skåningen.Blir en aning avis på er värme däruppe.Imorgon ska vi mysa med lite barnbarn hela dagen lång så föräldrarna kan få lite egentid tillsammans det är dom värda.Puss o gonatt och tack till dig Hannah för du finns här för oss.

  Svara
 • Hela em igår och morgonen idag har vi varit som förlamade av dåden i Oslo. 🙁 Det är så fruktansvärt och bara några få mil i från oss. Det är en sorglig dag. 🙁

  Svara
 • Fruktansvärd tragedi det som hänt i Norge.Ni finns alla i mina tankar.Vi tänder ett ljus för dom drabbade och deras familjer.

  Svara
 • Fin dag ni har haft 🙂 Den där ouppackade väskan börjar närma sig nåt sorts rekord, tror jag 😉
  Kram
  Anna
  Ps. Kärlek till Norge 🙁

  Svara
 • Godmorgon!på tal om väskan så har jag inte packat upp min heller, men nu ska man snart iväg igen och då har vi ju redan packat Hannah…haha.
  Alla tankar går till Norge idag, vilken tragedi!
  kramar

  Svara
 • Tänker givetvis på Norge idag, på vänner som är på plats i Oslo, inte långt därifrån. Finner inga ord, vart är världen på väg?! Katastrofalt!!

  Svara
 • Det finns för mig inga ord att beskriva händelserna i Oslo… Total Katastrof!
  Vilken skön dag ni såg ut att ha haft! Mysigt med både bio och ”svullande” 😉
  Kram

  Svara
 • Hm…kanske dags att packa upp lite, så du hinner tvätta upp lite o så innan Grekland 😉 !
  Kram!

  Svara
 • Godkväll. Haft en varm bra dag, förutom att vi påverkats mycket om tragedin i Norge 🙁 killarna frågar mycket och vi pratar om det.
  Kul att ni ska till Grekland, härligt.
  Ha en bra fortsatt kväll
  Kram

  Svara
 • Nu har jag läst ikapp alla inlägg jag missat. 🙂 Vilken mysig sommar ni haft hittills, förutom att lilla Liv varit sjuk, men det gick ju över snabbt som tur är. Så mycket vackra bilder du delar med dig av. Vad romantiskt med en resa för bara dig och Peter! Härligt! Då behöver du ju inte packa upp, du kan ju ta väskan som redan är packad 😉

  Svara