Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:07 | augusti 1, 2011

Grekiska hälsningar

Hej min vän. Nu är jag tillbaka från strand, bad, sol och timslånga middagar. Har haft lite problem med att komma ut på internet på min dator, men jag tror att du har förståelse för att jag inte hör av mig varje dag på semestern.
Jag tänker på Dig i alla fall 🙂
Dagarna ser ganska likadana ut för oss. Vi sover till säkert elva (!) varje dag, men det tycker jag att man får göra när man har semester och chansen att faktiskt få återuppleva tonårens sovrutiner. Idag var första gången som vi hann äta hotellfrukosten, och det berodde på att vi planerat in en utflykt. Vi snoozade ändå väckarklockan till tio minuter innan frukosten stängde, Vilket är 10.30 🙂
Det var inte förrän dag nummer två här på Kreta som vi kom på att ställa fram klockan en timme. Första dagen tyckte vi att det var märkligt att de stängde middagsbuffén så tidigt?! Muppar!

Ser du vad det står i sten? Vår strand är stenig och havsbotten är långt från finkornig sand.

Ser du vad det står i sten? Vår strand är stenig och havsbotten är långt från finkornig sand.


Igår efter många timmar på stranden, i havet och ätandes blev det dags för en drink.

Igår efter många timmar på stranden, i havet och ätandes blev det dags för en drink.


Pina Colada. Lite äckelgod men ändå ett måste på solsemester.

Pina Colada. Lite äckelgod men ändå ett måste på solsemester.


På kvällen igår tog vi en tur med vår hyrbil. Vi bor fem, tiominuters gångväg från alla restauranger och myller längs med Platanias folkfyllda gator. Men igår tog vi bilen till Kissamos och båthamnen.

På kvällen igår tog vi en tur med vår hyrbil. Vi bor fem, tio minuters gångväg från alla restauranger och myller längs med Platanias folkfyllda gator. Men igår tog vi bilen till Kissamos och båthamnen.


Idag fick vi nog av sten, grus och tribals så vi for mot den vackra sandstranden Falasserna.

Idag fick vi nog av sten, grus och tribals så vi for mot den vackra sandstranden Falasserna.


Vi hittade en del av stranden som låg lite i skymindan från den stora beachen där det var tokmycket folk. Här var det lugnt och skönt, härlig sandstrand och turkosfärgat och alldeles klart vatten.

Vi hittade en del av stranden som låg lite i skymundan från den stora beachen där det var tokmycket folk. Här var det lugnt och skönt, härlig sandstrand och turkosfärgat och alldeles klart vatten.


För att undvika ännu vitare hår än jag redan fått av solen så virar jag in huvudet i Peters skjortor eller T-shirtar. Turban är väl inne?

För att undvika ännu vitare hår pga solen så virar jag in huvudet i Peters skjortor eller T-shirtar. Turban är väl inne?


a8
Här har jag legat hela dagen spanat ut över havet under mitt parasoll och läst en av mina böcker.

Här har jag legat hela dagen och spanat ut över havet under mitt parasoll och läst en av mina böcker.


a10
Vi åt en god lunch, inte fylld pita, på strandens restaurang.

Vi åt en god lunch, inte fylld poo-pita, på strandens restaurang.

a12

a13

Fin utsikt va?

Fin utsikt va?


Varning för bergsko? Trodde mer på bergsgetter! Visst ser det ut som en ko?

Varning för bergsko? Trodde mer på bergsgetter! Visst ser det ut som en ko?


Efter dagens sol och bad på Falassarna for vi tillbaka till vårt hotell Minoa Palace.

Efter dagens sol och bad på Falassarna for vi tillbaka till vårt hotell Minoa Palace.


Har en man som spenderar mer tid under än över vattnet.

Peter tog ett dopp i poolen.


Vi bor längst upp till höger.

Vi bor längst upp till höger.


Nu ska vi äta upp vår bananasplit och sedan gå upp på rummet.
Hoppas att du mår bra. Vad gör du?
ALL KÄRLEK ♥


17 kommentarer17 kommentarer om “Grekiska hälsningar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gokväll fina! vad härligt ni har det! drömmer mig tillbaka till kreta där vi var förra året, men kan tänka mig att ni har det varmt. Här tvättas det och packas om! vi ska upp och mysa i Stockholm 4 dagar, ska bli så mysigt. Har bokat centralt hotell, nära o bra till allt då jag är lite halt, idag fick jag veta att jag har en ihopsjunken disk i ryggen därav denna hemska smärta i benet. Jag hoppas jag kan vandra lite i vår vackra huvudstad, annars får väl min kärlek dra runt mig i en rullis…Ha en fortsatt skön avkopplande semester, glöm inte ett besök på Nymfi!
  kram kram

  Svara
 • Hej!
  Ville bara säga att jag och min semestra i Platanias för många år sedan,och kom på att det finns ett ställe som kallades då för greklands maldiverna. Ett ställe med jättelång grund strand!!
  Kram

  Svara
 • Elafonissi, tar ett par timmar att åka dit, men sevärt!

  Svara
 • Det går åt badtofflor när man ska i havet…eller hur…aj, aj, aj…

  Svara
 • Åh gumman, vad jag blev glad att höra ifrån dig! Har saknat dig maaassor, visste inte hur beroende jag var… 😉
  Det står såklart Hannah <3 Peter. Fin du är.
  Sen håller jag inte med om drinken, den är verkligen inget måste! Finns hundra andra drinkar som är mycket godare. Pina Colade smakar sololja. hihi.
  Och nee, höll inte med dig om skylten faktiskt. Tyckte det verkligen såg ut som en get. Men kul att se ändå. Själv tycker jag det är roligt när man ser vildsvins-skyltar i Sverige. Lite ovanligare än älgskyltarna liksom. haha.
  SUPERFINA bilder verkligen! Tack för att du/ni delar med er så himla mycket!
  Ni ser ut att ha det underbart! Fortsätt så, era söta sömniga ’tonåringar’ (känner precis igen mig! 😉 )
  Kram på er!

  Svara
 • Pina ColadA menar jag såklart. 🙂

  Svara
 • Vad kul att ni är i Platanias på Kreta, dit åker jag gärna om det blir en charterresa. Har även varit på Minoa Palace! 🙂 Ha en fortsatt bra semester!

  Svara
 • Hej goa du.Min längtan blir ännu mer påtaglig nu när jag ser dessa helt underbara bilder.Håller med dig att där är lite för mycket sten för min smak.Ni verkar ha en fantastisk semester fortsätt med det.Idag skiner solen och vi har äntligenn fått lite sommar även i Skåne.Bättre sent än aldrig.Njut Hannah av er fiiina semester.Puss o kram.

  Svara
 • Kanonfina bilder. Ni ser ut att ha det riktigt bra. NJut av resterande tid och ta hand om varandra.

  Svara
 • Ljuvliga bilder, har själv aldrig varit till grekland men de står högst på önskelistan inför nästa resa med min älskling. Vilken fin klänning du hade på en av bilderna:)Njut av resten av semestern och varandra!! kramar

  Svara
 • Åhhh härligt!!!!!! 🙂
  Jag (halvgrek) ÄLSKAR Grekland… paradiset!
  Jag tycker det är såå bra att du o karln åker iväg själva, så resonerar jag o min karl me. När sonen är hos hans pappa så passar vi på att ha egentid.. dock har vi en liten som om 6 månader kommer födas ( jag skrev tidigare om min längtan efter att bli gravid o fick fina ord av dig- Tack 🙂 ) så nästa sommar ska vi försöka åka iväg till Grekland.. dock lite osäker om man ska åka med en bebis på 6 månader..?.. Någon som har erfarenheter av det..?. Jag har rest massa själv med min son från han va 2år men det är ju skillnad..
  Kram på er 🙂 sola o ta en drink för mig me!

  Svara
 • Hej Nikki!
  Grattis till bebben.
  Jag har alltid rest med barn,även små spädbarn och det går hur bra som helst,ofta får man lite ”special treatment” dessutom:)så jag tycker definitivt att ni ska åka när ungen är kläckt!
  Lycka till med allt!
  Kram

  Svara
 • Tack för alla fantastiska bilder som gör mig väldigt avundsjuk 😉 men absolut inte missunnsam 🙂 . Vilken paradisstrand ni har hittat. Låter som en dröm att ligga där och läsa. Måste passa på att rekommendera en romantisk pocket: ”En dag” av David Nicholls. Läste hela boken igår, det var helt omöjligt att lägga den ifrån sig.
  Tycker bara det är bra att du inte bloggar så mycket, för då vet jag att du kopplar av ordentligt. Fortsätt att njuta snygging där! Kram till dig. ♥

  Svara
 • Åh vilka härliga bilder 🙂
  ha en fortsatt skön semester 🙂
  kram

  Svara
 • Hej! Vad härligt ni verkar ha det! Vilket underbart blått linne du har! Själv är vi på väg från Köpenhamn efter 2 dagar med promenader och shopping! Kram

  Svara
 • Hej hej,
  det ser onekligen skönt ut!
  Idag var jag på ditt favvo spot Ullared och trängdes med en miljon ”hillbillies” och jag överlevde:)
  Ha det finemangers!
  Kram

  Svara
 • Härligt ni har det! Vi hänger i huvudstaden ett par dagar. Äter gott, dricker gott, promenerar på djurgården, kollar kamerarep på allsången… Chillar, som kidsen säger 😉
  Kram
  Anna

  Svara