Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:51 | augusti 5, 2011

Hjälp!

Usch, jag mår så dåligt av att sitta här och skriva om semestrar och hur härligt jag har det. Det är också så lätt att klaga, sucka över saker och ting, glömma bort hur bra man egentligen har det. Jag måste bli bättre på att tacka Gud varje dag!
Nu går mina tankar till barnen på Afrikas Horn. Mitt hjärta gråter när jag läser om den fruktansvärda torkan, om barnen som dör. Vi måste hjälpa till. Vi får inte blunda och glömma bort dessa människor i nöd. Dessa små barn.
Jag kan inte titta bort. Kan du?
a114
a210

Sträck ut en hjälpande hand.

Sträck ut en hjälpande hand.


Gå in HÄR på Röda Korsets hemsida och ge en gåva. Många bäckar små…
Kärlek ♥


13 kommentarer13 kommentarer om “Hjälp!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sitter på stranden o slöläser bloggar…njuter av min yngstas o min egentid 🙂 Långt bort från svält o död…m ändå så blir man ju ständigt påminnd o bra är väl det! Våra vardagsbekymmer o i-lands problem är så betydelselösa…var på Lindex en sväng o köpte bebiskläder till vår lilla som snart gör entré i vår galna värld, där jämnar man upp m 10 kr vid varje köp! 🙂 Som sagt, alla bäckar små! Kram

  Svara
 • Svårt att inte bli berörd. Jag har skänkt 1000 kr, alla kan vi hjälpa! KRAM

  Svara
 • Klart jag vill skänka pengar som alla andra, men hur ska jag kunna skänka pengar när jag själv inte har några? Det är inte lätt att vara fattig student och samtidigt kunna ge bort pengar som man själv så väl behöver, studiebidraget som är min enda inkomst hjälper inte långt.. Det gör så ont i mig att jag inte kan bidra med pengar som jag så gärna vill göra!! Det är så tragiskt hur bra vi har det här, medan dem där varje dag kämpar för sina liv. Hemskt! 🙁

  Svara
 • Fyyy, det gör verkligen ont i hjärtat. Jag gick direkt in och skänkte lite pengar.
  Ha en mysig dag!

  Svara
 • Jag kan inte ta in detta ordentligt. Det är alldeles för hemskt och känns helt overkligt för min hjärna.
  Tycker inte att du ska behöva känna dåligt samvete för att du har det bra, Hannah. Så länge man delar med sig och tänker på andra, som du gör, så tycker jag att man kan få ha det hur bra som helst. Livet är orättvist och alla kan tyvärr inte ha det lika bra, även om man förstås önskar att det gick.

  Svara
 • Jag vill också så himla illa berörd. (Kan inte säga att dina bilder gjorde saken bättre…) men jag tror det är bra att de visar sanningen. Har själv lagt upp detta både på min blogg och facebook men det är skrämmande hur många som inte verkar bry sig. Tror inte det riktigt gått fram hur illa det egentligen är….
  Kram

  Svara
 • Klart jag skänker pengar! De behöver dem bättre. Bra att du tar upp det i din blogg!!!

  Svara
 • Usch fruktansvärt hemskt finns inte ord för hur illa berörd jag blir.Vi får inte glömma att många svenskar inte heller har det så lätt.Man tror kanske att vi Sverige har alla mat för dagen men så är det tyvärr inte.Kram på dig .

  Svara
 • Ja fy detta är hemskt. jag kan verkligen inte titta bort 🙁 Jag har skänkt pengar.
  Håller även med Marita om att det finns elände på rätt nära håll också. Tänk om man kunde hjälpa alla, det vore fantastiskt. En kan inte hjälpa alla men alla kan hjälpa någon.
  Kramiz

  Svara
 • Har skänkt pengar.
  Men håller med ’melinda’ om att du inte ska ha dåligt samvete. Och ’marita57’ om att det finns elände på nära håll också.
  Sen läste jag igår någonstans att vi har en budget på 50 miljarder 2011 i bistånd. Jag börjar undra var alla dessa pengar tar vägen? Om summan stämmer går det ju att göra sjukt mycket för de pengarna. Jag skänker gärna, och har gjort så även nu, men jag kan inte låta bli att undra…
  PS. Hannah, sluta med ditt dåliga samvete! Men tack för uppmaningen. Den är bra. Men du ska veta att du är en jättebra människa som verkligen tänker på människors bästa. Mer än många andra. Du är guld värd! DS.

  Svara
 • Alla måste hjälpa till nu!!

  Svara
 • Det är fruktansvärt hemskt! Det vidriga är att pengarna sällan når dem som verkligen behöver det 🙁

  Svara
 • Qall Telecom stödjer Läkare Utan Gränsers arbete i Afrikas horn.
  För varje ny kund under augusti månad skänker Qall 25kr.
  Just nu är vi uppe i 55 550 kronor!
  http://blogg.qall.se/

  Svara