Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:17 | augusti 15, 2011

Måndagmorgon

God morgon min vän. Måndag är åter här. Hur har din helg varit?
Idag börjar Landslagets fotbollsskola för pojkarna. Idag var även första dagen på sommarlovet då jag väckte dem tidigt. Halv åtta var det dags att stiga upp och det var lika svårt för oss alla tre 🙂
Bra dock att börja vänja sig vid att stiga upp i ottan då skolan börjar nästa vecka.
a129
Du vet ju att jag blir tokig på oredan i hallen. Familjens alla skor, jackor och annat som ligger överallt. Nu har jag hittat en snygg och bra lösning på problemet.

Köpte tre sittpallar på Granit. De är i svart tyg och går att vika ihop så de blir helt platta. Lyfter man på sittdynan så har man förvaring. Har tre stycken längs med väggen och i dem ligger fotbollsskor, benskydd och i vinter barnens alla mössor och vantar.

Köpte tre sittpallar på Granit. De är i svart tyg och går att vika ihop så de blir helt platta. Lyfter man på sittdynan så har man bra förvaring. Köpte tre stycken som står längs med väggen och i dem ligger fotbollsskor, benskydd och i vinter barnens alla mössor och vantar.


När pojkarna kommit iväg gick jag upp och väckte Liv.

När pojkarna kommit iväg gick jag upp och väckte Liv.


Snart är det dags för mig att fara in till stan. Imorgon spelar vi in tv-programmet jag berättade om så det blir en lång repdag idag.
Har du semester eller är du tillbaka i vardagen?
Önskar dig en underbar dag 🙂
All kärlek ♥


13 kommentarer13 kommentarer om “Måndagmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna o tack för bästa bloggen! Hyrde en film igår -how do you know, med Reese Witherspoon och owen Wilson. Ingen höjdarfilm, men i filmen finns eran fina fotölj med, den stora randiga vinröda/beige!
  Önskar dig en fin dag!

  Svara
 • Jag har semester just nu, och det är så skönt, även om vädret är uselt. Igår kväll var jag på Rhapsody in Rock Kick Off, hur kul som helst med massa skratt! Vad vore livet utan musik egentligen?

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag är tillbaka på jobb igen efter semestern.
  Men denna vecka startar jag med 3 lediga dagar i följd!!!!
  Idag blir det inköp av kläder till barnen, de behöver lite nytt inför
  Skolstarten på måndag. Jag önskar dig en skön dag
  Kramar

  Svara
 • Snygga sittpallar!! Hade jag haft plats i hallen hade jag med velat ha såna 🙂 Hos oss jobbar jag och resten är lediga. Men jag ser mig lite som ledig ändå, kör ut tidningar några timmar på natten och sover lite på förmiddagen. Kram

  Svara
 • Jag har såna sittpallar i min hall, modellen mindre än dina. De är perfekta för förvaring men även att sitta på när barnen tar på sig skorna.
  Dock har vi alltid skokaos i hallen ändå:-S…

  Svara
 • Du MÅSTE få receptet på kakan ni fick på kräftskivan & lägga ut det här på bloggen..:D
  Den såg sååååååååååååå god ut…!!!!
  kram

  Svara
 • Hejsan
  Jag är mammaledig över hela sommaren och börjar inte skolan förrän i oktober igen 🙂 så jag försöker njuta varje dag oavsett vädret.
  Vilken härlig grannsämja ni har 🙂 kul.
  kram

  Svara
 • Snygga sittpallar! Perfekt att gömma undan allt som annars ligger framme i hallen!
  Hoppas du haft en bra dag på jobbet och att killarna gillade sin fotbollsskola!
  Kramar Bella

  Svara
 • Jag är ledig två veckor till och denna vecka är jag i Stockholm. Jag tyckte jag såg din man i närheten av Centralstationen innan idag, annars var det hans kopia. Men näe, det var nog han, tror jag 🙂

  Svara
 • Åh va kul för killarna med fotbollskola.Mina barnbarn var på fotb.skola förra veckan.Ha en bra dag på jobbet idag och lycka till.Hoppas snart vi får vet vad du gör.Puss o kram.

  Svara
 • Snygga pallar!

  Svara
 • Hej 🙂
  Jotack, helgen var bra. Liiite för mycket mat bara. Jag och min sambo var ute och käkade 4 rätters i fredags.(MUMS!!!) I lördags hade jag tjejkompisar hemma och vi lagade god mat och drack gott vin. Det slutade med att några av oss gick ut och dansade 🙂 Sov länge på söndagen och åt en underbart god pizza och sen lite choklad.. nu blir det inget onyttigt mer denna veckan!
  Hoppas ni har det bra!
  Kram på er

  Svara
 • Ska genast till Granit! Har precis fått upp skjutdörrar till hallgarderoben men fy vad jobbigt- blir ändå rörigt överallt..pojkarna mina ska få varsin och mamma en :-). Men vad gör man med alla skorna? Vi har 2 skoställ från IKEA ovanpå varandra, vi är 4 pers i familjen o ändå skor ÖVERALLT!! Hmm sälja 😉 ?! Tack för en trevlig lässtund. Kram

  Svara