Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:38 | september 5, 2011

Jag har en stalker

God kväll min vän. Ligger nedbäddad i soffan och kollar på Medium. Kom hem tidigare ikväll efter att ha gästat premiärprogrammet av Adam Live på TV3. Gillar Adam och Carin Da Silva och Daniel Breitholtz är så otroligt trevliga och varma människor. Hoppas verkligen att det Adam Live blir en succé varje vardagseftermiddag.
Jag var med i ett inslag då de tog upp frågor som handlade om barn, deras rättigheter mm. Allt stöttat av PLAN. Det var en underbar kvinna vid namn Malin Alfvén. Hon är barnpsykolog. Hon var så varm och verkade ha en sund och bra syn på allt som rör barn.
Skule jag behöva en psykolog så skulle jag vilja ha henne 🙂

Malin, jag och Danny. Danny och Tommy Körberg från True Talant och modellen Caroline Winberg var också gäster hos Adam.

Malin, jag och Danny. Danny och Tommy Körberg från True Talent och modellen Caroline Winberg var också gäster hos Adam.


blev lite småstressad att räffa Tommy där då jag igår natt drömde att han stalkade mig. Sanndröm? :-) .

Blev lite småstressad att träffa Tommy där då jag igår natt drömde att han stalkade mig. Sanndröm? 🙂 .


Nej, nu ska jag sova. Imorgon är det en ny dag och nya tag. Ska in tidigt imorgon för möten och sedan We R Family-event på Café Opera. Ebba von Sydow ska vara konferencier den här gången. Hon kör för övrigt runt sin söta dotter Marianne i en JOOLZ-vagn. Hon har koll och stil hon 🙂
Puss och kram ♥


4 kommentarer4 kommentarer om “Jag har en stalker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skönt att höra från dig. Nog bra att du har lite fullt upp just nu, så du inte retar upp dig alltför mycket på det som hände i morse…
  Som du sett så är vi många som stöttar ;).
  Hoppas fina Mio sover sötare än sött nu och får en bättre dag i morgon.
  Sov gott du med!
  Kram

  Svara
 • Kändes som en tydlig pik till syrran din det där…

  Svara
 • Min pappa kände Tommy Körberg på 70-talet, så jag har ett gammalt foto när han håller i mej som bebis. Hade glömt bort det tills jag läste ditt inlägg. 🙂

  Svara
 • Du var super i programmet. Verkade så avslappnad. Själv skulle jag inte ställa upp i TV för en mille. haha.
  Gillar också Adam o Breitholtz. Da Silva blev jag glatt överraskad över också! Hoppas programmet tar sig lite mer efter några gånger, det var lite trevande igår. Men det är nog svårt i ett helt nytt program första ggn.

  Svara