Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:49 | september 10, 2011

En solig lördag

God lördag min vän. Hoppas allt är väl. Här skiner solen och det är varmt som en sommardag. Vi sitter ute på terassen och läser dagens tidningar, pratar och barnen leker och hoppar studsmatta. En riktigt härlig dag med andra ord. Har haft lite barnsjukdomar med sidan idag så därför har det dröjt med inlägg. Hoppas du har förståelse för detta. Snart är allt som vanligt igen 🙂

En liten stund efter att jag skrev till dig sent igår kväll drog Liv täcket upp till hakan, tog sin Mumin, gosefilt och somnade.

Pojkarna sov också inne hos mig. Jag bäddade med madrasser och kuddar på golvet och så låg vi alla fyra och snarkade ikapp. Tur att jag har öronproppar. Likt en gammal tant trycker jag in mina proppar varje kväll och somnar.
William har flickvän sedan länge så honom ser man inte röken av. Det är verkligen skillnad från då jag var barn. När jag gick i fyran var man kär men jag var fortfranade jätteblyg och skulle nog knappt våga prata med honom som jag frågat (i form av en lapp) chans på 🙂

Leon och Mio leker jättebra ihop. Hur kul låter inte morbror Leon 🙂 För det är ju mina barns morbror.
Tycker att de är så lika.
Pappa Keneten!
Äntligen har jag fått upp skyddet. Jag och Marie inledde morgonen med att skruva och knyta.
Nu hoppar de som tokar.

Nu ska vi fara ner till Våfflan och äta glass.
Vad har du för dig idag?
Läste Monas Universum och skrattade så jag pinkade på mig. Gladdes åt tenablöjan hon tipsade om.
Önskar Dig en fin dag.
Kärlek ♥


13 kommentarer13 kommentarer om “En solig lördag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker att den nya sidan är jättebra! Älskar bilderna högst upp med olika bilder på den som bloggar. Jättefint 🙂 Ha en mysig helg med familjen! Kram

  Svara
 • Vad fin den nya sidan blev! Ljus, fräsch och lättnavigerad. Ha en fortsatt bra lördag. 🙂

  Svara
 • Vad gulligt att William har en flickvän ♥. Ja, tiderna förändras verkligen. När jag gick i fyran var jag och tre andra tjejer ihop med en och samma kille i min klass. Det betydde inte att vi umgicks privat, utan helt enkelt bara att han hade svarat ja på frågan om jag hade chans på honom. Och det var jag superglad för. Riktigt seriöst. 😉
  Mysigt att din pappa är på besök. Tycker att ni är så lika, fast han är mörk och du är ljus.
  Spännande med den nya sidan, jag måste vänja mig lite bara. Jättebra att man kommer åt alla bloggar högst upp på sidan. Ska läsa Monas Universum, som jag aldrig läst tidigare, men hon verkar härlig. Och du ska få en egen PT!. Grattis, vilken lyx! Jag ska också försöka passa på att skaffa mig lite muskler nu när jag arbetstränar på SATS. Ha en jättefin lördagkväll, Hannah. Kram på dig!

  Svara
 • Den nya designen blev jätte fin 🙂 Ha en fortsatt fin kväll 🙂

  Svara
 • Gokväll! Han är gör go fina William, vad mysigt med tjej! det ska börjas i tid med kärleken….Vad mysigt med pappabesök mfl. Här i Jönköping är allt bara så tungt o sorgset, hela stan sörjer och det måste alla få göra på sitt vis. Ska straxt åka och tända ett ljus vid arenan…man lider så mycket med Stefan Livs fru, barn mfl närstående…Han är såå älskad o omtyckt..Inte lätt att få bort klumpen i bröstkorgen…och hur mycket tårar kan man fälla..Har inte fått mycket gjort idag, så är det bara.
  Ha en go kväll!
  kram

  Svara
 • hej bor oxå i jönköping jobbigt att åka förbi alla ljusen som vi gjorde nyss.. DET känns .. usch ja fy för stackars fru och barn 🙁

  Svara
 • Hej! Superfin sida, hoppas att ni är nöjda. Det tog ett tag innan jag kunde logga in och skriva en kommentar, men bättre sent än aldrig. KRAM

  Svara
 • Hej!
  Ville bara höra om du såg min andra kommentar om studsmattan..?
  Kram

  Svara
 • Kattis,
  Såg det du skrev tidigare ang studsmattan. Vet att det farligt och kan ge benbrott. Tänkte dock inte på att det blir ännu farligare när det är blött. Tack för påminnelsen.
  Kram

  Svara
 • Tänker bara på småttingarnas bästa. =)

  Svara
 • Hej Hannah, fin sida har dock problem med att uppdatera bilden på profilsidan.
  Ha en trevlig helg men familjen.

  Svara
 • ÅH Hanna Vad fint det blev!! Läser ju här nästan dagligen och måste säga det har varit ett jätte fint jobb ni gjort. Det finns alltid de som klagar strunt i dom 🙂
  Jätte fina bilder .. Blir lite avis på vädret då vi har haft regn hela eftermiddagen nästan här
  stor kram

  Svara
 • kanske låter lite fånigt det här men jag måste bara få säga att din familj verkar urmysig. Dina barn är sjukt söta och du själv verkar vara en otroligt ödmjuk och jordnära tjej. Hittade till din blogg genom att följa med Mona hit som jag läst ett tag. Och tänker nu även förtsätta läsa här. ha det gott.

  Svara