Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:47 | september 14, 2011

Förlåt…

… om jag rejectar dig i Wordfeud. Fick så många invites att jag blev helt snurrig 🙂
Orkar nog inte hålla igång fler en tio spel samtidigt. Försöka gärna senare.
Kram ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “Förlåt…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ALLT verkar helt inne i det där spelet, just därför har jag valt att INTE lägga till det. Jag har absolut inte tid att sitta och spela hela tiden för jag har sett och höret av vänner hur beroendeframkallande det är 😉

  Svara
 • Jag är oxå helt hoooked i det där förbaskade WORDFEUD. Gaaah… spelar mot ungarna, maken, kompisar och hela byn känns det som. 🙂
  Du, krya på er. Ni verkar ha mått riktigt dåligt hörru.
  Kram Nina

  Svara
 • Krya på Sig!
  I november ses vi i Malmö hoppas jag!
  Om jag vågar mig fram vill säga!?
  Kram

  Svara
 • Jag hoppas innerligt att du kommer fram till mig. Jag har träffen för att träffa Dig och de andra vännerna som vill komma och ha en härlig kväll 🙂
  Kram ♥
  /Hannah

  Svara
 • Hej vännen!
  Hahah, jag är också hooked på den men orkar max köra med 5 åt gången, sen är hjärnan som gröt. Lägg till mig när du har betat av alla dina hundra så kör vi en match. Jag smygspelar på arbetstid ibland, så illa e det! Haha. Diniz är mitt alias.
  Krya på er! Puss o Kram

  Svara
 • men aaaaaaaaah, hade aldrig hört talas om detta och nu är jag helt fast. Perfekt nöje att roa sig med medan jag nattade Olivia 😉 fast nu lär jag väl sitta fast här till fram på småtimmarna…
  kram!!!

  Svara
 • Men din stackare då .. va jobbigt 🙁
  Skönt att lilla pluttan e bättre då
  var hittar man detta roliga spel ?
  kraam

  Svara
 • Om du har iPhone så finns Wordfeud att ladda ner från appstore.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Ska börja med att säga: Krya på er!!
  Senska jag säga att jag satt och kollade på en film. How do you know, med Reese Witherspoon, Paul Rudd och Owen Wilson. Ser då i filmen att Owen Wilsons karaktär har en likadan fåtölj som er (den röd/beige randiga med den stora bollen) Så jag skriker rakt ut för mig själv. En sån har Hannah Graaf.
  Kram kalas

  Svara