Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:44 | september 22, 2011

SachaJuan för trötta hår

Hej igen 🙂
Efter sommarens sol och bad tycker jag att håret har blivit slitet. Inte blir det bättre nu när hösten och kylan kommer. Ett tips för hösttrötta hår är SachaJuans nya Intensive repair schampoo och Intensive repair conditioner.

Finns bl a att köpa på Kick´s.


Vanligtvis använder jag alltid Kerastasé till mitt hår men nu har jag provat SachaJuan och kan varmt rekommendera det.

 
 


8 kommentarer8 kommentarer om “SachaJuan för trötta hår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för tipset, måste jag testa! 🙂 Ha en fin dag!

  Svara
 • Tack för tipset! Håret är så livlöst och trist efter sommaren! 🙁 Kram!

  Svara
 • Å tack för tipset!! Är det inte det som säljs på apoteket med?
  Ha en trevlig kväll 🙂 Kul bus det där igår om muffinsen hihi

  Svara
 • Japp, det finns på Apoteket.
  Kram ♥
  /H

  Svara
 • Jag brukar använda Sachajuan scalp shampoo när jag har kli i hårbotten. Det är oxå riktigt bra! Kram

  Svara
 • Luktar SachaJuans gott? 🙂

  Svara
 • Ja, den luktar riktigt fräscht. Inte bubbelgums-aktigt utan mer citrus.
  Kram
  /H

  Svara
 • Hej! Jag tänkte fråga dig en fråga som inte tillhör ditt inlägg, hoppas det är ok? Jag har 2 barn och funderar på en nr 3, var det jobbigare/lättare än vad du trodde när Liv kom? Sen är jag nyfiken på om ni funderar/planerar fler barn? Tack för fin läsning som alltid gör min dag gladare!
  /Madde

  Svara