Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:19 | september 28, 2011

Blinka lilla falukorv

God kväll. Har du haft en bra dag? Jag kom hem, lagade middag, sedan for jag på föräldrarmöte.
Kom hem vid åtta så jag hann med kvällsbön och lite kvällssnack med pojkarna. Det är viktigt tycker jag. Det är oftast på kvällarna som de vill prata om tankar och händelser.
Idag fick Mio äntligen en ny cykel. Jag har väntat på rean. När sommaren är slut så reas dyra cyklar ut så man får passa på.
Han ärver alltid cyklar, kläder och annat av William, så det var dags att han fick sin första nya och alldeles egna cykel.

Jag stod redo med kameran och lyckades fånga hans lycka när han såg cykeln.


Nu kommer det nog inte gnällas lika mycket som det gjorts tidigare när han behövt gå eller ta sparkcykeln till och från skolan.


Det blev en enkel snabbmiddag innan jag for på föräldramötet. Makaroner och kycklingkorv.

Gjorde korven lite roligare med hjälp av pepparkaksformar. De resulterade i att i alla fall Liv åt mycket mer än vanligt. "Blinka lilla" smakade godast 🙂 .


Imorgon och på fredag är det studiedag för pojkarna så jag kommer jobba mycket hemifrån. Det är en av fördelarna med att vara egen.
All Kärlek ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Blinka lilla falukorv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godkväll Hannah! Vad härligt att få se Mios glada min när han får sin cykel.
  Håll tummarna för mig nu, för på lördag kommer en tjej hem till mig för att kolla på min lägenhet. Hoppas så att det leder till byte, så jag äntligen får flytta tillbaks till Stockholm. Det är hård konkurrens då hon har flera lägenheter att välja mellan :S .
  Puss & kram ♥

  Svara
 • Vilken lycka med ny cykel 🙂 Kul att du hann fånga det på bild med!! Själv sitter jag här för jag drog igång att baka mazariner… Insåg att jag inte hinner imorn… Kram

  Svara
 • Roligt med ny cykel kan jag tro, minns när jag fick min då jag var typ 10-11 år en silverfärgad tyckte den var sååå fin 🙂 Men de var ju massa år sendan hehe. Fick en ny cykel av min sambo för 2 år sen kanske med barnstol och allt men har ju knappt cyklat på den heller.
  Bra tips med korvarna, Filippa skulle säkert älska att få ett hjärta eller en stjärna…tack för tipset. Ibland behövs fantasi och de är väl inte de bästa jag har . Hälsa gärna på hos mig i min blogg. Hoppas du får en fantastisk dag de är du värd, kram Kerra

  Svara
 • åh, jag fick tårar i ögonen när jag såg hur lycklig han blev 😀 Fint.. och jag kan tänka mig lyckan när han ska cykla till skolan första gången med den… 🙂

  Svara
 • Men vilket bra tips med falukorven!!! Det ska jag absolut göra:) Ser ju jättesött ut ju! Kram
  http://www.mammanmax.blogspot.com

  Svara