Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:46 | september 28, 2011

Dagens

Hej igen. När jag kom till kontoret så upptäckte jag att nyckeln dit var borta, bara att vända hemåt igen. Nyckeltjuven hade varit i farten igen och tagit den ur min väska. Unge!

Här står jag helt "avslappnat" och väntar på bättre tider 🙂 .


Får väl köra en dagens outfit för jag har inget annat att skriva om just nu.
Stickad oversize-tröja H&M, jeans Cheap Monday, skor Sko Punkten, datorfodral Apple och väska Gucci.
Kram ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Dagens”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så vacker Hannah så man döööör.Tröjan är skitsnygg.Är det med skinnlappar på armbågarna? Var den dyr? Nu ska jag börja min Onsdag med lite lyx.Lite massage ,ansiktsbeh.och manikyr.Unnar mig detta idag en helt vanlig dag.Längtar..Puss o kram på dig.

  Svara
 • Nu måste du allt skaffa glasögon 🙂 Vad snäll du är Marita! Japp, det är skinnlapar på armbågarna och den kostar 299 kr. Sueprskön och härlig hösttröja.
  Vilken underbar dag du ska ha, det är du värd! ♥
  Puss & Kram fina M
  /H
  Ps. Du kommer väl på träffen i Malmö? Hoppas!

  Svara
 • Dessa små gullungar, själv ringde jag min sambo och undrade vart jag lagt bilnycklarna, hmmmm hade dem visst i handväskan i ett annat fack. Inte bra med för stor väska tydligen. Har läst din blogg ett bra tag nu och jag blir så himmla rofylld av den, underbart. Vet inte varför men du har den påverkan iallfall på mig. Så nu regga jag mig för att äntligen kunna kommentera i din blogg. Ha en underbar dag. Ps ska strax åka och jobba kvällen 14.30-22.00

  Svara
 • Den uteserveringen känner jag igen 😉 . Bästa fiket i Vilda Väsby. Ha en bra dag.

  Svara
 • Haha…men hur länge kan man vara arg på dem? Min husnyckel var borta i flera veckor och sen helt plötsligt så låg den bara där, men INGEN visste hur den kommit fram. 🙂 Jättefina kläder, ser fram emot att kunna bära dem lika bra som du när jag lyckas tappa 20kg 🙂 Kram

  Svara