Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:14 | oktober 3, 2011

Nu flyger vi!

Höll på att missa planet för att Liv hade så kul på lilla mini-Junibacken på Arlanda.

20111003-112110.jpg 20111003-112123.jpg 20111003-112145.jpg 20111003-112227.jpg

4 kommentarer4 kommentarer om “Nu flyger vi!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Trevlig resa!

  Svara
 • Lilla mini Junibacken? Men så fint då.Måste vara alla småttingars dröm.Vi har ingen koll här i Skåne.:) Finns så mycket mer och göra uppe i huvudstaden.Här skiner solen äntligen efter en grå och trist morgon.Idag har jag varit en liten sväng på Ikea.Vi köpte bord och stolar till minstingen som fyller 2 år på Onsdag.Nu inväntar vi snart ett av barnbarnen som ska tillbringa eftermiddag och kväll med sin Farmor o Farfar.Alltid lika roligt med besök av dom små trollen.Ha en bra resa Hannah och Liv.Puss o kram på er.

  Svara
 • Härliga bilder – härlig kofta – härlig unge!

  Svara
 • Finns det sånt där??? Vad smart…. Vi som aldrig varit på riktiga junibacken *skäms*. Inte blivit av, mina stora grabbar var så totalt ointresserade av alla Astrid Lindgrens figurer dessutom men nu jobbar jag hårt med Pippi och Emil på lillgrisen! 🙂
  Ha en fin dag i SKÖUNE! 🙂

  Svara