Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:09 | oktober 7, 2011

Loppisjakten med Ann Söderlund

God fredag kväll min vän. Just nu befinner sig jag, Peter och Liv på ett liet vackert värdshus med fantastisk utsikt. Vi ska äta middag och lyssna på live jazz och bara umgås. Du kommer svimma när du ser bilderna härifrån.
Dagen har gått åt till Ann Söderlund och Loppisjakten i samarbete med Childhood. Hon far runt och träffar olika offentliga personer som vill vara med att hjälpa utsatta barn. Vi skänker leksaker, kläder och annat som sedan säljs på Loppi.se. Alla pengar går till Childhood. Allt kommer visas på Expressens webb-tv.
Tror mitt avsnitt, premiäravsnittet visas på torsdag nästa vecka.

Livan har varit hemma med mig idag. Hon har börjat leka bra själv. Hon kan sitta länge och leka i sitt kök. Duka upp fint och fika med sina gosedjur.


Jag svek inte löftet till mig själv att hasa runt i mjukisar och raggsockor men fejset fixade jag till innan Ann och kamerakillen kom 🙂 . Raggsockorna och velour-mjukisarna var på.


Vi åt lunch tillsammans och pratade om återvinning och vad jag gör för att dra mitt strå till stacken när det kommer till att måna om vår miljö.


Fick nästan lite panik när jag skulle ge mina bästa återvinningstips. Jag källsorterar men annars sparar jag på allt, som du vet 🙂

Härliga och småtokiga Ann och jag. Hon behövde stressbajsa av glädje när hon såg mitt lätt småpsykotiska förråd fyllt från golv till tak. Äntligen någon som förstår mig.


När pojkarna kom hem fick de vara med och hitta saker som de ville skänka. Det blev allt från trumset och skridskor till Livs Fisher Price-leksaker.


Nu ska jag mysa med Liv och Peter ♥
Önskar dig en skön kväll.
Puss och kram!
 


5 kommentarer5 kommentarer om “Loppisjakten med Ann Söderlund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad härligt när man kan göra lite för att ngn annan ska få de lite bättre, själv skänkte jag ett helt lass med kläder och leksaker en nyare spis och massor av annat spjälsäng,barnvagn,skor you name it till ett barnhem/förskola i ukraina samt till andra behövande där, hade nyare fina vinterjackor som jag även skickade med, så de aldrig användas, jag e också en samlare. hehe Filippas hellokittyspis kom till en förskola och en massa matleksaker.
  Pengar skänktes till africas horn, så man gör vad man kan för att dra sitt strå till stacken. En kan inte hjälpa alla men om många ger ngt blir de en del. Trevlig kväll.

  Svara
 • Underbart att sakerna kommer till användning!
  Måste fråga vad du har för fina tröja på dig på bilderna? Den gråa, ser ut som en riktit härlig tröja:-)
  Trevlig helg!
  Mvh Emma

  Svara
 • Äntligen medlem!! Tagit så oerhört lång tid för mig o ta tag i det.
  Du har så fina barn Hannah. Liv e jättegullig och Mio är ju helt utan överdrift den sötaste ungen i Sverige. Så söt han är! Hoppas min son blir lika fin som Mio. Den vackraste av dina tre barn!!!

  Svara
 • hej!
  måste bara fråga vart du har köpt din fina gråa tröja? 🙂

  Svara
 • Hej!
  Fin blogg du har!
  Undrar också var du köpt den fina grå tröjan? 🙂

  Svara