Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | oktober 12, 2011

Iskallt

God morgon min vän. Här är marken täckt av frost och termometern visar på 0 grader. Burr!
Fick leta fram både mössor och vantar till pojkarna innan de begav sig till skolan.
För att vi ska undvika att bråka på morgnarna så har vi bestämt att allt ska förberedas på kvällen. Kläder ska läggas fram och läxor och gympakläder ska packas ner i ryggsäckarna. Imorse sa William, ”Det är så bra för vi är aldrig sura mot varandra på morgnarna längre!”. Ett enkelt och bra tips för att slippa tjaffs och stress 🙂
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Iskallt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka sötnosar!! Ja visst är det smidigare att lägga fram allt och ha det fixat kvällen innan. Allt går så mycket smidigare då. Å förhoppningsvis utan ett enda tjafs. Förutom att frukosten ska ätas upp då….. 😉
  Ha en bra dag
  Kram

  Svara
 • De var nollan här med imorse riktigt kallt, men nu e det en fin härlig höstdag med strålande soloch klarblå himmel. Fixar alltid med barnens väskor kvällen innan, på morgonens bir det för stressigt. Coffe är så pass stor nu så han fixar sina egna kläder även Terese. Filippas plockar jag fram ¨då hon har tidig förskola på morgonen om jag jobbar.
  Nu dricker mitt lilltroll te, de hade kommit ngt prov med ny smak, mandarin/orange te med lite honung i så drack hon upp allt. Bra för lilla halsen också 🙂 Ha en bra dag, ska bege mig till jobbet om ngr timmar.
  Kram K

  Svara
 • Men vad gulligt sagt! 🙂
  Och även ett bra tips för mig själv också, som inte har ett härligt morgonhumör. 😉

  Svara
 • Jag gör exakt samma sak varje kväll, så det här e ett bra tips både för barn och vuxna! 😉 Minuterna går så fort på morgonen, och är det något jag inte hittar direkt så går det en evighet innan jag hittar det, bara för att det är morgon och man är stressad. I år och dar har jag lagt fram kläder, gjort matlådan klar till jobbet och packat min väska kvällen innan. Jag kan inte gå och lägga mig annars. 🙂

  Svara
 • Ja fy farao för detta tjafsande på morgnarna. Jag ruttnar verkligen på det. Herregud….. Vi har försökt med ditt knep men får inte riktigt till det. Jag vet fasen inte om det är jag som är kass på att komma ihåg det….. dom är ju ändå 15 och 13 år så dom borde ju komma ihåg det själva. Hmmm… vänta nu, är det deee som kallas CURLING kanske. SNARK för mig. Aja, en vacker dag så.
  Puss & Kram

  Svara
 • Hejsan. Jag tänkte fråga om du har något bra tips på någon mysig restaurang i stockholm? Jag skall överraska min underbara sambo med en liten helg resa till stockholm i början på december. Jag håller nu på planera lite trevligt program åt oss två, det är första gången vi åker bara vi två någonstans trotts att vi har varit tillsammans i fem år, så jag vill ju att allting ska vara perfekt:)
  Hoppas du har nått bra tips åt mig:)
  kram

  Svara
 • Hej! Vad stora killarna är, alla åldrar har verkligen sin charm…även 15 och 18 år som våra barn är…så mysigt! Gillar faktiskt den här höga friska höstluften och denna dag har ju verkligen varit jättefin här i cityland med strålande sol. Ikväll blir det att servera korv på sonens fotbollsavslutning, har varit borta alla tre kvällar denna veckan, imorgon har jag inget inplanerat och tänker säga nej om det skulle dyka upp något. Vill bara vara hemma…Nähä, bäst att ställa sig vid spisen…Ha en go kväll!
  kram kram

  Svara
 • Vilka fina barn du har!

  Svara
 • Hej!
  Frågar igen
  Var har du köpt den fina grå stickade tröjan som du har på dig när Ann är hemma hos dig?

  Svara
 • Vilka grabbar Hannah! De börjar bli stora o Liv är ju ingen bebis längre. Funderat på fler barn inom den närmsta tiden eller?

  Svara
 • […] Hanna Graaf skriver att ett morgontipsär att lägga fram kläder inför morgondagen kvällen innan samt packa barnens ryggsäcker- detta är bra för, enligt William, så är de inte sura mot varandra på morgonen längre… […]

  Svara