Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:09 | oktober 18, 2011

Galen samlare skänker

God morgon min vän. Pojkarna har kommit iväg till skolan och jag sitter och dricker kaffe. En rätt skön start på dagen har det varit. Liv sover fortfarande. Hon har yrat och haft sig inatt så extra sömn gör henne gott.
Nu ligger premiärprogrammet av Loppisjakten med mig och Ann Söderlund uppe på Expressens webb Tv.
Programmet går ut på att Ann åker hem till olika personer som skänker prylar till förmån för Childhood. Du går in på Loppi.se och där kan man köpa mina och andras prylar. Alla intäkter går oavkortat till Childhood. Bra va? Jag skänkte bl a nya Babybjörn bärselar, trumset och Fisher Price saker.

Två galna samlare.


 
För att se den lilla filmen klickar du HÄR! 
Jag vet att jag är knäpp 🙂 Blev full i skratt när jag läste En pappas Dagbok. Bra med en ärlig man.
Önskar dig en underbar dag.
All Kärlek ♥


29 kommentarer29 kommentarer om “Galen samlare skänker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag du med! Krama lilla Liv från mig.
  Väntar på flyg till Bromma igen..gillar inte att flyga! Men så är medaljens baksida med jobbet..bara att gilla.
  Ha det!

  Svara
 • Har också en liten sjukling här hemma, förklaringen till varför lilla hjärtat var så grinig igår. 😉 Trots konstiga läten som Beavis och Butthead så kommer de där helt underbara små smilen när hon tittar på mig, såna där smile som får ens hjärta att smälta…smilen som bara en 24 dagars liten tjej kan fyra av. 🙂 Hoppas att ni får en bra dag och att Liv kryar på sig! Kram

  Svara
 • Visst är det så ♥ Kärleken till ens barn övervinner allt! Det var kul att ses på mässan. Krya på lillpluttan.
  Stor kram
  /H

  Svara
 • Såg klippet o vilket härligt skratt du har 🙂 Du har samlat en del ja 😉 Man kan inte tro det på de bilder du lägger ut på bloggen. Tur att du har ett stort hus.
  Ha en bra dag!
  kram

  Svara
 • Hihi, liiite mycket saker har du nog allt, haha!
  Jag har också svårt att göra mig av med saker men när vi flyttade i vintras åkte både det ena och andra som har hängt med år efter år efter år.
  Det var faktiskt väldigt befriande :). Prova så får du se ;).
  Kram

  Svara
 • Ps, vet du varför det inte går att ladda upp en ny profilbild? Jag får bara error hela tiden…

  Svara
 • Hej fina,
  Felsökning pågår. Hör av mig snarast och berättar för alla som har problem med profilbilderna.
  Förlåt!
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Snälla Hannah!
  Läser du inte kommentarerna som man skickar till dig???
  Det verkar i alla fall inte så för jag har skrivit ett flertal gånger och nu har en till skrivit angående din blogg, den fungerar inte som den ska, alla andras gör det men inte din.
  Den är så fruktansvärt seeeeeeeeeeeeeg och bilderna kan man inte se.
  Vore väldigt glad om du kunde svara på min kommentar, känns som att du inte bryr dig om vilket och jag kommer att bojkotta din blogg så länge du inte gör något åt den eller skriver ett svar till mig.
  Kram

  Svara
 • Hej Camme, Jag läser alltid alla kommentarer och svarar i stort sett alltid. Som jag skrivit flera gånger så missar jag ibland för jag har även jobb och familj som sträcker sig utanför bloggen. Jag lägger ner oerhört mycket tid på min blogg för dig och mina andra vänner här. När det kommer till att min blogg är seg så har jag valt att svara och förklara varför i ett vanligt inlägg, pga att det är många andra som undrar. Så då har du helt enkelt inte läst ordentligt 😉 För svarat det har jag. Senast i söndags skrev jag och bad om ursäkt för att bloggen är seg. Vi har precis bytt server och byggt om sidan vilket tyvärr gjort att det blivit lite krångel hit och dit. Vi har mer än 250.000 tusen besök i veckan vilket innebar en stor belastning på den gamla serven sedan vi byggt om sidan. Nu ska det dock bli bättre. Vet att om man läser min blogg via RSS så har det varit problem med bilder etc, men det är nu åtgärdat om man använder den nya RSS-länken. Vi är inte Bonnier utan bara jag och min man som driver och bekostar allt själva. Vi gör vårt bästa. Och som du och säkert många anda inser så är det för att jag tycker det är kul att blogga och för att du/ni ska trivas här. Bojkotta om du vill men jag kan tycka att man borde ha mer förståelse. Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tyvärr men jag kan inte hitta något inlägg om att sidan är seg, du tror väl inte att jag hade skrivit och undrat om du hade nämnt något, så dum är jag absolut inte.
  Men varför är det bara din sida som krånglar, dom andra funkar perfekt.
  Det var absolut ingen kritik men du tog visst åt dig direkt, men jag blir irriterad när du sen skriver lite otrevligt tillbaka att du visst har skrivit om detta i ett inlägg, men där har du tyvärr fel.
  Kram

  Svara
 • Senast i söndags skrev Hannah om att vi bytt server och att vi håller på med uppdateringar. Stora problemet är att det är svårt att felsöka när allt fungerar på våra och teknikerns datorer. Men vi jobbar på det för fullt.

  Svara
 • Jag har också läst Hannahs inlägg där hon ber om ursäkt för att det är segt på sidan och att det bla tar tid för bilder att laddas upp.
  Har även stått på startsidan.

 • Hej Peter!
  Ok då hoppas jag att det snart är åtgärdat, kan också vara så att jag inte kan se allt och jag litar på att Hannah har skrivit det efter ditt svar.
  Kram

 • Men kära nån, hur kan man ha gått miste om informationen att bloggen varit seg. Du får lära dig att läsa noggrannare innan du börjar tjafsa på bloggen Camme 😉

 • Svar till annabelle:
  Nu får du väl ändå ge dig, vad är det för ett j-a påhopp på mig.
  Jag har väl rätt att fråga vad problemet är utan att du ska spy galla över mig.
  Om alla andra sidor fungerar utom Hannahs så är det väl klart att man undrar, frågan var riktad till Hannah och definitivt inte till dig, inte med den tonen.
  Sen om det inte står någonstans så visst kan jag gissa mig till att den är seeeeeeeeeg men f-n inte i flera veckor.

 • Camme – RELAX 😛 Hoppas du märker den avslappnande tonen 😉

 • Har samma problem med profilbild får error

  Svara
 • Tycker det är en jättefin insats för behövande barn, bra gjort! Hoppas det blir massor av pengar till Childhood.
  Jag sitter också med kaffekoppen, men framför datorn för att skriva på skolarbete. Är inte alls sugen! Hoppas att Liv har fått sova febern ur sig och att ni får en härlig dag!
  Ha det gott!

  Svara
 • UNDERBART Hannah, jösses vad grejor ni / du har..!!!
  Vi är också 5 i familjen, och det blir en hel del grejor, kläder framförallt..
  Men däremot älskar jag att ge bort, slänga, sälja..göra mig av med saker. Det är befriande för själen, hjärnan..:D
  Måste bara berätta, igår var jag på Gekås för första gången, jag är en anti Gekås (eller var iaf), jag blir stressad av H&M och därför aldrig trott jag skulle åka dit..Men där misstog jag mig, igår var det inga köer in, inga köer i kassan och jag fick såååååååå mycket bra för pengarna..;)! Kommer def. bli fler resor dit..om ett tag..
  kram Malinapralina

  Svara
 • Stressbajsa hahaha.Den var rolig den.Ja jag har sällan skådat Hannah.Det skulle var ett nöje och få komma hem och röja i dina garderober:)Jag som kastar allt precis allt.Jag är precis tvärtom.Du har ett så gott skratt Hannah så man blir glad själv.Förstår Peters frustration;)) Ps.Försökte leta upp den röda väskan men hittade inte den.Ha en härlig dag i höstrusket.Puss o Kram på dig.

  Svara
 • Hi Hi 🙂 Kom gärna hit och hjälp mig röja! Ja, det är jättetråkigt men tydligen stal någon både den fina väskan, skridskor och annat jag skänkte. Det försvann från Anns bil i alla fall 🙁
  Hoppas att de dyker upp igen så du kan köpa den snygga röda skinnväskan.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Hahaha underbart att du delar med dig av kaoset. Själv är jag en liten gestapo när det gäller att rensa. Lite så att min man blir galen på mig då jag ska ta tag i allt på en gång som han uttrycker det, plus att han nog har en liten släng av seperationsångest när det gäller att rensa ut gamla saker.
  Tråkigt med folk som inte kan hålla sin klåfingrar ifrån andras saker….
  Hoppas Liv kan vila lite, aldrig roligt när de inte sover ordentligt.
  Kram kram

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag ville bara säga att det var så kul att träffa dig lite snabbt på mässan i Lördags. Du och Peter är ett sådant vackert par. Hoppas att ni hade ett par trevliga dagar, det var ju verkligen hur mycket folk som helst och jag är fortfarande helt slut haha.
  kram kram ifrån Sofie http://www.frusofie.se

  Svara
 • Har glömt att tacka för den super fina hääääärliga tröjan jag vann…!!!
  Så TACK söta fina du / ni <3! (Den var ännu finare i verkligheten…, kommer bli fler…:)
  Den kommer def. bli en favvo..
  Puss & kraam

  Svara
 • Du är rolig du! Helt galet vad du samlar på dig. Hi hi! Stackars Liv med öronen. Jobbigt för henne att det hela tiden kommer tillbaka och att ni måste ge henne medicin många gånger om året. Två av mina killar var öronbarn. Fick rör insatta på Sofiahemmet. Det gick bra och smidigt. Kommer ihåg att det var på morgonkvisten på fastande mage. Fick piggelin av doktorn när de vaknade upp. Sen behövdes det bara örondroppar varje gång de blev dåliga. Lokalt för örat och ingen medicin som gick ut i hela kroppen. Rören var mini mini små och blå. Har ramlar ut för länge sedan på båda killarna.( 10 och 12 år gamla nu )
  Örat ändras ju när de växer och röret/en ploppar ut. Och öronproblemen försvann. Så var det för oss. Ha en fortsatt skön dag supersamlaren Hannah. Kram!
  PS. Skönt att Mio mår bra!

  Svara
 • Älskar ditt skratt.
  Rolig rubrik också till texten på expressen..”Hannah Graaf samlar på allt från leksaker till gamla blöjor”. Tänk den som bara läser rubriken och inte ser klippet…hahaha.
  Har läst din blogg länge, men första gången jag kommenterar. Du verkar vara så varm och empatisk..på ett ärligt sätt.
  Kram

  Svara
 • Man blir så lycklig av ditt härliga skratt.
  Du verkar verkligen ha ett hjärta av guld.Läser din blogg varje dag och jag älskar att följa med i ditt liv.
  Kram

  Svara
 • Kul att få se hela familjen på film. 🙂 Inget dåligt förråd med sparade prylar du har, Hannah. Men vadå, vi har ju alla våra halvknasiga sidor ; ).
  Kraaaam ♥

  Svara
 • Åh jag var bara tvungen att kommentera. Det var så roligt att se filmen. Att få se hur ni bor och att få se hela din familj live 🙂 Få se både dig, Peter och barnen och få kika in lite i era liv via film var verkligen jättekul! Ni verkar vara en sådan härlig familj och jag älskar att kika in på din blogg varje dag!
  Kramar Mathilda

  Svara