Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:54 | oktober 19, 2011

Morgonmörker och ljus

God morgon min vän. Det är fortfarande beckmörkt ute. Jag steg upp tidigt kröp i min vuxensparkdräkt, tände massor av ljus och gjorde mig en kaffe. Har suttit en timme nu och bara njutit av tystnaden och lugnet. Det enda som hörs är vinden som viner utanför fönstret.
Älskar att starta morgonen så här trots att det var vidrigt när väckarklockan väckte mig 🙂

Nu ska jag väcka barnen och göra mig klar för att fara till mässan.
Önskar dig en fin dag!
All kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Morgonmörker och ljus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon Hannah!
  Jag tände också ljus en mörk dag som denna. Kaffe, ljus och frukost i lugn och ro. Man måste njuta utav varje årstid.Just nu tycker jag att det är underbart med hösten! Luften är så ren och krispig.
  Hoppas att du får en bra dag!
  Kramar

  Svara
 • God morgon! Det lät väldigt mysigt, lugnt och skönt! Jag älskar att tända ljus i höstmörkret, det skapar mycket harmoni för mig. Lycka till med monterbygget på mässan idag!
  Ha en fin dag!

  Svara
 • Det är det absolut bästa med att hösten smyger sig på. Tända ljus och mys i raggsockor.
  Hoppas ni får en bra dag på mässan.
  Kram kram

  Svara
 • Godmogon! Vilken härlig stämningsbild 🙂 Stort lycka till på mässan. Hoppas ni får utdelning för allt hårt slit (som jag vet att det är..).
  Kram och ha en toppen dag!

  Svara
 • Visst är det härligt att få en stund för sig själv innan resten av familjen vaknar.
  Å nu på hösten med alla ljus…riktigt myyyys!

  Svara
 • Godmorgon! Igår när jag kom hem från jobbet så tände jag ljus i hela huset, det var verkligen en urrig dag igår. I morse kan jag inte säga att det blev någon lugn och ro direkt. Milo pottränar och kissade ner hela soffan fast pottan stod nedanför, tonåringarna bråkade om vems tur det var att plocka undan frukosten och sedan om vem som skulle sitta i fram i bilen.
  Jag fick PSYKBRYT och exploderade (har jordens PMS) och skällde ut dom. Huuu….ingen rolig morgon så måste jag säga. Ibland bara orkar man inte vara förstående och prata med vanlig röst. I morse blev jag häxa och bannade satan… så är det.
  KRAM

  Svara
 • haha känner igen det där 🙂
  ha en bra dag …*s*

  Svara
 • Visst är det härligt med lungnet så på morgonen, de hade jag med innan jag väckte sambon och dottern, kaffe koppen är viktig på morgonen, de första jag gör på med kaffet njuter lite av tystnaden och bara få vakna …
  Ha en härlig dag !

  Svara