Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:45 | oktober 20, 2011

Shopping som ger

God morgon min vän. Även idag gick jag upp tidigt. Sitter i köket med tända ljus och väntar på att huset ska fyllas med röster och tassande små fötter. Idag blir det ännu en dag på mässan, men Peter får stå mycket själv i montern. Jag sitter nämligen i juryn för ”Årets barnprodukt”. Vi ska överlägga och ha oss hela dagen 🙂
Tänkte passa på att bjuda in dig till en kväll med gemenskap, shopping, mingel och utlottningar av allt från middagar till smink från Make Up Store.
Nu på tisdag den 25 oktober har jag tillsammans med Matilda på Classic Living  en tjejkväll i välgörenhetens tecken.
Från kl 17 håller vi öppet hus, 30% av all försäljning går till vårt bygge av barnhemmet för flickor i Indien. Vi kommer även sälja påsar fyllda med bl a smycken från Edblad och vackra ting till hemmet från Day Home. De pengerna går oavkortat till barnhemmet. Du bjuds på vin och tilltugg.
Classic Living är en underbar butik som ligger på dalagatan 9 i Stockholm. Där hittar du inredning, väskor, smycken och kläder. Bara det bästa 🙂

Jag älskar kläderna och inredningen från DAY. Men det är bara ett av många märken du hittar där.


Du är varmt välkommen.
Hoppas att vi ses!
”Tillsammans kan vi göra skillnad”
All Kärlek ♥


10 kommentarer10 kommentarer om “Shopping som ger”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken fin inbjudan och vilken fin affär, där hade jag trivts! Synd bara att det är 60 mil söderut från där jag bor. Annars hade jag gärna kommit, köpt något fin och dessutom bidragit till barnhemmet!! Hoppas många kommer!
  Ha en härlig morgon!!

  Svara
 • På väg till jobbet, usch blä, längtar redan hem till familjen. Mysig idé med shoppingkvällen, kanske skulle titta förbi en snabbis när jag ändå e i stan. Om jag vågar eftersom jag har shoppingstop från maken:( så det kanske bara e dumt….vi får se. Ha en underbar dag!! Kram

  Svara
 • Vilken bra idé!! Synd att jag har mååånga mil dit 🙁 Men LYCKA TILL ni som ska dit 🙂
  Ha en bra dag
  kram

  Svara
 • Vilken fin inbjudan.
  Jag hoppas att jag hinner dit!
  Ha en bra dag idag!
  Kram Anna

  Svara
 • Återigen synd man inte bor närmare, men men går fler tåg och i rätt tid 🙂 Hoppas ni får en underbar dag, de är riktigt härligt ute idag solen lyser och lagom kallt.
  Ps kolla in på min sida, så min lilla tjej fått sin egna Halloweendräkt, hon är så stolt 🙂
  kram K

  Svara
 • Snälla Hannah, kan ni inte fixa en sån kväll i Göteborg?! Please!! 😀
  kraaam

  Svara
 • Vilken bra grej! Får se om jag lyckas komma. Killarna har ju en del kvällsaktiviteter. Ha en fortsatt bra dag! Kram

  Svara
 • Eftersom att ni är en del som inte bor i krokarna och jag inte är den som är den så kör vi samma sak i webshopen. Dvs 30% av försäljningen även i webshopen går till barnhemmet. Imorgon uppdaterar jag med nya varor.
  Kram på er
  Matilda
  http://www.classicliving.se

  Svara
 • Hej.
  Hoppas du haft en bra dag. Tänkte bara önska dig en trevlig fredag och helg!
  Tack för fin inbjudan – själv väntar shopping med kompis utan våra små barn (strosa runt, fika, shoppa och fika lite till) NICE!
  Må så gott / Kram Ulrika

  Svara
 • Hej Hanna!! Vilket bra initiativ !! Synd man inte bor närmare!! Kommer din syster oxå vara med denna dagen?? Ni har väl barnhemmet gemensamt?? Lycka till med försäljningen !
  Kram sofia

  Svara