Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:10 | oktober 28, 2011

Spindelmannen vs Batman

Hej min vän. Hoppas att din helg har börjat bra. Jag har varit på prutthumör idag. Men min man drog med mig på en mysig lunch på 32 och fick mig att skratt och bli på mycket bättre humör…
… och mätt!

Kalvfärsbiffar med svampfylld canneloni.


Till efterrätt fick vi chokladmousse med sprakande strössel. Det var små chokladkluttar som sprakade i munnen. Kul och gott.


Sur här. Glad nu.


Ikväll ska mina killar iväg på galej. En vän ska ta med Mio och Tristan på Globen och Batman Live ikväll. Mio fick det i tidig födelsedagspresent av henne. Samtidigt ska William och Peter ha grabbkväll, äta, köpa lite nya jesna till William och också gå på Globen och Batmanshowen.
Jag och Livis får besök av min vän Tone och hennes små pojkar.

Stilige William är redo för en grabbkväll med Peter.


Nu till Mio, som också gjorde sig redo för en kväll på stan… som Spindelmannen. Hur skön är inte han?
Klä ut sig till Spindelmannen när han ska på Globen och se Batman 🙂
Följde honom med blicken när han sprang till bilen. Han blev snabb i dräkten sa han. Ingen kan få mig att skratt som Minomoj kan. Han är sjövild och galen. En riktig liten tankspridd professor med djupa tankar och på tok för många byror i brallan.

Jag bad honom ta med soppåsen ut. Det han missade i farten var att hålla påsen på rätt håll. Fick gå ut och plocka skräp efter honom 🙂 .

Önskar dig en underbar fredagkväll.

Stor kram ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Spindelmannen vs Batman”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad mysigt för killarna med en grabbkväll på stan och kul med Batman show, kan tänka mig att de är i extras!
  Jag skrattar hemma för mig själv åt Mio, han verkar vara för härlig!! Utklädd till Spiderman på Batman show, det är skönt när barnen fortfarande är så spontana och gör precis det de känner för och det som faller dem in 🙂
  Du får ha en jättemysig kväll tillsammans med Liv, Tone och hennes grabbar!
  Kram kram

  Svara
 • Hahaha han är för söt Mio 🙂 Hoppas ni får en myyyysig fredagskväll
  Kram

  Svara
 • Hahaha…ditt inlägg fick mig att skratta gott! Underbara unge! 🙂 Efter en hel vecka av att känna mig trött och risig, lite ledsen, så var det så skönt att få skratta! Ha en härlig kväll, det ska jag ha med man och barn. 🙂 kram

  Svara
 • Hoppas ni får en riktig myskväll!! Tänk jag vann en påse, vinner aldrig nåt annars. Då nu ska jag hem å smeta in mig i lime och jordgubb- body butter, så får vi se vad Johan tycker om det;) kram kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Dina killar är verkligen jätte fina. De ser lyckliga ut på bilderna tycker jag. Skönt och se. Tog tunnelbanan in i dag till Classic Living. Tänkte se om det fanns någon gåvopåse kvar att köpa. Det fanns det! Kul. Och det känns skönt i magen att dra sitt lilla strå till stacken. Vilken helt underbar affär föresten. Spanade in ett par örhängen till nästa gång jag åker in. Får önska dig en trevlig kväll och stort Lycka till i morgon! Kram

  Svara
 • hahahahhahaaha vilken stööööörtskön kille han är mio!!! påminner om min dotter på 7år…

  Svara
 • Haha åh vad härligt att se!
  Själv är jag kräksjuk 🙁 fick ställa in min spelning imorgon, som tur är har jag ersättare som kunde ta det. Trist ändå.
  Ligger häro tycker synd om mig själv och lirar wordfeud. Har skickat inbjudan, orkar du så säg till 🙂
  Kram på er finaste Hannah!!

  Svara
 • Underbara Mio!!! Måste ju bli skådis 😀

  Svara
 • Söta lilla underbara Mio, så gullig och galen! Och stora killen William, så fin han är. Ha en skön helg! Kram från Skåne

  Svara
 • inte för att jag är beroende eller så… MEN, saknar dina inlägg! =)
  hoppas du mår bra goding!
  kram

  Svara
 • Haha, underbart 🙂

  Svara