Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:55 | oktober 30, 2011

Slappsöndag och pizza

God söndag kväll min vän. Idag har jag inte gjort ett jota mer än att ha en hemmadag med Jessica och alla barnen. Peter hade en kväll på stan inatt så han har legat i sängen halva dagen. Väckte honom med ett stort glas Coca Cola och en stund senare fick han komma ner till ett dukat bord och hemlagad pizza. Rätt bra fru han har den där Peter 🙂
Barnen har varit runt i området, iklädda allt möjligt hopplock, och kört Bus eller Godis?!
Mio, Liv och Alva-Leigh var ute på dagen då knappt någon var hemma. En liten påse lyckades de få ihop. William och hans kompis gick ikväll och kom hem med en ryggsäck full av godis. Vi hade några som var och knackade på här. De hade så otäcka outfits att jag hoppade till när jag såg de utanför fönstret. Tänk clownen i DET. Huvva!

Mio och Alva klädde ut Liv till en liten Ninja Turtle med träsvärd. Så söööt!


Trick or Treat?


Liv är nog Alva-Leighs största fan. Alva har lekt så fint med Liv hela dagen. På köpet fick hon en levande liten Liv-ryggsäck.


I fredags kom ett jätteroligt och gott bud som en trevlig överraskning. Det var en korg fulla av pizzadeg, parmaskinka, oliver, mozzarella. Ja, allt som behövs för att göra en supergod pizza.  Tusen tack DELIZIE!

Kolla in pizzakartongen med mig på och pizzareceptet på Hannahs Pizza 🙂 .


Vi gjorde två familjepizzor. Det var bara att rulla ut den färdiga degen som låg inrullad i bakplåtspapper, lägga på alla ingredienser man vill ha och tjoff in i ugnen.

William och Alva gjorde den ena och jag den andra.Jag gjorde mitt Hannah recept och la på ruccola, riven parmesan och ringlade olivolja innan jag serverade. Mmmm!


Hela pyjamasgänget.


Hoppas att du har haft en skön helg. Dela gärna med dig 🙂
Var rädd om dig och kom ihåg att Du är värdefull ♥
PS: Nu funkar det att lägga upp profilbilder. Blir glad att få ett ansikte på dig också.
 


10 kommentarer10 kommentarer om “Slappsöndag och pizza”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken härlig söndag! Jag tror verkligen att Peter är supernöjd med sin fru 🙂
  Den där pizzan såg riktigt god ut, med massor av smarriga ingredienser, det har du gjort bra! Så bra att receptet hamnade på en alldeles egen pizzakartong, häftigt! 🙂
  Mitt Pink Party blev väldigt lyckat och jag hade en underbar kväll tillsammans med ett gäng rosa brudar 🙂
  Ha en fortsatt fin kväll!

  Svara
 • Men Gud vad läckert med egen kartong! Så coolt!
  Har dom tryckt upp den i flera ex?
  Häftigt att servera sin egen pizza på det sättet 🙂
  Jag testar genast att ladda upp profilbild! Eller om det blir imorgon är pömsig nu.
  Sov gott fina Hannah. Vi hörs
  Kram på dig!

  Svara
 • Är du pömsig avantgirl, haha.Vad har du gjort:)

  Svara
 • Vad smarrigt! Vi gjorde oxå hemmagjord pizza igår =) Vi har röjt undan på tomten i helgen. Plockat ner gungor & studsmatta (såg att ni har er uppe) & klippt gräset. Så nu e vi förberedda ifall första snön skulle komma tidigt 😉
  Tycker om din blogg & har följt den i drygt 2 1/2 år nu tror jag. Kommenterar sällan, men nu var det på tiden!
  Ha en fin dag!
  //Kram Katrin!

  Svara
 • Tänkte bara smyga in och önska er en underbar måndag! 🙂
  Och tack för en mysig blogg och sida.
  Kram Isabel

  Svara
 • En egen pizzakartong? WOW vad häftigt… å vad god pizzan såg ut! MUMS! Måste testa det där nästa gång jag gör pizza.
  Vi hade bus eller godis hemma hos oss igår oxå. Den första såg ut att vara hämtad från förr i tiden. Det stod en liten husbandet där med stort krulligt hår och snea glasögon och sa med monoton ton ”bus eller godis”. Jag blev rädd för jag trodde Tony blivit 9 år igen! :O Sen ringde dörrklockan kvart i 10 med ett gäng ungar, då blev jag lite sur eftersom dom väckte Milo. Jäkla ungar….det blev inge godis till dom! 😉 Usch vilken tjurkärring man är, stackars ungar. 🙂
  Kram!

  Svara
 • Det där såg riktigt gott ut. Vad sugen man blev själv! Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare! Ha en kanondag i det fina soliga vädret idag!

  Svara
 • Hej hopp såg supergod ut pizzan, sen en undran har du dragit en vinnare för pågen tävlingen?? Ha en härlig dag, kram

  Svara
 • Snyggaste pizzabagaren på den här sidan om ekvatorn:)
  Jag vill gå i ide nu…Vi ses i Maj!
  Kram

  Svara
 • Varför kan jag inte alltid kommentera när jag loggat in?
  Jag är inne på någons blogg och vill kommentera. Det står du måste vara inloggad för att kommentera. Jag trycker där och loggar in. Går tillbaka och det står fortfarande du måste vara inloggad för att kommentera. Loggar in uppe i hörnet där det står Logga in, men det går inte ändå. Det står ju välkommen uppe i hörnet.
  Nu gick jag in här på din o då gick det att kommentera men inte på en pappas dagbok och andra gånger på matplatsen.
  Det är mycket lättare på Monas Universum.
  Blir ju sur när det inte går:(
  Fattar inte vad jag gör för fel.
  Kramar från mig:)

  Svara