Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:07 | november 1, 2011

En tidig god natt

Ligger i sängen bredvid en sovande Liv och tittar på House.
Kommer nog somna snart så jag tänkte bara önska dig en god natt.
20111101-210510.jpg
Varma kramar


8 kommentarer8 kommentarer om “En tidig god natt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va mysigt det ser ut 🙂

  Svara
 • God natt och sov gott;)

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ser så himla mysigt ut 🙂
  Det var väldigt fina juldekorationer du har köpt. jag kommer inom kort gå igenom våra alla juldekorationer för att se vad som är användbart och vad som sett sina sista dagar. För att hinna eventuellt köpa innan det finaste tar slut.
  Änglarna som du ska placera i dina barns rum, ger de ett mjukt ljus, något i stil som en nattlampa? Blev inspirerad att köpa något liknande till min dotter.
  Må gott!
  Bozena

  Svara
 • Hello Nasty B 🙂
  Jag har inte provat de ännu men i butiken såg de ut att ge ett behagligt sken. De var prisvärda i alla fall. Om jag inte minns fel kostade änglarna 49 kr.
  Stor kram
  /H

  Svara
 • Hej Hannah!
  Älskar verkligen din blogg!!!
  Jag hade en jätte rolig dröm inatt, jag träffade dig o blev så nervös att jag började att stamma(vilket jag inte gör ivanliga fall) var tvungen att fundera när jag vaknat om det var en dröm eller verklighet men tyvärr bara en dröm..
  Kram Sussie

  Svara
 • … ska kolla upp ett spännande jobb imorgon-nervöst!
  drömde oxå om bloggträff härom natten vi hade en ytterst besynnerlig konversation…
  Que duerma con los angelitos.

  Svara
 • God natt! Skönt att somna i tid och förhoppningsvis vakna utvilad imorgon. Sov gott!

  Svara
 • Heeej!
  Nu kunde jag äntligen lägga in ett foto igen 🙂
  Jättefint julpynt!! Måste till Ikea snart, har varit sugen på det ända sen Victoria (matplatsen) också skrev om dem. Är så himla trött varenda dag nu bara, så jobbigt när det är så mörkt och jag har en väldigt intensiv period på jobbet nu. Men snart lugnar det ner sig och då ska jag lägga min energi här hemma, förbereda mig inför julen…. 😀 Natti natti

  Svara