Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:33 | november 1, 2011

Jul, jul strålande jul

Hej igen. Tänkte bara visa lite av det jag köpte på IKEA igår.

Vackert virkade stjärnor som jag ska ha granen.De här söta kronorna kommer nog hänga i granen men också användas som bordsplacering, med gästers namn på vid bordet, när jag har julmiddagar hemma.


Köpte tre sådana här söta änglar. En till varje barns rum. De kommer lysa i deras fönster mörka vinterkvällar.


Dessa flugisar ville Liv prompt ha.Köpte även ett kit så vi kan måla när vi ska julpyssla.


Puss och Kram ♥
PS. Du missar väl inte Lyxweekend-tävlingen och tjejkvälls-infon på första sidan?!
 
 
 


14 kommentarer14 kommentarer om “Jul, jul strålande jul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad mycket fint!! Allt det där skymtade inte jag när jag gick lös bland julpyntet på IKEA, måste nog ta en till sväng dit innan det är dags att pynta för julen 🙂
  Kram

  Svara
 • Du får ta en till runda 🙂
  Jag måste dit snart igen, det var massor sim jag ville ha som var slut 🙁
  Kramar
  /H

  Svara
 • De där änglarna att ha i fönstret som det va en liten lampa/boll på, hur lyser den? Det hade varit fint i barnens rum här med 🙂

  Svara
 • Med batterier i botten så lyser huvudet/bollen 🙂
  Kram

  Svara
 • Din blogg lyser verkligen upp i höstmörkret och får en på så bra humör efter en lång dag. Julpyntet gör inte saken sämre! Den där ängel-lampan måste jag köpa också, jättefin!
  Angående dina prickar på halsen, jag har också fått massa prickar fast inte i ansiktet men på rygg och mage, tror också mina är stressrelaterade, märkligt hur kroppen säger ifrån. Hoppas du får en skön kväll!

  Svara
 • Tack fina Heddan! Det gör mig glad att höra 🙂
  Trist att du också fått dessa prickar. Vi får helt enkelt vila lite mellan varven.
  Varma kramar
  /H

  Svara
 • Hej Hannah! Det är nog många som kommer att köpa de vackert virkade stjärnorna i år. Ska ta en tur förbi IKEA nästa vecka när höstlovet är slut och de stora killarna är i skolan igen. Jobbigt det där med stressen. Jag får alltid huvudvärk som varningsignal. Och lyssnar jag inte på den så får jag ont i magen och mår illa. Hoppas dina utslag dämpar sig och att du tar dig tid att varva ner. Jag brukar varva ner när jag går in på bloggfamiljen, ha ha. Idag har vi myst i soffan efter lunch med nypoppade popcorn och kollat på Narnia 3. Perfekt uppladdning inför eftermiddagens bandymatch på framsidan. Pappa och 7 åring mot 10 och 12 åring och granne. Mamma och bebis var publik. Hur det gick? Ingen aning men alla var sams i alla fall. Nu vill jag önska dig en skön kväll. Ta hand om dig min vän. Kram!

  Svara
 • Mysigt och fina julsaker du köpt.

  Svara
 • Hej Hanna!
  Läser din blogg alltid. Men har nästan aldrig kommenterat. Du verkar va en så go tjej och jag älskar att läsa om ditt/ ert liv. Det piggar upp i höstmörkret.
  Själv är jag mamma till en Liam på 2 år, det härligast som finns!
  Så mycket fint de har fått in på Ikea. Måste ta en tur dit snart. Så skoj med träffen i Malmö. Får man ta med en vän? Vad kostar det? När kommer mer info? Är så nyfiken.
  Ha en härligkväll! Kram!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Det här är första gången jag kommenterar men jag har följt din blogg en tid. Vill bara säga att jag verkligen uppskattar ditt sätt att bjuda på dig själv och din tillvaro. Det känns äkta och inte alls tillrättalagt för att ”se bra ut” utåt!

  Svara
 • Trevligt med massa julsaker, har själv tittat men inte köpt något ännu.. Vi ska nämligen flytta mitt i julhelgen så här i småstads hemmet blir det en riktigt konstig jul.. haha Får snylta in oss hos alla andra som pysslar, har julbonat och sådär mysigt aom man bara har runt julen..:) Ha en toppenbra onsdag!!! Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Så härligt med Jul runt knuten! Jag har ett julklappstips som kanske skulle passa dig eller dina läsare. Lite som ett pyssel i digital form… Hittade en ny svensk sajt där man kan göra sin egen logga i form av ett moderniserat familjevapen och sen få det på en massa produkter på sajten. Äntligen ngt personligt som man gjort själv, men som är enkelt att utföra och blir riktigt fint.
  Sajten är http://www.blazon.com

  Svara
 • Härligt med jul! Jag var en sväng på Ikea förra veckan och gjorde mina första pyntinköp :-). Missade dock kronorna!! Såå fina. Fanns dom bland julgrejerna också?
  Önskar dig en fin dag. Alltid lika mysigt och trevligt att kika in här.
  Kram

  Svara
 • Vilken bra ide med kronorna 🙂 hur tänkte du använda de som bordplacering? Kram tina

  Svara