Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:55 | november 3, 2011

Varm i Moscow

Nu ska du få se min nya snygga jacka. Vintern får gärna komma nu 🙂
Jag har gått och drömt om den här jackan länge. Såg den på Märkesbutiken i Båstad och även på Lita i Ängelholm, och bara att se den väckte ett begär som inte har släppt. Gjorde slag i saken och tog av mina besparingar och köpte den. Jag beställde den från CREATIVELOUNGE.
Jag har haft min Lindebergh dunjacka i fyra år så jag tyckte att jag kunde unna mig en ny vinterjacka. Älskar den!

Jag har storlek S i min och färgen heter dark taupe.


Varm och mysig pälshuva.Färgen är mer så här, mer matt än på de andra bilderna. Men de tog Peter med blixt så den ser mer glansig ut än den är.


Man kan ta bort dunfodret och simsalabim så har man en tunnare jacka. Två i ett.


Fin va?
Kommer somna snart, ska bara titta klart på Criminal Minds.
Så sov så gott min vän.
Kram ♥
 
 


12 kommentarer12 kommentarer om “Varm i Moscow”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättefin jacka!! Lyckat köp 🙂

  Svara
 • En skönhet klär i allt, snygg jacka by the way…., ska också lägga mig här blir det film, bevvan haha. Kram och godnatt…

  Svara
 • Hej kan ni inte ta bort inloggningen för att kunna kommentera. Träffar du aldrig din syster längre? Verkar lite konstigt med tanke på så tighta ni var förr, du behöver inte svara på det men om ni är oense för nåt så försök bli sama igen, man vet ju aldrig hur länge man har varann. Kram

  Svara
 • Jättefin jacka, sitter som ”smäck” på dig!
  /karin

  Svara
 • Jättefin! Förstår att du är nöjd med köpet. Hoppas den håller dig varm i vinter! Själv har jag en Fjällräven jacka som jag köpte förra vintern, är supernöjd med den och längtar efter att få plocka fram den snart 🙂
  Sov gott!

  Svara
 • Åh så fin! Det är så härligt att slippa frysa! Jag köpte en ny vintersaga förra vintern, och jag som brukar köra vinterjacka från Gekås eller HM unnade mig förra året en varm och go dunjacka. Den var jättedyr (anser jag) men har redan varit värd varenda krona, och den kommer hålla lääänge till. Blir själaglad när jag tänker på den, älskar att slippa frysa! 🙂
  Mio blev så fin i håret, hälsa honom det! Han var lik William på kortet. Hälsa också att jag tycker han är så vansinnigt gullig i sina lockar, dom ska han aldrig skämmas för… Om några år kommer det håret vara en tjejmagnet 😉
  Kram

  Svara
 • Kontakta mig om du vill veta var man köper en vintersaga…
  Haha, skojar bara, vinterjacka skulle det naturligtvis vara i mitt förra inlägg 😉

  Svara
 • Vintersaga…ja jag undrade vad jag hade missat. Roligt ju!

  Svara
 • Skiiitfin Hannah.Bra köp.Kram.

  Svara
 • Superhärlig!!!
  Japp, ser man något man verkligen verkligen vill ha – då ska man slå till 🙂
  stor kram & ha en super härlig helg!!!

  Svara
 • Superfin!!

  Svara
 • I like what you guys are up too. Such smart work and reporting! Carry on the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my website . ”Blessed is he who has found his work let him ask no other blessedness.” by Thomas Carlyle.

  Svara