Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:40 | november 13, 2011

Du är unik

God morgon min vän. Inatt har jag sovit fruktansvärt dåligt. Har vaknat varje timme och drömt mardrömmar hela natten. Det är alltid samma visa när Peter  inte är hemma. Känner mig tryggare med honom bredvid mig. Pojkarna sa också det  sent igår kväll, ”Det är aldrig läskigt när Peter är hemma!”.
Ändå har jag allt här hemma. En utomhuslampa med rörelsesensor, som skulle passa på en arena. Man blir tokbländad och den lyser upp hela skogen, larm med kamera kopplad till larmcentralen också SOS-larm som jag sätter på varje kväll, grannar med koll, plus att jag låser min sovrumsdörr när vi är själva. Smått manisk.
Fort Knox 🙂
Idag ska jag och barnen gå Årets MAMA-visningen. Förra året missade jag visningen då jag låg i halsfluss. Blä!
Tycker Årets Mama dock borde ligga på en annan dag då det är FARSDAG idag. Idag ska ju alla underbara pappor få lite extra uppvaktning. Vi ska snart väcka Peter med en god frukost och paket 🙂
Nu ska jag ringa min älskade pappa och Gunnar och berätta hur mycket jag älskar dem. Kärlek kan vi inte få mycket av ♥
Grattis på Farsdag alla Pappor!
Igår fick jag så fina bilder av  min kära svärmor. Hon promenerade ensam längs med stranden i vackra Båstad.

Rogivande.


Likt varje litet sandkorn är du unik som vän och människa.

Önskar dig en härlig söndag.

All Kärlek ♥


3 kommentarer3 kommentarer om “Du är unik”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch jag är med så där ”löjlig” när det bara är jag hemma…. Det är inte kul. Ha en bra dag
  Kram

  Svara
 • Ja, ensam när det är mörkt ute är inte så kul. Tur att du har barnen och ditt maffiga larmsystem:-) Jobbigt att sova dåligt! Jag brukar tänka så dumma tankar när jag ligger sömnlös och är trött. Sen när morgonen kommer och jag trots allt fick lite sömn så brukar jag undra hur jag kunde tänka så mycket och tokigt under natten.
  Men nu är det ny dag. Farsdag! Kul. Önskar dig en fin dag. Lycka till på MAMA-visningen.

  Svara
 • Förstår att det är jobbigt att sova själv. Är nyskild och har barnen varannan vecka. På nätterna när man vaknar och är helt själv känns det lite kusligt i den tomma lägenheten och sen känns det så ledsamt att titta in på barnens tomma bäddade sängar.

  Svara