Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:30 | november 13, 2011

FARSDAG

Hej igen min vän. Vi väckte Peter med paket och fina teckningar som barnen gjort. Sedan bjöd vi honom på hans favorit, tomtegröt till frukost.

En stor kopp med varm mjölk och en chokladklubba att doppa i väntade också.


En tårta hör också dagen till. Mmmm!Vitchoklad och hallonmousse.


En tjocktröja, raggsockor och...


... en gullig bok, Barns tankar om pappa, gömde sig i paketen.


Nu ska vi göra oss redo för att fara in till stan.
Varma kramar ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “FARSDAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt 🙂

  Svara
 • Lyckliga Peter med en så omtänksamma barn och underbar fru.Det är han värd.Lycka till på mama galan idag.Ser fram emot bilder senare.Puss o kram.

  Svara
 • Kan tänka mig att Peter blev väldigt glad över det fina farsdags firandet! Fina, kärleksfulla teckningar, fint paket och en mumsig tårta.
  Hoppas ni har haft en bra dag!

  Svara
 • Hej
  Undrar var man köper såna chokladbollar att doppa?
  Låter ju jättegott!
  Kram!

  Svara
 • Hej hej!
  Jag undrar vad dina jätte fina ugg skor heter och om storleken är normal, alltså de. Man brukar ha i sina skor! Vi har nämligen inte skon i min stad så tänkte jag skulle beställa den!
  Ha en bra kväll!
  Kram Emma

  Svara
 • Inga dåliga presenter 😉 fin tårta, vi har knappt hunnit fira, men sambon fick frukost på sängen och presenter, en t-shirt där de står världens bästa pappa på som han visat upp sig i på klassinnebandyn idag, lite kul då vi såg flera andra pappor som fått en sån tröja :=) samt världens öl fick han också (bok) kallingar och en stor mugg med världens bästa & gulligaste pappa . Sen åt vi ute efter innebandyn, mend e var för vi ej orka göra mat då sonen kom till semifinal och tiden drog iväg. Hoppas ni haft en trevlig efm kramar ..

  Svara