Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:40 | november 14, 2011

Gumsjuk produkttestare

God kväll min vän. Hoppas allt är väl med dig. Jag ska lägga mig tidigt ikväll för imorgon har jag en lååång och rolig dag framför mig. Har tagit helt ledigt hela dagen. Inga jobbsamtal, inget jobb bara egotid. Morgonen börjar med att jag ska hem till syster och träffa bebis. Åh, vad jag längtar! Jag kommer bli galen känner jag 🙂 Det ska mysas, snosas och överösas med presenter. Efter det ska jag och Jessica göra något som jag knappt vågar berätta…
Vi ska på Twiday. Två gumsjuka tanter ska höja medelåldern med tjugo år och gå och se ALLA Twilight-filmer på bio. Ett film-maraton som SF anordnar. Jag satt som en psyksjuk och bokade biljetterna mitt i natten då de släpptes för flera veckor sedan. Den första visas vid 15.30 och den sista, den senaste, vid midnatt. Peter tittar bara på mig och skakar på huvudet 🙂
Ja ja, lite gumsjuka och vampyrkärlek är väl inte så farligt?
I samarbete med ALLT FÖR FÖRÄLDRAR kommer jag köra olika produkttester. Prova produkter som de säljer i sin webbshop och ge dem betyg och rekommendera de bra till Dig.
Idag monterade jag in AXKID bilstol som vi ska testa.
Jag ger den ☺☺☺☺ av fem glada gubbar efter monteringen. Imorgon får vi se vad Liv ger den. Hon är en tuff domare och det är trots allt det som är det viktiga, att barnen sitter bra och säkert.
Stolen har ett  självjusterande fempunktsbälte vilket betyder att bältena spänns fast runt barnet och huvudskyddet följer med varje gång man sätter barnet i stolen. På andra stolar så får man själv se till att justera bältena och huvudstödet i den takt som barnet växer. Du kan med andra ord skjutsa ett barn till dagis och och ett annat hem utan att man behöver justera stolen. Smart!
Stolen kan användas både bakåt- och framåtvänd i bilar både med och utan Isofix. Kidzofix kan användas för barn på 9-25 kg med bilens trepunktsbälte, 15-25 kg framåtvänt med bilens trepunktsbälte och 9-18 kg framåtvänt med stolens fempunktsbälte.
Nu måste jag sova så jag inte somnar under gumsjuke-maratonet imorgon.
Puss och kram ♥
 


7 kommentarer7 kommentarer om “Gumsjuk produkttestare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det gör du rätt i! En egodag behöver alla i bland =) vad härligt att äntligen få mysa och gosa med den lille. Hoppas du och Jessica får en toppen kväll. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och titta på Medium. Kramis

  Svara
 • Guuuuuuu va mysigt med bebisgos!! Nu blir jag lite avis 😉 Jag ska ne snart lägga mig men kommer väl inte kunna sova. Jag har beslutsångest. Vann 1000:- i presentkort på skor och hur lätt är det att välja. Phu. Ha det så bra och hoppas filmkvällen blir bra 😀
  Kram

  Svara
 • Åh vad härligt med en ledig dag och att få bebisgos, stort GRATTIS till dig som blivit moster till ännu en söt liten pojke!
  Jag är med galen i Twilight, får vänta tills nästa vecka dock innan jag ser nya filmen, längtar!!
  Kram Sofie http://www.alltforforaldrar.se/frusofie

  Svara
 • Vad härligt att få lite bebismys imorgon, de är ju så goa de små liven!
  Klart du skall på Twilight marathon, UTAN ATT SKÄMMAS FÖR DET!! 🙂 Jag har själv inte sett de filmerna, men känner andra som är tokiga i dem så jag kan förstå att man kan bli det. Jag kanske får ta ett eget litet vampyr marathon hemma någongång för att se om filmerna är något att ha 🙂
  Sov gott!!

  Svara
 • Äntligen mys med syrrans bebis, vad kul. Låter som en toppen dag för dig imorrn, men bio från halv 4 till midnatt tyfft, hoppas de har en soffa man kan ligga i 😉 hehe kudde och täcke också tack…*s* nädå, de låter som en super duper toppen grej att göra, har ej sett filmerna. Så får väl kolla in dem, har för mig jag gav dottern filmerna förra året i julklapp, 2 eller 3 av dem om de var de..hehe..have fun…kram kram

  Svara
 • Haha, jaha är man gumsjuk om man ska på Twiday? Count me in! Jag är tvåbarnsmamma, snart 30 och enda chansen man får att njuta av filmer är att se dem på bio. Kanon med 4 filmer i rad! Och sen att man får drömma sig bort lite är ju bara grädde på moset! Hoppas ni får en supertrevlig kväll, det ska jag ha. KRAM

  Svara
 • Jag tyckte det var svårt att förstå hur det fungerade med bältet och nackskyddet?? Hur kan det vara självschyssterande??

  Svara