Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:04 | november 14, 2011

Lekkamrat

Hej min vän. Dagen har gått i ett så jag har inte hunnit skriva så mycket. Sorry. När jag hämtade Liv på förskolan följde hennes bästis Meija och hennes mamma med oss hem också. Som Liv har längtat!
Idag var första gången som en kompis följde med henne hem. De har lekt och haft roligt. Den vanliga gnälliga tröttheten som brukar infinna sig på eftermiddagarna existerade inte. Kanske ska vi ta hem kompisar varje dag 🙂

Fikadags.


Kram ♥


4 kommentarer4 kommentarer om “Lekkamrat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina du.Tänk vad tiden springer iväg.Redan dax för riktiga kompisar.Jag tycker inte det är längesedan lilla Liv låg i famnen på dig;)Hoppas alla möten gick bra idag.Här hemma funderas det och tänks fortfarande mycket på du vet vad.Önskar dig en skön kväll.Puss o kram.

  Svara
 • Åh va underbart! Så mysigt att se att de ser då glada och pirriga ut 🙂

  Svara
 • Hej hannah
  Jag undrar bara va ni gör på ditt jobb, åker ni bara runt o säljer o visar upp barnvagnar?, elr vet du någonting som är i trä som skulle förbättra era barnvagnar? jag har nämligen ett uf företag(ungföretagsamhet) och vill gärna göra nånting som folk kan ha nytta av o har med barn att göra så vet du nånting som ni småbarns föräldrar saknar som skulle kunna va i trä så får du gärna tipsa o så:)elr om ni behöver nån detalj på barnvagnarna i trä

  Svara
 • Vad de två töserna verkade ha roligt tillsammans, utklädda och superglada 🙂 Kan förstå att Liv hade längtat efter att få ta med sin första kompis hem efter en dag på förskolan 🙂
  Hoppas din mötesdag har varit bra!!

  Svara