Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:01 | november 16, 2011

Har Du gjort någon glad idag?

Hej min vän. Är allt väl?
Jag ska strax börja med middagen men ville bara titta in och säga hej först 🙂

Liv och Mio myser i soffan och han lär henne spela Skylanders.


Minns du min fina poster som jag har på mitt skrivbord på kontoret, där det står ”Har du gjort någon glad idag?” . En bra påminnelse varje dag.
Det är Elisabeth Ädelroth som gjort den. Nu har Liv även fått en tavla från henne som jag älskar.
Nu ska jag beställa en skyddsängel till Charlie också. Fin va?
Varma kramar ♥


12 kommentarer12 kommentarer om “Har Du gjort någon glad idag?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken söt tavla 🙂 Jag ska göra mina vänner glada genom att bjuda de på mysig fika ikväll 😀
  Kram

  Svara
 • Wilma blev glad när jag sa att hon å alva kunde få sova hos mig i natt när pappa är borta:)

  Svara
 • De tror jag Syrran din uppskattar, de hade jag gjort genom att få en sån fin tavla till mina barn 🙂 Jag har haft en bekant på fika, vet inte om hon var gladare för det, men de kan man väl hoppas hehe. Annars har jag väl gjort mina arbetskamrater glada inatt då jag bjuder mycket på mig själv och skojar och skämtar , är en liten humorist imellanåt, lite av en clown vill säga. Kallade mig nog själv skolansclown när jag var mindre, kanske e jag en pajas nu då..*s* Ta hand om dig och de dina, kram och trevlig kväll.

  Svara
 • Åh det måste jag köpa till Gustav också! Var kan jag beställa den?
  Kram kram
  M

  Svara
 • Hej Matilda! Det är från mig tavlan kommer,vad roligt att du gillar den, det värmer! Mitt företag heter Color your life och jag heter Elisabet Ädelroth. Du kan handla tavlan i min webbshop http://www.adelroth.com/index2.html
  Ha en bra kväll!

  Svara
 • Vilken vacker tavla! Jättesöt faktiskt. Klart goa lilla Charlie ska ha en.
  Min äldsta son ( 12 år ) gjorde mig och sin 7 åriga lillebror glada i dag. Han följde med honom på en innebandyturnering som fritids hade anordnat sent på eftermiddagen. Jag fick inte ihop det med bebis, 10 åring som klurade med matteläxan och en man som var på jobbet. Han kom in i köket när lillkillen fick sin gröt och sa. Jag kan ta med honom på bandyn om inte du hinner mamma. Det är lugnt för jag är redan klar med min läxa. Jag tar med mobilen och ringer när vi kommer dit och innan vi går hem. Åh, jag blev så glad och 7 åringens tårar var ett minne blått. Själv vet jag inte om jag gjort nån glad i dag. Måste jobba på det!
  Önskar dig en fin kväll söta Hannah. Hoppas du får sova ordentligt i natt:) Kram!

  Svara
 • Den var jättesöt, tavlan!
  Jag gjorde mig själv glad idag.. började på mitt nya jobb! wweeeii!!! 😉
  Kram Mia

  Svara
 • Ååå, vilken fin tavla! En sån skulle min lilla Ronja ha 🙂
  Idag har jag inte träffat så många då vi ligger hemma och snörvlar alla tre…Men har nog lyckats göra min älskade dotter glad iaf! ♥
  Ha det bra! 🙂
  Kram Jessica
  http://piinkeyes.blogspot.com

  Svara
 • Vilken supersöt tavla!
  Du gör mig glad genom din blogg där du sprider glädje =) Tack!

  Svara
 • Vilken underbar tavla Liv fått och vad glas Charlie blir!
  Önskar dig en fin kväll, missa inte Grey´s:)
  kram kram

  Svara
 • Åh vilken söt tavla, en sådan blev jag sugen att köpa till mina bästa kompisars lilla bebis, den var jättefin! Alla borde få ha en egen liten skyddsängel 🙂

  Svara
 • Jag gjorde nog ingen glad. Men DU gör mej glad.
  Puss och kram.

  Svara