Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:00 | november 20, 2011

Juldoft

Hej min vän. Har du en skön söndag? Jag har haft en fin dag med Lenita och hennes barn. Sedan de for hem så har vi bara slappat som du vet 🙂
Hann dock med en snabbis till IKEA. Tittade efter en växa-säng till Liv. Hon måste vänja sig att sova i egen säng, så jag tänkte om hon fick vara med och välja säng och lakan och kanske ett gosedjur som kan sova i den med henne så blir det lättare. Liv somnade i bilen och var sur när vi kom dit så jag kom hem med värmeljus istället. Värmeljus med doft av jul, pepparkakor, äpple och kanel.
Nu får det gärna komma lite snö också 🙂
Puss ♥


10 kommentarer10 kommentarer om “Juldoft”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Doftljus får man aldrig nog av, skall bli gott att få tända juldoftljusen snart 🙂 Juldofter i ljus från IKEA har jag dock aldrig köpt, de luktar säkert alldeles underbart!!
  Ha en fantastisk kväll!

  Svara
 • Jag använde alltid IKEA’s doftljus tidigare, men nu är det bara Yankee Candle som gäller. Är just nu på jakt efter mitt favvojuldoft, Sparkling Cinnamon. Det tog ju slut förra året 🙂
  På torsdag kommer jag fixa hela julkittet, inkl julgranen 🙂 Och sedan på fredagkväll bara sitta och njuta av det med ett stor kopp glögg och pepparkakor 🙂
  Kram

  Svara
 • Go kväll Hannah! Kommer ihåg det där när det var dags att köpa större sängar till barnen. För våran del blev det först växasäng. Men det blev inte så lyckat. Vi sov lite hur och var som helst om nätterna kommer jag ihåg. Så det slutade med att vi köpe 90 sängar rätt så omgående så även en vuxen fick plats. Underlättade för min rygg kan jag säga:-) Nu för tiden sover alla bra och i sina sängar som oftast men då var situationen annorlunda.
  Annars har söndagen varit lugn. Myst med familjen. Några tvättmaskiner har även klarats av. Barnens jackor och skalbyxor blev helt nergeggade av fotbollsmatcher på tomten i duggregn. Det är tydligen väldigt viktigt att slänga sig efter bollen när man står i mål. Om och om igen…
  Önskar dig en mysig kväll med dina fina doftljus. Varm kram<3

  Svara
 • Åhhhh dom luktar ju bara så gott!!! Brukar också köpa dom när jag är på Ikea, vi har ju fått nytt stort fint Ikea i Västerås =) LYX!!!!

  Svara
 • Jag missbrukar doftljus, så tack för tipsen 😉 Luktar dom som de ska? Ibland blir doften för syntetisk(?) tycker jag. Köpte glögg idag från Herrljunga med smaken äpple/kanel. Ska avsmakas nu till ”The Holiday” 🙂

  Svara
 • Jaa, lite sno hade varit gradde pa moset denna tjuvstart pa julen. Vi har tjuvstartat med lite julmys och pynt. Hoppas du far en fin start pa veckan! kram towe.

  Svara
 • Så fort vi köpte en säng till Olivia i stället för spjälsäng så kunde hon ju ta sig ur för egen maskin och sprang in till oss.. Gick omöjligt att få henne sova i sin säng så plötsligt fick vi en nattgäst som stannade i över ett år. Så stackars sebbe hade inget val när han kom utan fick snällt sova i sin spjälsäng för att inte få karatesparkar och en rak höger i sömnen av Olivia. Men efter några månader tröttnade hon nog på att bli väckt av hungrig bebis stup i kvarten och flyttade snällt in till sitt rum igen och sover nu i sin egna säng. Skööönt! Och Sebbe som blev van att sova i sin säng från start sover i sitt rum. Äntligen sovrummet i fred! Älskar att läsa eller kika på tv när jag gått och lagt mig så nu kan man äntligen göra det igen.
  Lycka till med sängjakten till Livan. Hoppas hon hittar nån hon gillar och vill sova i 😉
  Kram på er och hoppas ni haft en skön kväll. Och vad glad jag blir att lille Charlie mår bättre!!! ♥

  Svara
 • Gokväll eller Godnatt! Härligt med doftande julljus, tiden rusar och nästa helg är det 1:a advent. Utegranen är på plats, bara att sätta dit ljusen i den och tända den först på lördag…..innte för tidigt. Ikväll har jag jobbat ett extrapass med barn o ungdomar som har det jobbigt, tur att det finns vuxna som bryr sig och vill dem väl fast de har det jobbigt och struligt, längtar hem till mamma, pappa men kan inte bo hemma pga olika anledningar. Ny vecka med jobb och så måste mirakeltrasorna fram och putsa till fönstrerna, de är inte precis rena…Hoppas ni hittar en go säng till lilla Liv, till oss sa de på bvc att låt dem sova hos er..en vacker dag vill de inte sova där längre….
  Natti o sov gott!
  kram kram

  Svara
 • Är de ljusen bra? Doftar gott? Eller är det bara en blanding av alla möjliga doftersom är starka och inte goda?

  Svara
 • Visst luktade de gott pepparkaks ljusen , älskar dem…köper alltid på mig ett lager doftljus på Ikea älskar deras vaniljljus mumma för själen : ) kram*

  Svara