Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:56 | november 21, 2011

Doft, doft och åter doft

God eftermiddag vacker. Hoppas att din dag har varit bra. Här hemma råder full kalabalik. Trevlig kalabalik. Pojkarna har kommit hem och Liv är galen av glädje. Det skriks, jagas, skrattas och några tjuvtyp hit och dit delas ut i rent glädjerus. Kärleksnyp 🙂

Jag behövde verkligen piggna till så jag for ner till Ombonat och kikade. Att bara gå in där är som balsam för själen och ögonen. Julpynt och mysiga lyktor börjar fylla butiken. Glädje!

Det är på Ombonat som jag köpt mina fina runda utekrukor, även mina sjukt snygga grå grovstickade vantar, mössa och halsduk är köpta där.

Mio gillar inte tantaffärer, som han kallar det, men följde ändå med mig. Kärlek ♥

Visst blir du lite glad av synen?

Gillar de här trälyktorna. De skulle passa här hemma, utanför entrédörren.

Jag köpte ett doftljus. Jag är verkligen galen i goda dofter. Älskar sköljmedel (som du vet), doftljus (uppenbarligen) ja, allt som doftar fräscht.

Smet även in på Rost och Russin och köpte ännu mer doft 🙂

En elektrisk doft-mojäng från Yankee Candels. Nu doftar det clean cotton i hela huset.

Peter undrade om han kommit till ett horhus i Texas när han klev innanför dörren 🙂

Kram kram ♥

 

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Doft, doft och åter doft”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar yankee candle, inte sett de där förut, måste ha!! 🙂 Köpte nåt billigt doftljus på ikea men blir bara yr i huvudet och Olivia utbrast ännu en gång ”vad är det som luktar som faaaan” så jag har nog äntligen lärt mig att man får vad man betalar för när det gäller doftljus.

  kram!!

  Svara
 • Vilken underbar affär, jag älskar sådana och de såg ut att ha massa fint! Jag har tänt mina juldoftljus hemma, kunde inte hålla mig längre, nu doftar det juuul 🙂

  Ha en fin kväll med busungarna!

  Svara
 • Vilken underbar butik!! jag älskar sådana affärer och tror Peter får göra min sambo sällskap på utsidan 🙂

  Hoppas du får en mysig måndagkväll!

  Kramar Bella

  Svara
 • Jag ser att dom har mateusporslin i affären och jag älskar det. Jag tycker att det är så himla vackert =) jag fyller snart 25år och det står högst på önskelistan =)

  Kram kram

  Svara
 • Du är som mig med andra ord, galen i sköljmedel 🙂 Skäms nästan när jag berättar det här men okej, när jag födde min första dotter för 4 år sedan så fick jag under graviditeten en märklig ”fetish”.. lukta på sköljmedel och nytvättade kläder, samma sak när barn nummer 2 föddes.. nu har jag inte varit gravid på läääääääänge (tänker inte bli heller) så är det där fortfarande kvar! Är fullkomligt GALEN i sköljmedel, det luktar ju såå gott 😉 Min favorit är Softlan, den blåa flaskan.. herreguuud. Vilken favorit är din Hannah? 🙂

  Svara
 • Ha ha! Jag känner igen mig 🙂 Den blå Softlan är också min favorit men nu har Comfort kommit med Strawberry Lily kiss. Mmmm! Du kommer älska den.

  Puss

  /H

  Svara
 • Hej Hannah!

  Nu så äntligen tog jag mig i kragen & blev medlem i er familj 🙂
  Vet inte riktigt vad jag ska skriva,känns lite ”konstigt”,man känner inte dig men man tycker det lite grann 🙂
  Jag har följt din blogg i många år…ni bodde i er lägenhet & var sambos,så visst är det en stund jag hängt med?! 🙂
  Jag tycker att din blogg är så härlig,mysig & ”galen”,precis som det ska vara…
  Ser framemot många fler blogginlägg från dig.
  Du är härlig precis som du är Hannah!

  Önskar dig & dina goa barn en trevlig vecka!

  Svara
 • Fina Jane,

  Vad glad jag blev av det du skrev. Tack ♥
  Hoppas att du kommer fortsätta att trivas här i familjen 🙂

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Så glad jag blev att du ”såg” mig
  Tack för ditt svar,det värmde mitt <3
  Jag har varit med sen starten & jag kommer inte att lämna denna härliga familj

  Önskar dig & dina nära & kära en fortsatt härlig vecka!

  Kramar

  Jane

  Svara
 • Så glad jag blev att du ”såg” mig 🙂
  Tack för ditt svar,det värmde mitt <3
  Jag har varit med sen starten & jag kommer inte att lämna denna härliga familj 🙂

  Önskar dig & dina nära & kära en fortsatt härlig vecka!

  Kramar

  Jane

  Svara
 • Hej! Jag hade länge, länge letat efter en lampa som jag är så förtjust i, men visste inte vilket märke den var ifrån och hade inte hittat den i någon affär tidigare.. Men så läste jag din blogg och såg det här inlägget om den mysiga affären i Sigtuna.. Och vips så dyker den upp på en av dina bilder! Så jag hoppade in i bilen dagen efter och åkte dit från Uppsala och nu är jag äntligen ägare till den droppformade kristallampan! Stort tack för dina inspirerande bilder och butiktips!

  Svara