Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:44 | december 2, 2011

Tips på julrecept i samarbete med Milda

Hej min vän. Efter en lång dag på badhuset Experium sitter vi nu och äter tapas på Hotel Bügelhof. Har det fantastiskt mysigt så har du inte varit här kan jag varmt rekommendera det. Tänkte passa på att tipsa om en kokbok och app inför julen. Jag har ett samarbete med Milda och tillsammans tänkte vi tipsa om en hjälpande hand inför julen i denna annons. För äntligen kan t.o.m. jag lyckas i köket. Normalt sätt använder jag mig av allas vår Victoria på Matplatsen men nu har jag ett nytt tips till dig. För att göra det så enkelt som möjligt att lyckas med julbordet har Milda tagit fram en ny julkokbok. Den är fylld av enkla recept där varje moment är numrerat och förklarat så till med jag förstår. Det finns recept på de mest populära rätterna och godsakerna som finns på ett klassiskt julbord.

Kokboken finns även som en talande recept-app. Den gör det ännu enklare eftersom den berättar hur du ska göra i köket. En röst guidar dig steg för steg genom arbetsmomenten, så du har alltid händerna fria att laga mat med. Coolt va?

Nu har du chansen att få både kokbok och appen gratis fram till den 31/12 2011. Allt du behöver göra är att gå in på milda.se och läsa mer. Kokboken går att beställa inom Sverige och så länge lagret räcker. Skynda, jag har redan skickat efter min.

Vi hörs snart igen. Stor kram.


2 kommentarer2 kommentarer om “Tips på julrecept i samarbete med Milda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Synd att du samarbetar med ett margarin företag: http://www.bt.se/sport/margarin-den-storsta-halsofallan(944761).gm
  Hoppas att du använder smör i ”hemlighet”. Skulle aldrig ge barn margarin!

  Svara
 • Håller med…margarin är rena giftet!! =(

  http://www.aftonbladet.se/matvin/karinahlborg/article10776641.ab

  Bregott eller äkta smör är det bästa man kan använda! Rena, naturliga ingredienser utan kemiska tillsatser! Skulle heller aldrig ge mina barn margarin!
  Milda har ju ”Milda Guld – med smak av smör” nu också och man tar sig för pannan! Varför ska man använda margarin med smörsmak när det finns RIKTIGT smör? Ok att äkta smör är lite dyrare kanske men ack så mycket bättre och inga hemska tillsatser som margarin har!
  Jag hoppas också som Bettan2, att du använder smör i smyg när du bakar och lagar mat.. 😉

  För övrigt har du en bra och trevlig blogg! =)
  Kram & God Jul till dig och familjen!

  Svara