Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:15 | december 7, 2011

På Grensen

Hallå i stugan. Nu är jag hemma igen. Har haft en rolig dag med min kära mamma i Oslo. Älskar Oslo, det är en så vacker stad och det gjorde inte staden sämre av att det var massor av snö. Underbart.

Jag och mamma var där och gjorde en intervju för en norsk tv kanal. Kanal 10. Programmet kommer sändas strax innan jul.

Programledaren Ruben, mammi och jag.

På Grensen med Ruben Agnarsson.

Hemma ser det likadant ut. Vill fly. Längtar ju så efter att få göra julfint. I helgen skulle jag haft vänner över med sina barn, och vi skulle julpyssla och baka men planerna fick ändras. Julbaket fick flyttas hem till Jessica. Jag har inte bakat en enda julkaka, tur är väl det tänker den som blir bjuden på dem 🙂 Men nu i helgen ska jag göra Victoria, Matplatsens bountybollar (mina blev vidriga skitkluttar förra året. Minns du?), lussekatter, knäck och pepparkakshus.

Har du gjort något juligt ännu?

Evighetsprojekt.

Nu höll jag på att drgela över tangenterna av ren trötthet.

God natt.

Kärlek ♥


17 kommentarer17 kommentarer om “På Grensen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hEJ DÄR, ETT TAG SEDAN NU. jAG JOBBAR PÅ SOM VANLIGT OCH SNART BLIR DE LITE LEDIGT. Orka ändra texten sorry. Har bakat lusse bullar två ggr, vanliga och sen vailjsaffrans bullar supergoda 🙂 Ha de gott och söta drömmar, kram K

  Svara
 • Men åh vad jag lider med dig när jag ser erat kök. 🙁
  Vi renoverade badrum i våras/somras, och det är verkligen ingen höjdare att bo i kaos. Fast vårat inte ens var i närheten av det ni har…
  Hoppas verkligen det blir bra och att det går FORT!

  Stor kram!

  Svara
 • Åh din stackare, har själv levt i renovering från och till i 10 år, samt tillbyggnad, upphöjning av tak , graviditeter, småbarn i röran etc.
  Men, det kommer säkert att bli jätteläckert när dt är färdigt.
  Nej, jag julbakar inte…jag hinner inte. Jag köper färdigt…..Och slipper stressen.Önskar jag hann / hade tålamod, för dt är ju alltid godast hembakat:-)

  Kram

  http://blogg.mama.nu/annorlundaunderbara
  Sexig,fräsch, snygg…nähä….inte dt nä:-(

  Svara
 • Vad kul att du tycker om Oslo, det är en underbar stad! 🙂 Synd att köket är oklart nu i juletider, men då är det tur att pysslet gick att flytta. Bountybollar?! Det lät VÄLDIGT gott, måste jag kolla upp receptet på, smaskens! 🙂

  Sov gott!!

  Svara
 • Hej sköna böna! Jag måste fråga dig, eftersom jag tänkt fråga dig många ggr när du haft den på bild, den ser SÅ skön ut som vardagströja… Varifrån kommer den beige’a tröjan?? Har letat efter en sådan men inte hittat……. En kram från mig till dig!

  Svara
 • Hej lilla gullprutt! Liv ser oerhört skön ut på bilden. Hon verkar inte lida lika mycket som du av lack of julmys 😉
  Jag gjorde Victorias saffranskladdkaka med vit choklad och tipsade även om den på fb för den blev SJUKT god!!! Nu har även en del fb-vänner gjort den och de är också supernöjda 🙂

  Kram!

  Svara
 • Jag gjorde Bountybollar med min yngsta igår, de blev sååååååå goda men så galet skitfula…
  Hur får man till chokladöverdraget så det blir snyggt?? Jag la dem i små formar och det räddade en del..;)
  Ska in och fråga Victoria för hennes blir perfekta, något knep måste hon ju ha för att ”det bara blir så” tror jag inte på…:D
  Håller tummarna att ditt hem snart är återställt…

  stor kram Malinapralina

  Svara
 • Usch, I KNOOOW det där med renovering. Jag har både byggt ett hus OCH renoverat ett hus. Med två olika karlar fast det kanske jag inte behöver säga. Att bygga ett hus med en 2 åring och en nyfödd var ungefär som att gå på vatten, dömt att misslyckas. Tänk när jag en dag stod där med minstingen i bärselen, 2 åringen med eget snickarbälte som skulle pilla på allt, amningssvettig, hormonell med sprutande gigantpattar och slutpumpad och han kommer in och säger ”Ska det se ut sådär? Det ser ju förjävligt ut Nina!” Kan säga att min spackelspade var 1 mm ifrån att snitta hans tinning. Packade i ungarna i bilen och drog hem med snor och tårar rinnande! Det blidde separation, ok inte pga av just det men ändå! 😉 (Vi är kanon vänner idag kanske jag behöver tillägga!) Men då träffade jag en ny man och så tänkte vi att vi renoverar. Jobbigt som fasen men det håller än idag så renovering kanske är bättre än husbygge. Vi säger att det är så! 😉 Inte kul att leva i ett kaos men sen när det blir klart så har det varit värt varenda sekund.

  Puss & Kram och TJIEEEMPA!

  Svara
 • Hej Hanna
  Jobbigt att bo i renoveringskaos men det kommer säket blir bra. Jag brukar titta in hos Matplatsen hittar alltid en massa gott där. Ska nog också testa lite julgodis. Kram ha en finfin dag

  Svara
 • Julpyntat – check
  bakat pepparkakor – check
  bakat lussebullar – check
  gjort eget pepparkakshus – check
  varit på julkryssning till Riga – check.

  Men hade det inte varit för att jag har barn så hade jag nog inte julpysslat som jag gjort. Det är mest för deras skull. Tänk positivt ert kök blir kanon när det är klart!

  Svara
 • Hoppas du mår bättre idag!!
  KRAM, Carina.

  Svara
 • vad trist med renovering nu till jul och allt. När kommer vi att kunna se bilderna från bloggträffen??

  Svara
 • Inget kul med renoveringar. vi renoverade vårt kök och badrum samtidigt.Det var riktig kaos det.Kyl o frys stod i vard.rummet.Vi åt ute eller snabbmat i över en månad.Men vi valde det själv.Aldrig mer säger jag bara.Det var en tuff tid.Nu hade vi ju inga barn så det förenklade det hela.Den enda trösten är ju att det kommer bli riktigt bra och riktigt fint till slut.Det positiva är att du samtidigt får städat och kastat en massa onödigt eller hur Hannah;))Lycka till .Kram kram.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Nu kunde jag kommentera på din sida. Går inte alltid för mig.
  Egentligen skulle jag kommentera på på matplatsen( skulle fråga en sak om receptet). Men det går inte. Vad gör jag för fel??
  Jag har loggat in och det står välkommen uppe i hörnet men det går inte att kommentera. Helt mysko.
  Häromdan skulle jag kommentera på starwomen men det gick inte heller.
  Det är inte ofta jag skriver nåt men just om man vill fråga nåt om recept så är det ju bra att kunna göra det.
  Vet du varför det är så?
  Ha en bra dag! Kram!

  Svara
 • Hej söta du! Skönt med diskmaskin i allt kaos i alla fall 🙂

  Du passar jättebra i din nya hårfärg och frisyr. Hoppas du trivs i din nya inramning 🙂

  Jag bakade bountybollarna igår. Mina blev inte så snygga. Men man kan ju blunda och smaka. Goda blev de.

  Idag har jag ramat in en stor förstoring ( 100 x 70 ) av en bild tagen vid vårt landställe nere vid strankanten. Tog bilden förra julen då det var fullt med snö och solen sken så vackert. Det riktigt glittrar i snön. Min älskling ska få den på söndag då han fyller år <3 Han älskar den stranden och har varit där varje år sen han föddes. Nu hoppas jag bara han tycker den är lika fin som jag tycker 🙂

  Hopps du känner dig bättre idag. Om inte så får du krya på dig 🙂
  Önskar dig en mysig kväll. Kram <3

  Svara
 • Jag har bakat lussebullar, det är det enda jag har gjort än så länge! 🙂 Men dom blev galet goda så funderar på om jag ska göra ett lass till! =) ”Jullov” nästa vecka så då kanske jag kan passa på ;p

  Svara
 • Var på Kaknästornet igår och åt årets första julbord. Mycket gott.. känsdes lite konstigt dock att önska God Jul och samtidigt spana ut över ett grönt och soligt Stockholm =)

  Svara