Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:41 | december 14, 2011

Pepparkaksleverans

God kväll min vän eller kanske god morgon. Jag har inte somnat ännu, sov ju halva dagen 🙂

Har fixat i köket hela kvällen. En skön känsla att kunna plocka ut glas och tallrikar ur skåp istället för att plocka upp de smådammiga från golvet. När allt är fint och iordning så ska jag visa dig köket.

Stackars lilla Liv missade sitt Luciafirande på förskolan och fick sitta på barnakuten istället. De ringde från förskolan precis när jag skulle göra mig redo för att hämta pojkarna och fara dit. Liv hade fruktansvärt ont i magen och bara skrek.

Hon var förstoppad men med hjälp från doktorn och klyx så mådde hon snabbt bra igen. Vi fick rådet att köpa hem receptfria Klyx från Apoteket om det skulle hända igen. Kan nog vara bra att ha det hemma nu över jul när matrutinerna kommer vara lite si så där och det kan bli lite mycket av det goda.

Liv som hade längtat så efter att få sjunga och lussa.

Har genom åren fått säkert hundra frågor om var jag har köpt vårt skåp som vi har i köket och har lovat att säga till om vi vill sälja det. Nu är det dags så är du intresserad så skicka ett mail till [email protected]. Skåpet kommer från R.O.O.M. Ska lägga ut det på Blocket men ger er som frågat en chans först. Vill gärna bli av med det direkt för just nu står det mitt i vardagsrummet med ett utbytt kök, kylskåp, frys, ugn och micro 🙂

Nej, nu måste jag sova.

God natt.

All Kärlek ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Pepparkaksleverans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ååååååå precis ett sådant skåp har jag planer på att köpa nu när vi får våran nya lght men tyvärr bor jag en bit bort från sthlm=( annars hade jag gärna köpt det.

  Tråkigt att din tös missade Lucia hoppas hon är på benen snart igen…

  kram!

  Svara
 • Ja fy förstoppning är inte alls kul, Filippa hade de mycket som liten. Så vi hade alltid resolax hemma, då gick de över. Idag är hon ”bra” i sin lilla mage, men fy vad jobbigt vi har haft det och givetvis även hon.

  Ni får fixa ett luciatåg hemma istället, så blir det bra. Ha en härlig onsdag, kram Kerra

  Svara
 • Lilla Liv, får gråten i halsen när jag ser henne sitta där. Hon som var så uppspelt. Men så är det ibland, hon lussemysa hemma istället.
  Härligt med nya köket! Jag har precis flyttat in grejer i nya badrummen hemma!
  Hoppas ni får en fin onsdag!
  Kram

  Svara
 • Stackars lilla Liv, att bli dålig precis när hon skulle lussa, vilken otur! Men så skönt att höra att hon mår bättre nu.

  Kram kram

  Svara
 • Åh det är superfint! Vad vill ni ha för det?

  Stackars lilla Livan! Förstoppning som kan göra så ont!

  Svara
 • Stackars lilla Liv som såg så mycket fram till Lucia på Förskolan.Det kommer fler gånger.Huvudsaken att hon är bra igen.Inget kul alls med förstoppning för dom små liven.Hon är så söt där hon sitter med sin napp och snuttefilt men ser dock lite trött och medtagen ut.Puss och kram på er båda.

  Svara
 • Stackars lilla Liv, hoppas hon är bra i magen idag och att hon slipper ha sådär ont igen!
  Lycka till med försäljningen av skåpet, kommer nog gå bra för det är väldigt fint 🙂

  Ha en fortsatt fin dag!

  Svara
 • Stackars lilla Liv, min Alva har ofta väldigt ont, å det är verkligen inge kul. Vad ska ni ha för skåpet? Vi har ett där fronten på lådorna lossnar varje gång man stänger igen dem. Tror jag hör Johan 10 ggr om dan om hur han ska kasta ut den å slå sönder den till kaffeved, så det är med andra ord dags att byta:) kram jennie

  Svara
 • Stackars lilla Liv 🙁
  Simon var oxå jätte ledsen för han missade sitt luciafirande på dagis (och jag var nästan lika ledsen för hade ju sett fram emot att se han sjunga)
  Super fint skåp, synd jag bor så långt bort annars hade jag slått till! kram

  Svara
 • åh stackars lilla livan som va sjuk o missa lucia. så gjorde min son me som han väntat 🙁 TYpiskt

  Oj men vilket snyggt skåp

  Ha en bra kväll kram

  Svara
 • Min dotter behöver en kiwi då och då ifall hon dricker mjölk. Bra nu i juletid är annars pepparkakor men låt henne inte äta för mycket 🙂

  Svara