Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:27 | december 20, 2011

Kall morgon

God morgon min vän. Sitter med barnen och tittar på julkalendern, äter frukost och fryser. Huvva, vad kallt det är på morgnarna. Vill krypa ner under mitt varma täcke igen 🙂

Önskar dig en fin morgon.

Kram ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Kall morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon!
  Mys med julkalender och kall morgon, själv sitter jag på jobbet och precis tänt en massa ljus och försöker få lite stämning här.

  Kram

  Svara
 • Så mysigt det ser ut hos er.Här snöar det liite idag på morgonen.Frukosten är nu avklarad och lite fix och trix står på schemat.Önskar deig också en riktigt fin dag Hannah.Puss o kram.

  Svara
 • deig=dig;))

  Svara
 • Vad mysigt det ser ut!! Här har vi också myst med tända ljus och godsaker till frukost. Jag hoppas du inte tar illa upp men blev så nyfiken och tänkte fråga dig angående ett program jag råkade se på Svt igår som hette: ”Från Sverige till himlen” där din mamma var med som pastor i Arken församling. Jag vet att man inte måste dela sina föräldrars tro och sådär men det skulle vara kul att veta hur du ser du på det som visades i programmet, med bl.a handpåläggning och att tala i tungor? Ha en fin dag!

  Svara
 • Hej,

  Klart jag inte tar illa upp. Inget jag skäms över alls. Såg inte programmet så det kan jag inte uttala mig om, men jag är själv troende och tycker inget är konstigt.

  Respekterar alla människors tro och syn på saker.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Vad mysigt ni ser ut att ha fast det är kallt. (Ungar verkar aldrig tycka att det är kallt?) ÄLSKAR julkalendern i år. Tycker den är GRYMT bra. Milo vill titta på annat efter en stund men då tvingar jag honom att titta klart med mig. 🙂 Näää… men hela familjen tycker det är bra för en gång skull. Även om ”Trolltyg i tomteskogen” och ”Teskedsgumman” var en klass för sig (säger jag som är 300 år gammal :)).

  Vilka FIIIIINA smycken! Måste gå in och tävla BUMS!

  Puss & Kram

  Svara
 • God förmiddag.såg avsnittet av julkalendern igår,hängde inte alls med då jag ej sett den tidigare men såg att grabben i graven bredvidkvinnan var med.här i cityland faller lite fjuttig snö,hoppas på en vit jul,men de säger ju grön.vilken jättefin gran Hannahoch mysig film från maken din.önskar er en fin dag.

  Kram

  Svara
 • Helena,

  Hoppas också på en vit jul. Trist nu när det är så mycket snö och så säger vädergubbarna att det ska smälta bort 🙁

  Jag gillade inte julkalendern i början men efter att ha hängt med ett par avsnitt så måste jag säga att den är riktigt mysig och spännande.

  Kram ♥

  Svara
 • Ja kallt är det brr brrr…..vi kommer aldrig upp innan julkalendern är slut så de blir lite småpanik efter haha.. men MYSIGT är det att ligga o dra sig till den 🙂
  Idag är det sista skoldagen för min Douglas, sen är det låångt jullov.. ska bli skönt!

  Gud så snabbt detta år har gått… . helt otroligt, skönt att det är över för det har varit ett tungt år.. Men nästa år ska bli bra 🙂

  Ha en fin dag <3 KRAM

  Svara
 • Nästa år kommer bli bra. Jag håller tummarna för det ♥

  Hur har det gått?

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Jo de har gått bra… gick snabbare än jag trodde 🙂
  Dock finns oron där konstant..så vågar inte va glad.. håller tummarna.. o önskar att veckorna ska rusa fram så jag kan lunga mig lite… .

  KRAM <3

  Svara