Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:28 | december 26, 2011

Dammigt hus och snurrigt barn

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Igår hade vi en slappardag utan dess like. Alla gick rut här hemma i myskläder. Förutom nudisten Liv som helst bara har trosor eller blöja.

Helgen har varit skön och avkopplande. Dessvärre innebär inte julhelgen värme och gemenskap för oss alla. Läste att några av oss här i familjen haft en tung helg. Avantgirls morfmor gick bort. Beklagar djupt.

Vi kanske ska ta och titta över häcken lite mer. Kanske en granne sitter ensam eller någon på jobbet som inte har familj eller vänner att vara med. Bjud in någon på en fika vet ja 🙂

Efter mycket tjat fick de slå sönder sitt dammiga pepparkakshus och äta upp.

Jag fick en iPad i julklapp. Den gjorde dock att barnen bråkade om den hela kvällen igår. Alla ville spela på den och jag fick knappt hålla i den. William spelar, Liv sliter i den och Mio skrattar. Jag var bara matt.

Idag ska vi inte ligga på soffan hela dagen. Nu har vi packat in barnen i bilen och ska bege oss ut. Röra på oss och få frisk luft. Finns en risk att vi blir vampyrer annars.

Liv valde att börja dagen med att röra på sig. Hon snurrade...

... och snurrade...

... tills hon blev så yr att hon ramlade på rumpan.

Vad har du för dig?

Stor kram ♥

PS. Senare i eftermiddag kommer jag berätta vilka två som är de lyckliga vinnarna av smycken från MaNoLin.

 

 


10 kommentarer10 kommentarer om “Dammigt hus och snurrigt barn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God fortsättning! 🙂 Igår var fortfarande våra julgäster kvar här så det kändes som en förlängning av julafton. Därför ska vi ha våran ”slappardag” idag, då vi bara myser i pyjamasen hela dan, tittar på film och gossen leker med sina julklappar. För att inte bli helt förslappade tar vi dock en uppfriskande promenad idag också, då blir det ännu skönare att få komma in igen och elda i kaminen. Kram på er! <3

  Svara
 • Hej igen!!

  Tack för ditt snabba svar, får kolla runt lite I örebro där jag bor:-)

  Kram

  Svara
 • Ah gäller att hålla hårt i de dyrbara klapparna. Själv tycker jag det är helt crazy att barn kan hantera en mobil eller dator bättre än en själv nästan.. En kompis son (2 år) fick tag i min mobil och svepte med tummen på skärmen som att han aldrig gjort nåt annat 😛

  Svara
 • Tack Hannah för omtanken.
  Man får sig verkligen en påminnelse om livet. Man lever inte för evigt. Det är viktigt att säga att man tycker om någon medans de lever samt att hälsa på dom äldre. Utan dom hade vi inte funnits. det är lätt att va efterklok. Det positiva i det hela när sånt händer är att man ser så många släkt och vänner som finns där och tröstar. Det är guld värt!
  Enormt jobbigt dock att se alla ledsna och min morfar är helt förtvivlad. De hade varit tillsammans i nästan 70 år!!

  Tack än en gång och krama om någon extra, man vet aldrig hur länge man kan göra det.
  Puss o Kram

  Svara
 • <3

  Svara
 • Ja, det är många som har det väldigt tufft under julen, inte alla som har nära och kära att vara med, råd till att fira jul eller vad det nu kan vara. Man får inte glömma de som inte har det lika bra som många av oss andra, det har du helt rätt i!
  Idag har jag varit ute på shopping heeela dagen! När man är nere i Sthlm och hälsar på får man passa på att shoppa så mycket det bara går. Vi var bl.a. på Barbarby outlet och shoppade lös, jätteroligt och massor av fynd hittade jag!! 🙂

  Ha en fin kväll!!!

  Svara
 • Det finns många i vårt land som har det jobbigt när det är jul. Barn som har det jobbigt när deras föräldrar dricker. Jag tycker du är en underbar mamma och har en jättefin o gullig familj! God fortsättning önskar jag er!

  Svara
 • Haft en heldag hos min sambos släkt, varit toppen och den lilla trollungen har träffat tomten idag igen…nu blir det film. kram

  Svara
 • TACK..för att du äntligen skrev om detta. Det finns så oerhört många ensamma människor o det gör ont i hjärtat. Kram o god fortsättning.

  Svara
 • Hej Hanna, jag har känt likadant i två dagar =( Jag tror vi är såna tjejer som har så höga krav på oss tex nu vid jul och sen så dimper man pladask ner och blir låg, trött å så arrrrgg Grrrrrr….. I dag var jag på badhuset hade min stora tjej med som lite barnvakt så jag simmade 50längder solade (brukar jag inte göra är rädd för rynkor 😉
  Sen så var jag å köpte lite bra nagel grejer tog ett glas vin och fixade nyårsnaglar kolla in min blogg på bra nageltips grejer ,-) nu ska jag sminka mig och fixa håret och träffa en vän på stan för mer vin och god mat!!! Känner mig på mycket bättre humör nu! Ha lite egen tid för eftertanke det brukar hjälpa. Kom igen Hanna vi är tjejer med stora familjer och mycket krav inte konstigt att vi i bland inte orkar. Ledsen att jag varit dålig på att kommentera här men jag har mycket problem med inloggningen sedan ni gjorde om sidan 🙁 Jag pussar också i hjäl min lilla tös hahhaaa dom är ju så goa (trots sina tre års viljor) God fortsättning Hanna stor styrke kram

  Svara