Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:16 | januari 9, 2012

Tandlossning och näsblod

God kväll vacker. Har din dag varit bra?

Jag har precis fått Mio och Liv i säng. Ska sätta mig och prata och mysa lite med William innan han lägger sig. Viktigt att få en stund med barnen var för sig, tycker jag. Då öppnar de sig lättare och pratar om saker som hänt i skolan eller annat som de inte vill berätta om inför hela familjen.

William och Liv var trötta när de kom hem så de lade sig i puffen och myste.

William tappade nyss en tand och sedan började han blöda näsblod så nu ska jag pyssla om honom och rota fram en slant som jag… förlåt, tandfen kan lägga i glaset vid sängen 🙂

Nu kom den här söta asken med näsdukar till användning. Hittade den på för bara 10 kr på Ö & B.

Var rädd om dig.

Kram och god natt ♥

 

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Tandlossning och näsblod”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina du.Stackars lille William som fått näsblod.Men kul med tanden och att tandfen ska komma på besök.Här har det faktiskt kommit liite snö idag men övergick till regn;( Idag har jag gjort ett besök på Arb.förmedl.vilket inte var speciellt lyckat.Det är minsann inte lätt och få ett jobb när man passerat 50.Jag börjar bli riktigt trött på att gå hemma och göra absolut ingenting.Den sociala biten är värst eftersom jag är en pratglad och social person.Men men det löser sig väl någongång .Tur jag har dig Hannah;) Hoppas din kväll dag och kväll varit bra.Puss o kram och godnatt.

  Svara
 • Ojdå blev lite mycket kväll i texten;)

  Svara
 • Hej Marita! Ville bara ge dig en styrkekram och berätta att jag vet hur det känns att gå hemma mot sin vilja. Inte så kul att prata med väggarna när man helst vill ha folk omkring sig. Jag hoppas att det löser sig för både dig och mig snart. 🙂 Det gäller bara att inte ge upp! Kram!

  Svara
 • Tack Melinda.Dina värmande ord känns gott i hjärtat.Ja jag hoppas också at det ska lösa sig snart för oss båda.Önskar dig allt gott.Kram kram.

  Svara
 • Gokväll! Mysigt med lite ensamtid för ett av barnen emellanåt, viktigt! Här har det tränats fotboll så jag har en utslagen tonårskille liggande i soffan nu som tittar på fotboll. Imorgon börjar skolan igen, skönt att vardagen är åter. Här faller snön över cityland, kanske vi får lite vinter, men nu kan det kvitta, längtar till vår och sommar. Tänk, i sommar har vi en studentdotter, hua vad åren går, men ska bli så kul att förbereda. Just nu spanar vi på balklänningar o frisyrer, mysigt!

  Önskar er en go kväll!

  kramar

  Svara
 • William är så himla söt. Man blir lite rörd när man ser hur gullig han är med Liv. Hoppas han blir glad när tandfen varit på besök.
  Sov så gott ♥

  Svara
 • Hannah!

  Efter att min älskade farmor gick bort för 5 dagar sedan så ska du veta att dina inlägg på bloggen förgyller mina dagar, du är en sån otrolig person med utstrålning som gör att alla andra blir lyckliga.

  Just i denna stund så är det inte mycket som gör en lycklig, jag kunde inte gråta och jag förstår inte varför? Jag vet inte om det är så att jag är i en sådan chock så jag inte har fattat det själv. Men för en stund brast det, tårarna bara rann, och de kunde inte sluta. Tomheten som finns efter farmor är olidlig, har nog aldrig känt mig så ensam, osocial, eller annorlunda, jag känner inte igen mig längre, jag är inte mig själv. Kan inte förstå hur mycket man kan sakna en person så mycket. Farmor var mitt allt, vi pratade varenda dag, i bland mer än 1gång per dag. Hennes ord gjorde att jag orkade med dagarna. Just nu känns dagarna bara meningslösa 🙁 Har inte sovit 1 timma sen den 4 Januari, kommer inte till ro, jag är trött men ändå inte. Jag vet inte vad jag ska göra 🙁 Saknar henne så mycket :'(

  Jag vill att du ska veta att du är en person som jag ser upp till, en person som gör mig så otroligt glad, även i denna stund

  Tack för att du finns <3

  Kram

  Svara
 • Jag tror William uppskattar sin egenstund med sin kära mamma hur mycket som helst! Hoppas det gick bra med näsblodet och servetterna i den söta förpackningen gjorde susen! 🙂 min dag har varit både upp och ner, minst sagt. Massa jobb med det allra sista skolarbetet på dagen, hade tid att träna för första gången på MYCKET länge (underbart!) sen har jag gjort egna doftljus.

  Hoppas din dag har varit super!

  Svara
 • Hoppas att tandfén hittade hem till er och att alla sovit gott!
  Kram!

  Svara